Bo-rent Heerlen Wijngaardsweg

Bo-rent Heerlen Wijngaardsweg
Wijngaardsweg 42
6412PJ Heerlen
Route

T: 045-5230245
F: 045-5230922
E:

Openingstijden

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Heerlen

Een auto huren in Heerlen doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 75 vestigingen door het hele land is Bo-rent autoverhuur de grootste autoverhuurder van Nederland. Bij Bo-rent profiteert u van een uitgebreid wagenpark, goede service en bovenal ontzettend scherpe prijzen. Kom eens langs en laat u verrassen door al onze mogelijkheden!

Meer dan alleen autoverhuur in Heerlen

Bij Bo-rent autoverhuur Heerlen kunt u terecht voor verschillende soorten voertuigen. Van personenauto’s tot bestelbusjes en van verhuiswagens tot heuse special cars. Bij Bo-rent kunt u het allemaal huren. Wilt u een auto huren in Heerlen, maar weet u nog niet precies welke? Neem dan snel een kijkje in ons gigantische wagenpark!

Personenauto huren

Bij Bo-rent autoverhuur in Heerlen heeft u de beschikking over twee personenauto’s die u overal heenbrengen. Ga bijvoorbeeld voor de Toyota Aygo als u van plan bent om veel in de binnenstad te rijden. Dankzij zijn handige formaat en kleine draaicirkel is geen straatje te smal en geen parkeerplek te klein. Daarnaast is hij ook nog eens erg zuinig qua verbruik, waardoor u zonder problemen flinke afstanden af kunt leggen.
 
Mag het van u toch wel iets groter? Ga dan voor onze bijzonder compacte Toyota Yaris. Dankzij het slimme ontwerp lijkt deze auto erg klein van buiten, maar is hij toch bijzonder ruim vanbinnen. Zelfs zo ruim dat hij zonder problemen 5 personen met bagage meeneemt. Ideaal voor een weekendje weg met vrienden of familie.

Bestelbus huren

Een auto huren in Heerlen doet u natuurlijk bij Bo-rent. Maar wist u al dat u bij Bo-rent ook aan het juiste adres bent voor verschillende handige bestelbusjes. Onze bestelbusjes variëren in inhoud van 3m³ tot maar liefst 16m³. Met een bestelbus van Bo-rent autoverhuur Heerlen weet u zeker dat elke klus zo geklaard is!

Verhuiswagen huren

Heeft u liever toch iets groters dan een bestelbus? Huur dan een verhuiswagen bij Bo-rent autoverhuur in Heerlen. Onze verhuiswagens beschikken over voldoende laadruimte en een handige laadklep, waardoor u niet te zwaar hoeft te tillen. Ideaal voor grote en zware spullen zoals banken of kasten. Heeft u binnenkort een verhuizing op de planning staan? Kies dan voor onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep!

Goede service en hoge kwaliteit

Een auto huren in Heerlen kan een spannende gebeurtenis in. U weet tenslotte nooit zeker hoe de auto behandeld is voordat u er mee op pad gaat. Bij Bo-rent autoverhuur Heerlen verzekeren wij u dat u in een veilige en betrouwbare auto stapt. Elk voertuig dat bij ons geretourneerd wordt, krijgt een uitgebreide keuring. Eventuele beschadigingen worden verholpen en als kers op de taart maken wij de auto ook nog even goed schoon voor u.

Makkelijk online uw reservering plaatsen

Om een auto te kunnen huren in Heerlen moet u vaak eerst een lange en onduidelijke reservering invullen. Daarnaast moet u soms ook nog eerst langskomen om uw reservering te bevestiging. Wij snappen ook wel dat u hier geen zin in heeft. Daarom kunt u bij Bo-rent gemakkelijk en snel een online reservering plaatsen. Met enkele klikken is uw reservering geplaatst en ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging. Zo snel kan het geregeld worden!
 
Wilt u de auto terugbrengen maar kunt u door overmacht helaas niet op het afgesproken tijdstip terug zijn? Ook dan doen wij niet moeilijk. U kun uw auto na sluitingstijd terugbrengen en de sleutel in de daarvoor bestemde dropbox deponeren.

Bo-rent autoverhuur Heerlen

Bo-rent autoverhuur in Heerlen is uw vertrouwde adres voor het huren van een auto, bestelbus, verhuiswagen of speciaal voertuig. U vindt ons op de Wijngaardsweg 42, in Heerlen uiteraard. Hier staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vanaf de A76 neemt u afslag 6 Veenendaal. Vervolgens staat u binnen enkele minuten bij ons voor de deur.
 
Auto huren in Heerlen? Bij Bo-rent autoverhuur bent u aan het juiste adres!