Bo-rent Alkmaar Koelmalaan

Bo-rent Alkmaar Koelmalaan
Koelmalaan 318
1812PS Alkmaar
Route

T: 072-5400244
F: 072-5403185
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Alkmaar

Alkmaar is een prachtige stad om te bezoeken. Loop rond door de prachtige oude binnenstad of bezoek de oudste en grootste kaasmarkt van Nederland op het Waagplein. Buiten Alkmaar is ook nog genoeg te ontdekken. Zo zit u in nog geen half uurtje lekker op het strand of bezoekt u de pittoreske dorpjes langs de kust van Noord-Holland. Bij Bo-rent kunt u voor een scherp tarief een auto huren in Alkmaar om zo van de prachtige omgeving te genieten.

Veilig en vertrouwd op pad

Een huurauto maakt veel kilometers. Dan is het ook belangrijk dat deze regelmatig nagekeken wordt om eventuele problemen proactief te verhelpen. Bij Bo-rent staan wij garant voor de veiligheid en betrouwbaarheid van uw huurauto. Elk voertuig dat bij ons terugkomt wordt zowel mechanisch als uiterlijk uitvoerig nagelopen. Eventuele beschadigingen worden verholpen of vervangen zodat u weer met een “nieuwe” auto op pad gaat.

Voor elke gelegenheid het juiste vervoer

Bij Bo-rent autoverhuur in Alkmaar vindt u voor elke gelegenheid de juiste auto, bus of speciaal voertuig. Voor het dagelijkse vervoer of bijvoorbeeld een gezellig dagje weg huurt u een compacte stadsauto voor een scherpe dagprijs. Zoekt u groter vervoer voor bijvoorbeeld een verbouwing of verhuizing, dan kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan bestelbusjes. Heeft u een speciaal voertuig nodig? Ook dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres.
 
Wilt u dus binnenkort een auto huren in Alkmaar? Bekijk dan ons wagenpark en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. 

Auto huren

Bij Bo-rent kunt u kiezen uit twee bijzonder compacte stadsauto’s waarmee u veilig op weg kunt. De Toyota Aygo is uitermate geschikte voor de kleine straatjes in het centrum van Alkmaar. Ook parkeren is geen probleem met deze praktische stadsauto. Wilt u liever een iets grotere auto, dan kiest u voor de Toyota Yaris. Deze biedt genoeg ruimte voor vijf personen met bagage. Ideaal voor een korte vakantie met het gezin!

Busje huren

Een compacte stadsauto is uitermate geschikt voor een heerlijke dag weg of een korte vakantie met vrienden of familie. Bij een verbouwing of verhuizing komen ze alleen niet zo goed van pas. Dan wilt u natuurlijk iets groters. Bij Bo-rent kunt u kiezen uit verschillende soorten busjes. Zo kunt u voor de kleinere klusjes bijvoorbeeld een handige Mercedes-Benz Citan huren, terwijl u voor de grotere klussen beter uit bent met een ruime Mercedes-Benz Sprinter met laadklep.

Speciale auto huren

Bent u op zoek naar speciaal vervoer voor een speciale gelegenheid? Ook dan bent u bij Bo-rent autoverhuur in Alkmaar aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een golfkar of “gator” huren voor evenementen of festivals.

Maar ook voor grotere voertuigen zit u goed. In ons assortiment vindt u pick-uptrucks met verschillende uiteenlopende functies. Denk bijvoorbeeld aan pick-ups met kraanopbouw of pick-ups met kiepfunctie. Benieuwd wat wij nog meer hebben? In ons wagenpark vindt u nog veel meer handige pick-ups!

Makkelijk online reserveren

Een auto huren in Alkmaar kan soms nog een hele klus zijn. Daarom maken wij het u graag gemakkelijk door middel van onze handige online reservering. U hoeft alleen uw auto, huurperiode, en aantal te rijden kilometers te selecteren. U kunt er ook nog voor kiezen om een eventuele aanvullende verzekering af te sluiten.
 
Als u alle informatie heeft ingevuld krijgt u binnen 24 uur een ontvangstbevestiging van ons. U kunt de auto nu ophalen op de gekozen dag en, na betaling van het huurbedrag en borg, eindelijk de weg op met uw huurauto,- bus of speciale voertuig. Wilt u de auto weer retourneren, dan kan dat de hele dag. Zelfs na sluitingstijd!

Bo-rent autoverhuur in Alkmaar

Wilt u een auto huren, dan kunt u dit gemakkelijk en snel telefonisch of via een online reservering regelen. U kunt natuurlijk ook langskomen op de Koelmalaan 318 in Alkmaar. Vanaf de N242 kunt u Bo-rent al zien. Hier helpen wij u graag met al uw vragen omtrent het huren van een auto bij Bo-rent.
 
Een auto huren in Alkmaar? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent!