Bo-rent Den Helder Industrieweg

Bo-rent Den Helder Industrieweg
Industrieweg 1
1785AG Den Helder
Route

T: 0223-668200
F: 0223-668283
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Den Helder

Den Helder is de ideale uitvalsbasis voor een dagje Texel of een ontspannen dag aan het strand. Met een huurauto van Bo-rent autoverhuur Den Helder kunt u ongestoord op pad. Onze auto’s zijn geschikt voor elke denkbare gelegenheid. Of het nou een weekendje weg, een zakenreis of een stedentrip is, met een huurauto van Bo-rent kunt u optimaal genieten van uw reis.

De kwaliteit en service van Bo-rent

Een auto huren in Den Helder kan heel spannend zijn. U weet tenslotte niet hoe de auto onderhouden is. Gelukkig kunt u er bij Bo-rent autoverhuur in Den Helder van uitgaan dat uw huurauto zowel mechanisch als uiterlijk helemaal in orde is. Elke auto die bij ons geretourneerd wordt, krijgt namelijk een uitgebreide keuring waarbij elke centimeter van de auto nagelopen wordt. Elk defect of kapot onderdeel wordt gerepareerd of vervangen en de auto krijgt een complete schoonmaakbeurt. Zo stapt u als het ware in een nieuwe auto.

Uitgebreid wagenpark

Wat u ook zoekt, bij Bo-rent zult u het vinden. Bij ons kunt u niet alleen een auto huren in Den Helder. Ook voor bestelbusjes, verhuiswagens en speciale voertuigen bent u bij ons op het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons gevarieerde wagenpark!

Auto huren

Waar u ook heen wilt, onze handige huurauto’s brengen u zonder problemen op uw bestemming. In ons wagenpark vindt u twee handige personenauto’s die u overal heenbrengen. Gaat u alleen of met z’n tweeën op stap en hoeft u niet zoveel mee? Neem dan onze handige Toyota Aygo. Dankzij zijn kleine draaicirkel en gunstige verbruik is deze auto uitermate geschikt voor krappe binnensteden en parkeerplaatsen.  
 
Gaat u met meer mensen op pad of neemt u extra veel bagage mee? Neem dan de compacte Toyota Yaris. Dankzij het slimme design doet de auto vanbuiten klein aan, maar is deze vanbinnen verrassend ruim. In de Toyota Yaris passen 5 mensen met voldoende bagage.

Bestelbus of verhuiswagen huren

Een verbouwing of verhuizing gaat u natuurlijk niet doen met uw eigen auto. Gelukkig kunt u bij Bo-rent autoverhuur in Den Helder terecht voor een uitgebreid aanbod aan bestelbusjes en verhuiswagens.
 
Onze bestelbusjes variëren flink in grootte. Zo huurt u voor een kleinere klus bijvoorbeeld een Mercedes-Benz Citan met een inhoud van 3m³, terwijl u voor de grotere klussen een Mercedes-Benz Sprinter met een inhoud van 11m³ kunt huren. Nog niet groot genoeg? Ga dan voor de ruime Iveco Daily met een inhoud van 16m³!
 
Naast de handige bestelbusjes vindt u in ons assortiment ook verschillende verhuiswagens met laadklep!

Snel online reserveren

Wij snappen ook wel dat u niet zo’n zin heeft om lang bezig te zijn met uw reservering. Daarom komen wij u graag tegemoet met handige oplossingen. Wilt u dus een auto huren in Den Helder? Dan kunt u dat voortaan doen met een supersnelle online reservering. In slechts enkele minuten heeft u uw huurauto, -bus of speciaal voertuig gereserveerd. Wij sturen u vervolgens nog binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Zo gepiept!

Alles voor uw gemak

Zo gauw u uw huurvoertuig heeft opgehaald, wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Dan is het extra vervelend als u vervolgens gehaast uw auto terug moet brengen. Bij Bo-rent autoverhuur Den Helder kunt u uw huurvoertuig daarom ook buiten de openingstijden om nog terugbrengen. Ideaal voor als u net even wat langer nodig heeft.

Bo-rent autoverhuur in Den Helder

Een auto huren in Den Helder doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. U vindt ons op de Industrieweg 1 in Den Helder. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op 0223-668200. Wij helpen u graag met al uw vragen!
 
Auto huren? Bo-rent autoverhuur in Den Helder is uw vertrouwde adres!