Bo-rent Delft Zuideinde

Bo-rent Delft Zuideinde
Zuideinde 105
2627AH Delft
Route

T: 015-2614614
F: 015-2620599
E:

Openingstijden

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:15
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Delft

Bent u op zoek naar een veilige en voordelige huurauto in de omgeving van Delft? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur Delft aan het juiste adres! In het centrum van Delft is genoeg te doen. Maar ook in de omringende steden en natuur valt er genoeg te ontdekken. Wilt u graag de omgeving van Delft ontdekken? Dan kunt u bij Bo-rent een auto huren in Delft. Helaas niet in Delfts blauw, wel in Bo-rent rood!

Hoogstaande kwaliteit en service

Een auto huren in Delft kan soms een spannende gebeurtenis zijn. U weet tenslotte niet wat er met de auto gedaan en gebeurd is. Gelukkig hoeft u zich daar bij Bo-rent autoverhuur in Delft geen zorgen over te maken. Elke auto die bij ons terugkomt krijgt een uitgebreide keuring. De auto wordt zowel mechanisch als uiterlijk volledig nagelopen. Eventuele beschadigingen of kapotte onderdelen worden gerepareerd of vervangen. Zo kunt u met een goed gevoel de weg op.

Niet alleen autoverhuur in Delft

Een auto huren in Delft doet u natuurlijk bij Bo-rent. Maar u bent niet alleen voor auto’s aan het juiste adres bij Bo-rent. Ook voor bestelbusjes, verhuiswagens en speciale voertuigen zit u bij ons helemaal goed. Benieuwd of er iets voor u tussen zit? Neem dan snel een kijkje in ons uitgebreide wagenpark

Personenauto huren

Bij Bo-rent autoverhuur in Delft heeft u de keuze uit twee bijzonder handige personenauto’s. Voor een korte rit of zakenreis kiest u onze Toyota Aygo. Dankzij zijn compacte formaat en kleine draaicirkel is deze auto zeer geschikt voor de krappe straatjes van Delft en de kleinere parkeervakken.
 
Zoekt u toch iets groters? Kies dan voor de bijzonder ruime Toyota Yaris. De Yaris biedt ruimte aan 5 mensen met bagage. Ideaal voor een weekendje weg met vrienden of familie. Daarnaast is de Toyota Yaris ook erg zuinig, waardoor u dus niet om de haverklap bij de pomp staat.

Bestelbus huren

Staat er binnenkort een verbouwing voor de deur? Dan is het handig als u voldoende ruimte heeft om alle materialen en machines te vervoeren. Met een ruime bestelbus van Bo-rent autoverhuur heeft u binnen de kortste keren alle benodigde materialen op de juiste plek staan. Voor de kleinere klussen kiest u voor onze handige Mercedes-Benz Citan, terwijl u voor de grote klussen beter voor onze ruime Iveco Daily kunt kiezen.

Verhuiswagen huren

Of het nou een grote of kleine verhuizing is, met het juiste vervoer wordt elke klus gemakkelijker. Onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep beschikt over een laadruimte van maar liefst 21 m³ en een handige laadklep, waardoor u dus niet zwaar hoeft te tillen!

Makkelijk een auto huren in Delft

Wilt u een auto huren in Delft? Dan moet u natuurlijk eerst een reservering plaatsen. Vaak is dit een tijdrovende gebeurtenis waar niemand echt op zit te wachten. Daarom maken wij het u graag gemakkelijk, door middel van onze mogelijkheid om online uw auto, bus of speciale voertuig te reserveren. In slecht enkele stappen kunt u uw auto online reserveren. Heeft u uw reservering afgerond? Dan krijgt u van ons binnen 24 uur een ontvangstbevestiging.

Maximaal plezier met uw huurvoertuig

Of u nou een auto, bus, verhuiswagen of speciaal voertuig huurt, u wilt deze zo lang mogelijk kunnen gebruiken. Daarom kunt u bij Bo-rent autoverhuur Delft uw auto ook na sluitingstijd nog retourneren. Ideaal voor als u na de middag ook nog gebruik moet maken van uw huurvoertuig. 

Bo-rent autoverhuur in Delft

Een auto huren in Delft doet u natuurlijk bij Bo-rent! U vindt ons op Zuideinde 105 in Delft. Vanaf station Delft Hovenpassage is het slechts enkele minuten lopen. Vanaf de A13 zijn wij ook goed bereikbaar. Kom bij ons langs en laat u verrassen door de mogelijkheden.
 
Auto huren? Bo-rent autoverhuur in Delft helpt u graag!