Bo-rent Amsterdam Spaklerweg

Spaklerweg 69
1114AE Amsterdam
Route

T: 020-6656556
F: 020-6631741
E:

Bo-rent Amsterdam Spaklerweg

Openingstijden

07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

09/04/2023 (1e Paasdag)
10/04/2023 (2e Paasdag)
27/04/2023 (Koningsdag)
18/05/2023 (Hemelvaartsdag)
28/05/2023 (1e Pinksterdag)
29/05/2023 (2e Pinksterdag)
25/12/2023 (1e Kerstdag)
26/12/2023 (2e Kerstdag)

Bouwvak (30-07 / 20-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Amsterdam Zuidoost

Wilt u goedkoop een auto huren in Amsterdam Zuidoost? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres! Bij ons huurt u diverse typen auto’s zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. Bo-rent is al jaren actief in de autoverhuur in Amsterdam. Vanuit ons filiaal aan de Spaklerweg voorzien wij een grote doelgroep van de juiste huurauto in Amsterdam Zuidoost. Ook voor deskundig advies kunt u bij ons terecht.

De vertrouwde kwaliteit van Bo-rent

Huurt u een auto bij Bo-rent, dan gaat u met een veilig en vertrouwd gevoel de weg op. Al onze modellen zijn namelijk van uitstekende kwaliteit. Iedere auto die geretourneerd wordt, wordt grondig geïnspecteerd voordat deze weer verhuurd wordt. Eventuele beschadigingen worden verholpen waarna de auto weer in perfecte staat verkeert. Zo weet u zeker dat u in een veilige en betrouwbare auto de weg op gaat.

Altijd het juiste vervoersmiddel

Voor welke gelegenheid u ook een auto zoekt, bij Bo-rent vindt u gegarandeerd het juiste vervoersmiddel. Een dagje erop uit met een compacte stadsauto? Geen probleem. Een kleine bestelwagen of grote bakwagen voor een verhuizing? Hebben wij. Speciaal vervoer nodig voor een evenement? Zoek niet verder. Bij Bo-rent hebben wij voor al uw wensen de juiste oplossing!

Personenauto huren

Wilt u er een lekker dagje op uit met het gezin en wilt u daarvoor een auto huren in Amsterdam Zuidoost? Bij Bo-rent kunt u een Toyota Aygo huren tegen een zeer scherp dagtarief! De Aygo is lekker compact maar biedt toch verrassend veel ruimte voor de inzittenden. Dat maakt de Toyota Aygo dan ook de ideale auto voor een leuke stedentrip. Daarnaast hebben wij ook de Toyota Yaris in ons aanbod. De Yaris is onze luxere personenauto en ook voor een zeer scherp dagtarief te huren.

Voor iedere klus de juiste bus!

Op zoek naar groter vervoer voor bijvoorbeeld een verhuizing of een grote klus? Dan hebben we bij Bo-rent een aantal ideale busjes voor u in ons wagenpark. Van kleinere bestelbusjes met een inhoud van 3m³ tot een grote verhuiswagens met een inhoud van 21m³. Bij Bo-rent hebben we het allemaal! Voor de kleine klus huurt u een compacte Mercedes-Benz Citan, terwijl u voor de grotere klussen beter voorbereid bent met bijvoorbeeld een ruime Mercedes-Benz Sprinter met laadklep.

Speciaal vervoer huren

In ons assortiment vindt u, naast personenauto’s en busjes, ook speciale wagens die u voor diverse toepassingen kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een golfkar of een zogeheten “gator”. Deze wagens zijn uitermate geschikt als snelvervoer op een festival of evenement. Verder kunt u ook één van onze pick-ups huren voor de grotere klussen. Zo zijn er onder andere de modellen met kraanophanging of kiepfunctie.

Snel op pad met een huurauto van Bo-rent

Bo-rent is uw vertrouwde adres om een auto te huren in Amsterdam Zuidoost. Wij zorgen ervoor dat u snel de weg op kan met uw huurauto. Wilt u een auto huren in Amsterdam Zuidoost, dan kunt u deze eenvoudig online reserveren. Binnen 24 uur ontvangt u een reserveringsbevestiging waarna u uw huurauto op de gewenste dag kunt komen ophalen bij ons filiaal aan de Spaklerweg. Aan het einde van de huurperiode levert u de huurauto gemakkelijk weer in, ook na sluitingstijd!

De beste service en kwaliteit tegen de laagste prijs!

Kiest u voor Bo-rent, dan kiest u niet alleen voor de goedkoopste autoverhuurder van Nederland, maar ook voor uitstekende service en kwaliteit! Voor uw ideale huurauto moet u dus zeker bij Bo-rent zijn. Naast ons filiaal in Amsterdam Zuidoost, beschikken wij ook over vestigingen in Amsterdam Noord en Amsterdam West. Plaats uw reservering via de website, onze app, of bezoek een filiaal bij u in de buurt. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Amsterdam Zuidoost?
  Wilt u een auto huren in Amsterdam Zuidoost? Dan moet u bij Bo-rent autoverhuur zijn. In ons wagenpark vindt u naast onze huurauto’s ook bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Een auto huurt u bij Bo-rent natuurlijk voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden!
 2. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur in Amsterdam Zuidoost?
  U vindt Bo-rent autoverhuur in Amsterdam Zuidoost op de Spaklerweg 69. Vanaf de A10 staat u met enkele minuten bij ons voor de deur. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf Station Duivendrecht is het ongeveer 10 minuten lopen.
 3. Wat voor auto’s kan ik huren in Amsterdam Zuidoost?
  In ons wagenpark vindt u twee prima stadsauto’s die u kunt huren in Amsterdam-West. Huur onze compacte Toyota Aygo of ga voor de luxe Toyota Yaris. Bent u op zoek naar passend vervoer voor uw volgende klus? Kijk dan ook eens nar onze bestelbusjes!
 4. Hoe snel kan ik een auto huren in Amsterdam Zuidoost?
  Met onze reservering kunt u tot een uur van tevoren nog een auto reserveren. U kunt dus zelfs dezelfde dag nog een auto huren in Amsterdam Zuidoost! Is uw gewenste auto of bus beschikbaar bij ons filiaal in Amsterdam Zuidoost? Dan zorgen wij dat u deze direct mee kunt nemen!
 5. Tegen welke voorwaarden kan ik een auto huren in Amsterdam Zuidoost?
  Bent u minstens 2 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs? Dan kunt u zonder problemen een auto huren in Amsterdam Zuidoost. Indien u jonger bent dan 26 jaar, dient u nog wel een leeftijdstoeslag te betalen.
 6. Hoeveel kilometer mag ik vrij rijden met mijn huurauto uit Amsterdam Zuidoost?
  Indien u de auto voor één dag huurt, zijn de eerste 100 kilometer vrij. Bij een 4-uurstarief heeft u de eerste 50 kilometer vrij. Huurt u voor een lang weekendtarief? Dan heeft u de eerste 400 kilometer vrij. Kilometers die u boven het aantal vrije kilometers rijdt, worden uiteindelijk aan u doorbelast.
 7. Mag ik mijn huurauto uit Amsterdam Zuidoost bij een ander filiaal retourneren?
  Nee, dat kan helaas niet. U kunt uw huurauto uitsluitend retourneren bij ons filiaal in Amsterdam Zuidoost. Elk Bo-rent filiaal onderhoud teen eigen wagenpark. Om die reden dienen alle auto’s, busjes, verhuiswagens en speciale voertuigen weer bij hetzelfde filiaal geretourneerd te worden.