Bo-rent Delft Zuideinde

Zuideinde 105
2627AH Delft
Route

T: 015-2614614
F: 015-2620599
E:

Bo-rent Delft Zuideinde

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

09/04/2023 (1e Paasdag)
10/04/2023 (2e Paasdag)
27/04/2023 (Koningsdag)
18/05/2023 (Hemelvaartsdag)
28/05/2023 (1e Pinksterdag)
29/05/2023 (2e Pinksterdag)
25/12/2023 (1e Kerstdag)
26/12/2023 (2e Kerstdag)

Bouwvak (23-07 / 13-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Delft

Bent u op zoek naar een veilige en voordelige huurauto in de omgeving van Delft? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur Delft aan het juiste adres! In het centrum van Delft is genoeg te doen. Maar ook in de omringende steden en natuur valt er genoeg te ontdekken. Wilt u graag de omgeving van Delft ontdekken? Dan kunt u bij Bo-rent een auto huren in Delft. Helaas niet in Delfts blauw, wel in Bo-rent rood!

Hoogstaande kwaliteit en service

Een auto huren in Delft kan soms een spannende gebeurtenis zijn. U weet tenslotte niet wat er met de auto gedaan en gebeurd is. Gelukkig hoeft u zich daar bij Bo-rent autoverhuur in Delft geen zorgen over te maken. Elke auto die bij ons terugkomt krijgt een uitgebreide keuring. De auto wordt zowel mechanisch als uiterlijk volledig nagelopen. Eventuele beschadigingen of kapotte onderdelen worden gerepareerd of vervangen. Zo kunt u met een goed gevoel de weg op.

Niet alleen autoverhuur in Delft

Een auto huren in Delft doet u natuurlijk bij Bo-rent. Maar u bent niet alleen voor auto’s aan het juiste adres bij Bo-rent. Ook voor bestelbusjes, verhuiswagens en speciale voertuigen zit u bij ons helemaal goed. Benieuwd of er iets voor u tussen zit? Neem dan snel een kijkje in ons uitgebreide wagenpark

Personenauto huren

Bij Bo-rent autoverhuur in Delft heeft u de keuze uit twee bijzonder handige personenauto’s. Voor een korte rit of zakenreis kiest u onze Toyota Aygo. Dankzij zijn compacte formaat en kleine draaicirkel is deze auto zeer geschikt voor de krappe straatjes van Delft en de kleinere parkeervakken.
 
Zoekt u toch iets groters? Kies dan voor de bijzonder ruime Toyota Yaris. De Yaris biedt ruimte aan 5 mensen met bagage. Ideaal voor een weekendje weg met vrienden of familie. Daarnaast is de Toyota Yaris ook erg zuinig, waardoor u dus niet om de haverklap bij de pomp staat.

Bestelbus huren

Staat er binnenkort een verbouwing voor de deur? Dan is het handig als u voldoende ruimte heeft om alle materialen en machines te vervoeren. Met een ruime bestelbus van Bo-rent autoverhuur heeft u binnen de kortste keren alle benodigde materialen op de juiste plek staan. Voor de kleinere klussen kiest u voor onze handige Mercedes-Benz Citan, terwijl u voor de grote klussen beter voor onze ruime Iveco Daily kunt kiezen.

Verhuiswagen huren

Of het nou een grote of kleine verhuizing is, met het juiste vervoer wordt elke klus gemakkelijker. Onze verhuiswagens beschikken over een handige laadklep waardoor u dus niet zwaar hoeft te tillen. U vindt verhuiswagens in verschillende soorten en maten in ons assortiment. Zo biedt onze Toyota Dyna met laadklep bijvoorbeeld 16 m³, terwijl de Mercedes-Benz Sprinter met laadklep nog ruimer is met maar liefst 21 m³.

Speciaal voertuig huren

Wilt u een auto huren in Delft? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Toch liever een bestelbus of verhuiswagen? Ook dan zit u bij Bo-rent goed. Maar wat nou als u op zoek bent naar een special voertuig? Ook dan zit u bij Bo-rent autoverhuur in Delft helemaal goed.
 
In ons assortiment vindt u golfkarretjes en ruw terrein carriers. Deze zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de op- en afbouw van evenementen en festivals. Daarnaast heeft u bij ons ook de beschikking over verschillende pick-uptrucks met handige opbouw.

Makkelijk een auto huren in Delft

Wilt u een auto huren in Delft? Dan moet u natuurlijk eerst een reservering plaatsen. Vaak is dit een tijdrovende gebeurtenis waar niemand echt op zit te wachten. Daarom maken wij het u graag gemakkelijk, door middel van onze mogelijkheid om online uw auto, bus of speciale voertuig te reserveren. In slecht enkele stappen kunt u uw auto online reserveren. Heeft u uw reservering afgerond? Dan krijgt u van ons binnen 24 uur een ontvangstbevestiging.

Maximaal plezier met uw huurvoertuig

Of u nou een auto, bus, verhuiswagen of speciaal voertuig huurt, u wilt deze zo lang mogelijk kunnen gebruiken. Daarom kunt u bij Bo-rent autoverhuur Delft uw auto ook na sluitingstijd nog retourneren. Ideaal voor als u na de middag ook nog gebruik moet maken van uw huurvoertuig. 

Bo-rent autoverhuur in Delft

Een auto huren in Delft doet u natuurlijk bij Bo-rent! U vindt ons op Zuideinde 105 in Delft. Vanaf station Delft Hovenpassage is het slechts enkele minuten lopen. Vanaf de A13 zijn wij ook goed bereikbaar. Kom bij ons langs en laat u verrassen door de mogelijkheden.
 
Auto huren? Bo-rent autoverhuur in Delft helpt u graag!

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Delft?
  Jazeker! Een auto huren in Delft doet u eenvoudig en snel bij Bo-rent autoverhuur. In ons wagenpark vindt u altijd passend vervoer voor elke gelegenheid. Zo vindt u in ons wagenpark niet alleen personenauto’s, maar ook bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Uiteraard huurt u deze allemaal voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden.
 2. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur in Delft?
  U vindt Bo-rent autoverhuur op Zuideinde 105 in Delft. Vanaf de A4 en de A13 zijn wij erg goed bereikbaar. Komt u met het openbaar vervoer? Dan staat u vanaf het station met enkele minuten bij ons voor de deur!
 3. Kan ik vandaag nog een auto huren in Delft?
  Ja, dat kan. Met onze online reservering kunt u tot een uur van tevoren een reservering plaatsen en nog dezelfde dag een auto huren in Delft. U kunt uiteraard ook langskomen om uw reservering te plaatsen.
 4. Wat voor auto kan ik huren in Delft?
  Bij Bo-rent autoverhuur kunt u verschillende personenauto’s huren in Delft. Bent u op zoek naar een compacte stadsauto? Dan is de Toyota Aygo de perfecte keuze. Bent u juist op zoek naar meer comfort? Kijk dan eens naar onze Toyota Yaris!
 5. Tegen welke voorwaarden kan ik een auto huren in Delft?
  Wanneer u minimaal 2 jaar in bezit bent van een geldig rijbewijs kunt u bij Bo-rent autoverhuur in Delft zonder problemen een auto huren. Let wel, indien u jonger bent dan 26 jaar betaalt u een leeftijdstoeslag.
 6. Hoeveel kilometer mag ik vrij rijden met mijn huurauto uit Delft?
  Afhankelijk van de huurperiode krijgt u vrije kilometers. Bij een 4-uurstarief heeft u 50 kilometer vrij en bij een daghuur de eerste 100 kilometer. Huurt u een personenauto voor een lang weekendtarief? Dan kunt u de eerste 400 kilometer vrij rijden. Kilometers die u boven het aantal vrije kilometers rijdt, worden wel aan u doorbelast.
 7. Kan ik een huurauto uit Delft ook bij andere filialen retourneren?
  Nee, u kunt uw huurauto alleen retourneren bij het filiaal waar u deze vandaan heeft. Onze filialen onderhouden hun eigen wagenpark en om verwarring te voorkomen kunt u uw huurauto dus niet bij een ander filiaal retourneren. Wij vragen u hier dan ook rekening mee te houden als u van ver moet komen.