Bo-rent Nijmegen Energieweg

Bo-rent Nijmegen Energieweg
Energieweg 40
6541CX Nijmegen
Route

T: 024-3733223
F: 024-3886170
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Nijmegen

Om een auto te huren in Nijmegen hoeft u niet verder te kijken dan Bo-rent autoverhuur! Of het nu voor zakelijke of particuliere doeleinden is, u kunt ervan op aan dat we de juiste huurauto, bestelbus of verhuiswagen klaar hebben staan. En dat ook nog eens tegen de scherpste tarieven. Een auto huren in Nijmegen doet u nergens voordeliger dan bij Bo-rent!
Vul uw voorkeuren hierboven in en vind meteen de juiste huurauto!

Snel en simpel een auto huren in Nijmegen

Een auto huren in Nijmegen is bij Bo-rent zo geregeld. U bent welkom om langs te komen, maar voor nog meer gemak kunt u ook via onze website of met behulp van onze App voor smartphones een huurauto reserveren. Zo weet u tevens zeker dat de auto of bestelbus die u wilt niet al verhuurd is. Bovendien doen we bij Bo-rent nergens moeilijk over. Wilt u bijvoorbeeld de auto na openingstijden terugbrengen? Dan is dat uiteraard geen enkel probleem! We zijn niet alleen de grootste van Nederland geworden door de goedkoopste te zijn, maar ook door onze klanten uitstekende service te bieden.

Altijd een geschikte huurauto in Nijmegen

Het wagenpark van Bo-rent autoverhuur Nijmegen bestaat uit verschillende type auto’s. Zo is er voor iedere gelegenheid wel een geschikte huurauto te vinden. En dat ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. De eerste honderd kilometer rijdt u bovendien zonder extra kosten te hoeven betalen. Voordeliger dan hier vindt u het werkelijk nergens anders!

Personenauto’s

Bent u van plan om een personenauto te huren om er een dagje mee op uit te trekken met het gezin? Dan is een Toyota Aygo van Bo-rent de wagen die u zoekt! Tegen een zeer scherp dagtarief huurt u deze comfortabele hatchback. Deze modellen carrosserie en zijn verrassend ruim van binnen. Met ruimte voor vier personen en veel bagage is dit de ideale huurauto voor bijvoorbeeld een citytrip of een dagje uit. 

Busjes

Naast personenauto’s kunt u bij Bo-rent Nijmegen ook terecht voor de huur van een busje. Voor iedere klus hebben wij de juiste bus. Indien u niet zoveel laadruimte nodig heeft, kunt u gebruikmaken van één van onze Mercedes-Benz Citan. Met een laadruimte van 3m3 is dit het ideale busje voor de kleinere ladingen. Heeft u een grotere wagen nodig? Geen probleem! Wij verhuren busjes met laadruimtes tot 21m3. Ook kunt u kiezen voor een bus of bakwagen met laadklep. Handig wanneer u zware spullen gaat vervoeren tijdens een verhuizing bijvoorbeeld. 

Speciale wagens

Tot slot bestaat ons wagenpark ook uit een aantal speciale wagens. We verhuren diverse soorten pick-ups met verschillende functies. Van modellen met kiepsystemen tot een uitvoering met kraanopbouw, alles is mogelijk. Of bent u op zoek naar een golfkar of gator voor de op- en afbouw van een evenement bijvoorbeeld? Ook dan kunt u bij Bo-rent autoverhuur in Nijmegen terecht. Zo is er altijd wel een geschikt voertuig te vinden!

Bereikbaarheid Bo-rent autoverhuur Nijmegen

Bo-rent autoverhuur Nijmegen is gemakkelijk te bereiken. We zijn te vinden aan de energieweg 40 op industrieterrein Oostkanaalhaven. Vanaf hier heeft u toegang tot het haven- en industrieterrein van de stad wat zakelijke klanten goed van pas zal komen!
 
Wilt u een auto huren in Nijmegen? Dan is Bo-rent autoverhuur dus op de ideale locatie gevestigd. Heeft u nog vragen over een auto huren in Nijmegen? Neem dan gerust per e-mail of telefoon contact met ons op. We voorzien u graag van advies. Weet u al wanneer u een auto wilt huren, dan kunt u natuurlijk ook meteen reserveren.