Bo-rent Amsterdam Den Brielstraat

Den Brielstraat 8
1055RV Amsterdam
Route

T: 020-6802900
F: 020-6802909
E:

Bo-rent Amsterdam Den Brielstraat

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2021 (1e Kerstdag)
26/12/2021 (2e Kerstdag)

Bouwvak (26-07 / 14-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Amsterdam West

Bent u van plan om een auto te huren in Amsterdam West? Zoek dan niet verder, want bij Bo-rent hebben wij vast en zeker de juiste huurauto voor u! Bo-rent is al jaren actief in de verhuur van kwaliteitswagens in Amsterdam. Vanuit ons filiaal aan de Den Brielstraat voorzien wij een grote doelgroep van de juiste huurauto in Amsterdam West. Ook voor deskundig advies kunt u bij ons terecht. En dat ook nog eens tegen de scherpste tarieven. Goedkoper dan hier, vindt u het werkelijk nergens anders!

Altijd het juiste vervoersmiddel

Voor iedere gelegenheid is er bij Bo-rent wel een bijpassend vervoersmiddel te vinden. Van comfortabele stadsauto’s voor een dagje erop uit tot grote bakwagens voor een verhuizing. Ook hebben we een mooi aanbod speciale voertuigen. Handig voor de organisatie van een evenement of bij een grote klus. Bij Bo-rent hebben wij voor al uw wensen de juiste oplossing!

Personenauto huren

Bij Bo-rent hebben we een aantal comfortabele en compacte stadsauto’s in ons wagenpark. Ideaal wanneer u er bijvoorbeeld een dagje op uit wilt met het gezin. Zo kunt u onder andere een Toyota Aygo huren tegen een zeer scherp dagtarief! De Aygo is lekker compact maar biedt toch verrassend veel ruimte voor de inzittenden. Dat maakt de Toyota Aygo dan ook de ideale auto voor een leuke stedentrip. Daarnaast hebben wij ook de Toyota Yaris in ons aanbod. De Yaris is onze luxere personenauto en ook voor een zeer scherp dagtarief te huren.

Voor iedere klus de juiste bus!

Naast personenauto’s kunt u ook bij ons terecht voor groter vervoer. Gaat u verhuizen of heeft u een grote klus? Dan hebben wij bij Bo-rent altijd de ideale bus te huur. Van kleinere busjes met een inhoud van van 3m³ tot een grote bakwagens met een inhoud van 21m³. Bij Bo-rent hebben wij het perfecte busje. Voor de kleine klus huurt u een compacte Mercedes-Benz Citan, terwijl u voor de grotere klussen beter voorbereid bent met bijvoorbeeld een ruime Mercedes-Benz Sprinter met laadklep.

Speciaal vervoer huren

Bij Bo-rent vindt u ook een breed aanbod speciale wagens die voor diverse gelegenheden te gebruiken zijn. Wat dacht u van een golfkar of een zogeheten “gator”? Deze zijn ideaal als snelvervoer bij de organisatie van een evenement. Verder kunt u ook één van onze pick-ups huren voor de grotere klussen. Zo zijn er onder andere de modellen met kraanophanging of kiepfunctie.

Vertrouw op de kwaliteit van Bo-rent

Huurt u een auto bij Bo-rent, dan kunt u vertrouwen op een uitstekende kwaliteit en service. En dat ook nog eens tegen de scherpste prijzen. Al onze huurauto’s verkeren in perfecte staat zodat u met een veilig en vertrouwd gevoel de weg op kunt. Zodra een auto geretourneerd wordt, controleren wij deze grondig voordat deze weer verhuurd wordt. Eventuele beschadigingen worden hersteld waardoor de kwaliteit van de huurauto’s gewaarborgd blijft. Zo weet u zeker dat u in een veilige en betrouwbare auto de weg op gaat.

Snel op pad met een huurauto van Bo-rent

Bo-rent is hét adres voor de verhuur van diverse auto’s in Amsterdam West. Een reservering kan eenvoudig online via onze website of app. Zodra u een reservering gedaan heeft, ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging. Vervolgens kunt u de huurauto op het gewenste moment ophalen bij ons filiaal aan de Den Brielstraat in Amsterdam West. Aan het einde van de huurperiode kunt u de auto weer inleveren wanneer het u uitkomt, zelfs na sluitingstijd.

De beste service en kwaliteit tegen de laagste prijs!

Kiest u voor Bo-rent, dan kiest u niet alleen voor de goedkoopste autoverhuurder van Nederland, maar ook voor de beste service en kwaliteit! Wacht dus niet te lang en reserveer uw ideale huurauto bij Bo-rent. Naast ons filiaal in Amsterdam West, beschikken wij ook over vestigingen in Amsterdam Noord en Amsterdam Zuidoost. Plaats uw reservering via de website, onze app, of bezoek een filiaal bij u in de buurt. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Amsterdam West?
  Dat kan zeker. Bij Bo-rent bent u aan het juiste adres voor huurauto’s, bestelbusjes en verhuiswagens. Zelfs voor speciale voertuigen zit u bij ons helemaal goed. Een auto huren doet u bij Bo-rent voor de scherpste prijzen en de beste voorwaarden!
 2. Waar zit Bo-rent autoverhuur in Amsterdam West?
  Wilt u een auto huren in Amsterdam West? Dan vindt u Bo-rent autoverhuur in Amsterdam West nabij het Westerpark, op de Den Brielstraat 8. Wij zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer erg goed bereikbaar.
 3. Welke auto’s kan ik huren in Amsterdam West?
  Als u een auto wilt huren in Amsterdam West dan kunt u bij Bo-rent terecht voor een compacte Toyota Aygo of de Toyota Yaris. Daarnaast vindt u in ons aanbod ook verschillende bestelbusjes, verhuiswagens en speciale voertuigen. In ons online wagenpark vindt u alle mogelijkheden.
 4. Tegen welke voorwaarden kan ik een auto huren in Amsterdam West?
  Bent u minimaal 2 jaar in bezit bent van een rijbewijs? Dan kunt u zonder problemen een auto huren in Amsterdam West. Let wel, indien u jonger bent dan 26 jaar betaalt u een leeftijdstoeslag.
 5. Hoeveel kilometer kan vrij rijden met mijn huurauto uit Amsterdam West?
  Dat is volledig afhankelijk van de huurperiode. Huurt u de auto voor een dag? Dan heeft u de eerste 100 kilometer vrij, terwijl u bij een 4-uurstarief de 50 kilometer vrij heeft. Huurt u een personenauto voor een lang weekendtarief? Dan heeft u de eerste 400 kilometer vrij. Kilometers die u boven het aantal vrije kilometers rijdt, worden aan u doorbelast.
 6. Kan ik een huurauto van Bo-rent in Amsterdam West bij een ander filiaal retourneren?
  Nee, uw huurauto kunt u uitsluitend retourneren bij ons filiaal in Amsterdam West. Alle Bo-rent filialen hebben namelijk een eigen wagenpark. De auto dient geretourneerd te worden bij het filiaal waar deze vandaan komt.
 7. Kan ik vandaag nog een auto huren in Amsterdam West?
  Zeker! Met onze online reservering kunt u vandaag nog een auto huren in Amsterdam West. U kunt uw reservering tot een uur van tevoren plaatsen. Is uw gewenste huurauto beschikbaar in Amsterdam West? Dan zetten wij deze meteen voor u klaar!