Voordelig een auto huren in Eindhoven | Bo-rent autoverhuur

Wilt u goedkoop een auto of busje huren in de regio Eindhoven? Bij één van de vestigingen van bo-rent in Eindhoven hebben we altijd een passende huurauto of bestelbus voor u klaar staan.

Kijk via Zoek op postcode of de vestiging Meerenakkerweg 12 Eindhoven of Ruysdaelbaan 31 Eindhoven het handigst voor u is.

U kunt, wanneer u onderweg bent, ook via telefoon heel eenvoudig en snel tot 1 uur voor tijd een reservering maken om een auto of bus te huren. De bo-rent vestigingen in Eindhoven zijn al jaren gespecialiseerd in auto en bus verhuur.

 

Auto huren Eindhoven

Wilt u binnenkort een dagje weg en wilt u daarvoor een auto huren in Eindhoven? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres! Bo-rent autoverhuur in Eindhoven staat al jaren garant voor veilige en betrouwbare auto’s en een goede service. Met ruim 35 jaar ervaring in de autoverhuur weet u zeker dat u met een auto van Bo-rent de juiste keuze maakt.

Vertrouwde kwaliteit van Bo-rent Eindhoven

Met meer dan 67 vestigingen door heel Nederland is er altijd wel een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. Een auto huren in Eindhoven doet u dan ook uiteraard bij Bo-rent, de grootste autoverhuurder van Nederland.
 
Wanneer u een auto bij ons huurt kunt u ervan uit gaan dat deze kwalitatief in uitstekende staat verkeert. Elke auto die bij ons geretourneerd wordt, wordt zowel van binnen als buiten uitvoerig gecontroleerd. Eventuele beschadigingen worden verholpen zodat u veilig de weg op kan.

Voor iedere gelegenheid het juiste vervoer

Een handige personenauto voor een dagje weg? Check. Een ruime bus voor de verbouwing of verhuizing? Check. Speciaal vervoer voor op een festival of bouwplaats? Check. Wat u ook zoekt, bij Bo-rent hebben we het allemaal. In ons uitgebreide wagenpark vindt u het juiste vervoer voor elke gelegenheid. Met slechts enkele klikken heeft u uw volgende auto, bus of speciale voertuig tot uw beschikking bij Bo-rent autoverhuur in Eindhoven.

Personenauto huren

Tijdelijk vervoer nodig voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, familie-uitje of andere gelegenheid? Bij Bo-rent huur je gemakkelijk en snel een Toyota Aygo of Toyota Yaris. Deze auto’s zijn erg compact van buiten, maar toch verrassend ruim vanbinnen. Ideaal voor een stedentripje bijvoorbeeld.

Busjes huren

Niet elke auto beschikt over een ruime kofferbak of een trekhaak voor een aanhanger. Daarom is het ook ideaal dat u bij Bo-rent voor een voordelig tarief al een busje kunt huren. Wij hebben busjes voor zowel grote als kleine klussen. Zo kunt u bijvoorbeeld een Mercedes-Benz Citan huren voor de kleine klusjes, terwijl u voor het grotere werk een ruime Mercedes-Benz Sprinter met laadklep huurt.

Makkelijk online reserveren

Uw volgende auto, busje of speciale voertuig huurt u gemakkelijk en snel online, via een online reservering. Wilt u binnenkort een auto huren in Eindhoven, dan kiest u simpelweg het voertuig wat u wenst te huren, de huurtermijn en afstand die u denkt te gaan rijden. Wilt u met iets meer zekerheid op stap, dan kunt u er ook voor kiezen om een aanvullende verzekering af te sluiten. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.
 
Heeft u uw online reservering afgerond, dan ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging van het door u gekozen filiaal in Eindhoven. Hiermee is de online reservering afgerond. U kunt de auto, bus of het speciale voertuig op het afgesproken moment ophalen. Na betaling kunt u direct het avontuur tegemoet gaan met uw huurauto. Wilt u de auto weer terugbrengen, dan kan dat zelfs na sluitingstijd! Zo hoeft u niet te haasten en kunt u rustig terugrijden. 

Bo-rent autoverhuur in Eindhoven

Een auto huren in Eindhoven doet u uiteraard bij Bo-rent autoverhuur in Eindhoven. Uw reservering doet u gemakkelijk via een online reservering, telefonisch of bij één van onze onderstaande vestigingen:

Heeft u nog vragen over Bo-rent autoverhuur in Eindhoven? Laat het ons weten. Wij helpen u graag en kunnen u waar nodig ondersteunen bij het huren van een auto!
 

Bo-rent Eindhoven

Meerenakkerweg 12
5652AV Eindhoven
T: 040-2552750
F: 040-2552925
E:
Ruysdaelbaan 31
5613DX Eindhoven
T: 040-2373007
F: 040-2373334
E: