Bo-rent Tilburg Ringbaan Oost

Ringbaan Oost 146
5013CE Tilburg
Route

T: 013-5355281
F: 013-5358606
E:

Bo-rent Tilburg Ringbaan Oost

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2022 (1e Kerstdag)
26/12/2022 (2e Kerstdag)

Bouwvak (06-08 / 27-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Tilburg Ringbaan Oost

Bent u op zoek naar een goede en vooral betrouwbare huurauto?  Dan bent u bij Bo-rent Tilburg op de Ringbaan Oost aan het juiste adres. Hier vindt u verschillende handige voertuigen voor alledaags gebruik. Onze deskundige medewerkers staan u hier graag te woord en kunne u advies geven over het te huren voertuig. Kom gerust een keer langs bij Bo-rent op de Ringbaan Oost en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Het ruime wagenpark van Bo-rent Ringbaan Oost

Bij Bo-rent autoverhuur op de Ringbaan Oost vindt u een ruim aanbod aan handige personenauto’s, bestelbusjes en zelfs speciale voertuigen. Huur bijvoorbeeld en compacte personenauto voor een dagje weg, ga voor een handige bestelbus voor een verbouwing of verhuizing of kies voor één van onze speciale voertuigen. Bij Bo-rent op de Ringbaan Oost vindt u alle voertuigen. Benieuwd of er iets voor u tussen zit? Neem dan alvast een kijkje in ons wagenpark!

Huur een compacte personenauto

Een dagje weg begint met het juiste vervoer. Bij Bo-rent autoverhuur in Tilburg heeft u keuze uit twee verrassend compacte personenauto’s die u met gemak van A naar B brengen. Heeft u niet zoveel ruimte nodig? Kies dan voor de compacte Toyota Aygo. Dankzij zijn kleine draaicirkel en gunstige verbruik voelt deze auto zich helemaal thuis in de stad.
 
Bent u toch op zoek naar iets meer ruimte en luxe? Ga dan voor onze Toyota Yaris. De Yaris biedt alle voordelen van de Aygo, maar dan met nog meer luxe en vooral meer ruimte. U neemt met gemak 4 passagiers mee en houdt nog voldoende ruimte over voor bagage.

Voor elke klus de juiste bus

Een geslaagde klus begint met een goede bus. Vandaar dat u bij Bo-rent op de Ringbaan Oost de beschikking heeft over verschillende handige bestelbusjes. Of u nu op zoek bent naar een compacte Mercedes-Benz Citan voor een klein klus of een ruime Iveco Daily voor grote transporten en werkzaamheden, bij Bo-rent vindt u de juiste bus!
 
Voor de allergrootste verhuisklussen kunt u het beste kiezen voor één van onze ruime verhuiswagens met laadklep. Dankzij deze handige laadklep hoeft u niet zwaar te tillen. En kunt u met gemak de grootste spullen inladen. Daarnaast heeft u in de Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook nog de beschikking over een handige punt meubelbak, waar u al uw kleinere meubelen in kwijt kunt.

Speciale voertuigen voor speciale gelegenheden

Bo-rent Ringbaan Oost is al jaren uw vertrouwde partner op het gebied van autoverhuur in Tilburg. Niet alleen op het gebied van personenauto’s en bestelbusjes, maar ook op het gebied van speciale voertuigen, ook wel “special cars” genoemd. Bij Bo-rent kunt u kiezen uit een ruime selectie speciale voertuigen, zoals een elektrische golfkar, ruw terrein carriers en pick ups met speciale opbouw. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De vertrouwde kwaliteit van Bo-rent Ringbaan Oost

Bij Bo-rent Tilburg op de Ringbaan Oost staan wij iedere dag voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Service staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Dit houdt natuurlijk niet op zodra u in één van onze huurvoertuigen stapt. Wij zorgen er namelijk voor dat al onze voertuigen constant in perfecte staat verkeren. Elk voertuig dat bij ons geretourneerd wordt, krijgt een uitgebreide keuring. Waar nodig worden de auto’s direct gerepareerd en uiteraard ook nog even schoongemaakt. Alles om u veilig en vertrouwd op weg te sturen!

Eenvoudig een auto huren in Tilburg

Wilt u een auto huren in Tilburg? Dan bent u vaak erg lang bezig met het invullen van een reservering. Persoonlijke gegevens, voorkeuren en andere gegevens. Wij snappen ook wel dat u hier de tijd niet voor heeft. Daarom kunt u bij Bo-rent in slechts enkele klikken een auto, bus of speciaal voertuig huren, middels een online reservering. U ontvangt binnen 24 uur een reserveringsbevestiging van ons filiaal op de Ringbaan Oost. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw voertuig op de afgesproken datum voor u klaarstaat!
 
Is de dag weer aangebroken dat u uw voertuig terug moet brengen? Dan kunt u de hele dag langskomen, zelfs na sluitingstijd!

Bo-rent Tilburg op de Ringbaan Oost

Een auto huren in Tilburg? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent! Kom gerust langs bij ons filiaal op de Ringbaan Oost en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers. U vindt Bo-rent ook op de Aphroditestraat 8, waar u dezelfde hoogwaardige service en kwaliteit mag verwachten. Tot snel!

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Tilburg Oost?
  Ja, dat kan! Bo-rent autoverhuur is al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van autoverhuur. Een auto huren in Tilburg Oost doet u bij Bo-rent dan ook uiteraard voor de beste prijs en tegen uitstekende voorwaarden. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Bezoek dan één van onze filialen in Tilburg!
 2. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur in Tilburg Oost?
  U vindt Bo-rent in Tilburg op twee verschillende locaties. Wilt u een auto huren in Tilburg Oost? Dan kunt u terecht bij Bo-rent autoverhuur op de Ringbaan-Oost 146, op bedrijventerrein Kanaalzone II. Wij zijn zowel vanaf de N261 als de A65 goed bereikbaar. Daarnaast zijn wij ook erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
 3. Welke auto’s kan ik huren in Tilburg Oost?
  Bij Bo-rent kunt u kiezen uit een ruim en gevarieerd wagenpark. Met onder andere personenauto’s, bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen kunt u bij Bo-rent altijd een geschikte auto huren in Tilburg Oost. Huur bijvoorbeeld onze compacte Toyota Aygo of kies de ruimere en luxe Toyota Yaris. Zoekt u nog meer ruimte? Kijk dan ook eens bij onze bestelbusjes!
 4. Kan ik vandaag nog een auto huren in Tilburg Oost?
  Jazeker! Met onze online reservering kunt u vaak dezelfde dag nog een auto huren in Tilburg Oost. In slechts enkele klikken kunt u een auto naar wens selecteren en deze ophalen op de dag die u het beste uitkomt. Is uw auto nog beschikbaar? Dan kunt u uw reservering tot een uur van tevoren plaatsen!
 5. Tegen welke voorwaarden kan ik een auto huren in Tilburg Oost?
  Wilt u een auto huren in Tilburg Oost? Dan kan dat bij Bo-rent zonder al te veel obstakels. Het enige wat wij van u vragen is dat u minimaal 2 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Indien u jonger bent dan 26 jaar betaalt u nog wel een leeftijdsvergoeding boven op de huurprijs.
 6. Mag ik vrij rijden met mijn huurauto uit Tilburg Oost?
  Bij elke huurauto krijgt u bij Bo-rent een aantal kilometers dat u vrij kunt rijden. Dit aantal kan variëren van slechts 50 kilometer bij een 4-uurstarief tot maar liefst 400 kilometer bij een lang weekendtarief. Kilometers die u boven het aantal vrije kilometers heeft gereden, worden uiteindelijk aan u doorbelast.
 7. Kan ik mijn huurauto uit Tilburg Oost bij andere filialen retourneren?
  Nee. Al onze filialen beheren een eigen wagenpark, waardoor het helaas niet mogelijk is om voertuigen bij een ander filiaal t eretourneren. Wij vragen u dan ook om uw huurauto uit Tilburg Oost te retourneren bij ons filiaal aan de Ringbaan Oost in Tilburg.