Bo-rent Roosendaal Belder

Belder 49
4704RK Roosendaal
Route

T: 0165-556544
F: 0165-555464
E:

Bo-rent Roosendaal Belder

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Bouwvak (06-08 / 27-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Roosendaal

Wilt u voor een goede prijs een veilige en betrouwbare auto huren in Roosendaal? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres! Met meer dan 70 vestigingen door heel Nederland en ruim 35 jaar ervaring is Bo-rent al jaren uw vertrouwde adres voor het huren van een goede en betrouwbare auto. Kom gerust een keer langs en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers!

Uw veiligheid is onze prioriteit

U wilt natuurlijk altijd veilig de weg op, en al helemaal als u in een huurauto rijdt. Om ervoor te zorgen dat u altijd veilig van A naar B kunt, garanderen wij u dat al onze huurvoertuigen veilig en betrouwbaar zijn. Al onze huurvoertuigen worden bij terugkomst namelijk uitvoerig gecontroleerd. Eventuele beschadigingen worden direct verholpen en de auto krijgt na elke uitleenbeurt ook een grote schoonmaakbeurt. Wij streven er namelijk naar om al onze voertuigen zo lang mogelijk als nieuw te houden. Een veilige en betrouwbare auto huren in Roosendaal doet u dan ook bij Bo-rent autoverhuur.

Meer dan alleen autoverhuur in Roosendaal

Bij Bo-rent autoverhuur in Roosendaal bent u aan het juiste adres voor alle mogelijke huurvoertuigen. Zo kunt u niet alleen een auto huren in Roosendaal, maar heeft u ook de beschikking over bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Wij hebben voor elk probleem de juiste oplossing. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

In ons wagenpark vindt u twee bijzonder praktische personenauto’s die uitermate geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De kleinste auto uit ons wagenpark is de compacte Toyota Aygo. De Toyota Aygo is dankzij zijn compacte ontwerp, kleine draaicirkel en gunstige verbruik uitermate geschikt voor gebruik in de binnenstad. Geen straat is te krap en geen parkeerplek te klein voor de handige Aygo.
 
Bent u toch op zoek naar een tandje meer luxe? Kies dan voor de Toyota Yaris. De Yaris biedt ruimte aan 5 personen en een flinke lading bagage. Dankzij zijn compacte ontwerp doet de auto van buiten niet overdreven groot aan, maar is deze vanbinnen alsnog verrassend ruim. Ideaal voor een ritje met vrienden of familie!

Bestelbus of verhuiswagen huren

Bij Bo-rent autoverhuur in Roosendaal vindt u voor elke klus de juiste bus. Of u nou op zoek bent naar een compacte bestelbus of een ruime verhuiswagen, bij Bo-rent hebben wij de geschikte oplossing. Voor al uw kleine klussen huurt u bijvoorbeeld de compacte Mercedes-Benz Citan, terwijl u voor al uw grotere klussen kunt kiezen uit één van onze andere bestelbusjes met een inhoud variërend van 7 tot maar liefst 16m³!
 
Voor al uw verhuisklussen kunt u bij Bo-rent autoverhuur in Roosendaal gebruik maken van onze ruime verhuiswagens. Het voordeel van onze verhuiswagens is dat deze beschikken over een handige laadklep waardoor u geen zware spullen in de laadruimte hoeft te tillen. Bekijk snel onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep en huur de perfecte wagen voor al uw grote (verhuis)klussen!

Speciaal voertuig huren

Bij Bo-rent autoverhuur in Roosendaal heeft u de beschikking over een groot aanbod aan verschillende speciale voertuigen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor een elektrische golfkar, ruw terrein carriers of pick ups met speciale opbouw. Denk bijvoorbeeld aan een kipper met afstortkleppen of zelfs een heuse kraanopbouw!

Reserveren was nog nooit zo makkelijk

Voordat u een auto kunt huren in Roosendaal moet u vaak een lange en ingewikkelde reservering invullen. Om u deze moeite te besparen kunt u bij Bo-rent uw auto, bestelbus of speciaal voertuig gemakkelijk en snel online reserveren. Met slechts enkele muisklikken heeft u uw reservering geplaatst en zullen wij ervoor zorgen da alles geregeld wordt. U ontvangt binnen 24 uur een reserveringsbevestiging van ons en wij zorgen ervoor dat uw voertuig voor u klaar staat op de afgesproken dag. Zo makkelijk kan een auto huren in Roosendaal zijn!
 
Ook bij het retourneren zijn wij de moeilijkste niet. Mocht het bijvoorbeeld gebeuren dat u door overmacht niet voor sluitingstijd terug bent, dan kunt u uw auto, bestelbus, verhuiswagen of speciaal voertuig ook na sluitingstijd nog retourneren. U parkeert uw voertuig gewoon op de parkeerplaats en deponeert de sleutels in de daarvoor bestemde dropbox.

Bo-rent autoverhuur in Roosendaal

Een auto huren in Roosendaal doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Voor al uw vervoersvraagstukken hebben wij de juiste oplossing. Wilt u ons een keer bezoeken, dan kunt u langskomen op de Belder 49, in Roosendaal uiteraard. Vanaf de A17 staat u met één minuut bij ons voor de deur. Tot snel!
 
Een auto huren in Roosendaal? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent!

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik bij Bo-rent een auto huren in Roosendaal?
  Jazeker! Bij Bo-rent autoverhuur kunt u voor elke gelegenheid een geschikte auto huren in Roosendaal. Met ruim 30 jaar ervaring en meer dan 50 vestigingen door het hele land is Bo-rent al jarenlang uw vertrouwde partner op het gebied van autoverhuur. Ook een auto huren in Roosendaal? Kom dan snel langs!
 2. Waar is Bo-rent autoverhuur in Roosendaal gevestigd?
  U vindt Bo-rent Roosendaal op de Belder 49, op bedrijventerrein Borchwerf. En vrijwel direct naast de A17. Wij zijn dan ook erg goed bereikbaar met de auto. Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf station Roosendaal is het slechts 20 minuten rijden met de bus!
 3. Welke auto’s vind ik bij Bo-rent autoverhuur in Roosendaal?
  Bij Bo-rent kunt u kiezen uit een breed en gevarieerd aanbod aan compacte huurauto’s, handige bestelbusjes, ruime verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Bent u op zoek naar een handige personenauto? Kies dan voor de compacte Toyota Aygo of huur de ruimere en luxe Toyota Yaris!
 4. Kan ik dezelfde dag nog een auto huren in Roosendaal?
  Ja, dat kan! Met onze online reservering kunt u in slechts enkele klikken een reservering plaatsen voor een auto naar wens, en deze vaak dezelfde dag nog huren in Roosendaal. Wilt u een auto huren in Roosendaal en is deze nog beschikbaar? Dan kunt u uw reservering zelfs tot een uur van tevoren plaatsen!
 5. Vanaf welke leeftijd kan ik een auto huren in Roosendaal?
  Bij Bo-rent autoverhuur kan iedereen vanaf 18 jaar een auto huren in Roosendaal, mits diegene minimaal 2 jaar in het bezit is van een geldig rijbewijs. Let wel op, personen jonger dan 26 jaar betalen een leeftijdstoeslag.
 6. Hoeveel vrije kilometers krijg ik bij mij huurauto uit Roosendaal?
  Afhankelijk van uw gekozen huurperiode krijgt u een aantal kilometers dat u kosteloos kunt rijden in uw huurauto. Dit aantal kan variëren van 50 kilometer bij een 4-uurstarief tot maar liefst 400 kilometer bij een lang weekendtarief. Kilometers die boven het aantal vrije kilometers rijdt worden uiteindelijk aan u doorbelast.
 7. Bij welke filialen kan ik mijn huurauto uit Roosendaal retourneren?
  Omdat al onze filialen hun eigen wagenpark beheren kunt u uw huurauto uit Roosendaal ook uitsluitend retourneren bij ons filiaal in Roosendaal. Houdt hier dan ook alstublieft rekening mee als u van plan bent om grote afstanden met uw huurauto te rijden.