Voordelig een auto huren in Amsterdam | Bo-rent autoverhuur

Wilt u goedkoop een auto of busje huren in de regio Amsterdam? Bij één van de vestigingen van bo-rent in Amsterdam hebben we altijd een passende huurauto of bestelbus voor u klaar staan.

Kijk via Zoek op postcode of de vestiging Den Brielstraat 8 Amsterdam of Spaklerweg 69 Amsterdam het handigst voor u is.

U kunt, wanneer u onderweg bent, ook via telefoon heel eenvoudig en snel tot 1 uur voor tijd een reservering maken om een auto of bus te huren. De bo-rent vestigingen in Amsterdam zijn al jaren gespecialiseerd in auto en bus verhuur.

 

Auto huren Amsterdam

Wilt u een auto huren in Amsterdam zonder daar de hoofdprijs voor te betalen? Zoekt u een huurauto in Amsterdam die aan al uw wensen voldoet? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Bo-rent is al jaren actief in de autoverhuur in Amsterdam. Wij voorzien u dan ook van het juiste advies als het aankomt op het huren van een auto. U kunt uw volgende auto gemakkelijk en snel ophalen bij één van onze locaties in Amsterdam!

De vertrouwde kwaliteit van Bo-rent

Een auto huren in Amsterdam? Bij Bo-rent autoverhuur weet u zeker dat u in een kwalitatief uitstekende auto op pad gaat. Elke geretourneerde auto wordt namelijk zowel technisch als uiterlijk grondig gecontroleerd. Eventuele beschadigingen worden verholpen waarna de auto weer in perfecte staat is. Zo weet u zeker dat u in een veilige en betrouwbare auto de weg op gaat.

Voor elke gelegenheid het juiste vervoer

Wat u ook zoekt, bij Bo-rent autoverhuur kunt u voor elke gelegenheid een geschikte auto huren in Amsterdam. Een dagje eropuit met een compacte stadsauto? Geen probleem. Een kleine of grote bus nodig voor de verhuizing? Hebben wij. Speciaal vervoer nodig voor bijvoorbeeld een festival of verbouwing? Zoek niet verder. Bij Bo-rent hebben wij voor al uw wensen de juiste oplossing!

Personenauto huren

Wilt u er een lekker dagje op uit met het gezin en wilt u daarvoor een auto huren in Amsterdam? Geen probleem. Bij Bo-rent huurt u al een Toyota Aygo voor een zeer scherp dagtarief! De Aygo is lekker compact maar biedt toch verrassend veel ruimte voor de inzittenden. Dat maakt de Toyota Aygo dan ook de ideale auto voor een leuke stedentrip.

Wilt u toch een iets ruimere auto huren in Amsterdam? Kijk dan ook eens naar onze Toyota Yaris. De Yaris biedt plaats aan 5 personen en beschikt over airco, waardoor u zelfs in de zomer nog aangenaam op pad gaat!

Bus huren

Bent u druk bezig met een verhuizing of verbouwing en zoekt u wat groter vervoer voor de zware klussen? Dan is een busje van Bo-rent de ideale oplossing. Van busjes met een inhoud van 3m³ tot een bus met een inhoud van 21m³. Bij Bo-rent hebben we het allemaal! Voor de kleine klus huurt u een compacte Mercedes-Benz Citan, terwijl u voor de grotere klussen beter voorbereid bent met bijvoorbeeld een ruime Mercedes-Benz Sprinter met laadklep.

Speciaal vervoer huren

Bij Bo-rent kunt u niet alleen een bestelbus of auto huren in Amsterdam? Ook voor speciale wagens bent u bij on aan het juiste adres! Denk bijvoorbeeld aan een golfkar of een zogeheten “gator”. Deze wagens zijn uitermate geschikt als snel vervoer op bijvoorbeeld festivals of evenementen. Voor de grotere klussen kunt u ook kiezen voor één van onze aangepaste pick-ups. Zo hebben wij bijvoorbeeld pick-ups met kraanophanging  en pick-ups met kiepfunctie. Hartstikke handig!

Snel op pad met een huurauto van Bo-rent

Bo-rent is uw vertrouwde adres voor autoverhuur in Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat u snel de weg op kan met uw huurauto. Wilt u een auto huren in Amsterdam, dan kunt u de auto ook online reserveren. Wij sturen u dan binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Vervolgens kunt u uw huurauto op de gewenste dag in Amsterdam ophalen. Aan het einde van de huurperiode levert u de huurauto gemakkelijk weer in op de desbetreffende vestiging, zelfs na sluitingstijd!

Waar wilt u een auto huren in Amsterdam?

Waar u ook een auto wilt huren in Amsterdam, Bo-rent is altijd bij u in de buurt. Met twee vestigingen in onze hoofdstad vindt u dus altijd wel een goede huurauto in Amsterdam. Wij verwelkomen u graag op de Den Brielstraat of de Spaklerweg 69!

Ook een auto huren in Amsterdam? Bo-rent autoverhuur staat al meer dan 35 jaar voor u klaar! Met onze vertrouwde kwaliteit en een uitgebreid wagenpark zorgen wij dat u te allen tijde geschikt vervoer kunt huren. Reserveer online of bezoek één van onze filialen in Amsterdam en ervaar het gemak van Bo-rent autoverhuur!
 

Bo-rent Amsterdam

Den Brielstraat 8
1055RV Amsterdam
T: 020-6802900
F: 020-6802909
E:
Spaklerweg 69
1114AE Amsterdam
T: 020-6656556
F: 020-6631741
E: