Bo-rent Utrecht Franciscusdreef

Bo-rent Utrecht Franciscusdreef
Franciscusdreef 46
3565AC Utrecht
Route

T: 030-2963335
F: 030-2963225
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Utrecht

Wilt u binnenkort een dagje weg of staat er een verhuizing of verbouwing op de planning? Een huurauto of -bus kan dan de oplossing bieden. Bij Bo-rent autoverhuur in Utrecht vindt u voor elke gelegenheid het juiste vervoer. Met meer dan 67 vestigingen in heel Nederland en ruim 35 jaar ervaring is Bo-rent al jarenlang het vertrouwde adres voor al uw autoverhuur in Utrecht.

De kwaliteit die u mag verwachten

Een auto huren in Utrecht. Wat mag u daar nou eigenlijk van verwachten? Utrecht is een grote stad, en een ongeluk zit dan ook in een klein hoekje met zoveel verkeer om je heen. Betekent dat dan ook dat een huurauto met beschadigingen heel normaal is? Bij Bo-rent in ieder geval niet!

Elke auto die bij ons geretourneerd wordt, wordt uitvoerig nagekeken. Zowel technisch als uiterlijk wordt de auto volledig binnenstebuiten gehaald. Eventuele beschadigingen worden gerepareerd of vervangen en alle auto’s worden uitvoerig schoongemaakt voor een volgend gebruik. Bij Bo-rent autoverhuur in Utrecht stapt u dus altijd in een veilige en betrouwbare auto.

Een uitgebreid wagenpark

Een auto huren in Utrecht brengt u in veel gevallen al heel ver, maar soms heeft u iets groters of iets anders nodig. Geen zorgen. Bij Bo-rent bent u voor alle soorten vervoer aan het juiste adres. In ons uitgebreide wagenpark vindt u niet alleen compacte huurauto’s, maar ook kleine busjes, ruime verhuiswagens en speciale voertuigen. Voor elke gelegenheid kunnen wij u van dienst zijn!

Compacte auto huren

Een dagje Utrecht in of genieten van de prachtige omgeving? Met een huurauto van Bo-rent autoverhuur in Utrecht bent u er zo. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld een supercompacte Toyota Aygo voor een scherpe dagprijs. De Toyota Aygo is ideaal voor in het centrum van Utrecht, maar is ook uitermate geschikt voor de langere ritten door het hoge rijcomfort.

Bestelbus huren

Een compacte stadsauto is natuurlijk hartstikke handig, maar voor een verbouwing of verhuizing is wel iets groters nodig. Bij Bo-rent vindt u busjes in alle formaten. Zo huurt u voor een kleinere klus bijvoorbeeld een Toyota PROACE met een inhoud van 7m³ en voor de grotere klussen een Iveco Daily met een inhoud van 16m³. Een verhuizing hoeft niet lang te duren met het juiste materiaal!

Speciaal voertuig huren

Organiseert u bijvoorbeeld een evenement of festival en wilt u snel van A naar B, zonder dat u daarvoor hoeft te rennen? Dan is een golfkar of “gator” de ideale oplossing. Deze kleine voertuigen zijn snel, wendbaar en uitermate geschikt om mensen op een snelle en veilige manier te vervoeren.
 
Maar u vindt niet alleen kleine speciale voertuigen in ons wagenpark. Ook voor grotere pick-ups met kiepfunctie, een vuil-veeg opbouw of kraanopbouw bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Deze speciale pick-ups zijn gemaakt voor het grote werk. Denk aan het opbouwen en/of afbouwen van een evenement, een verhuizing of een grote verbouwing.

Snel online reserveren

Een auto huren kan soms nog een heel gedoe zijn. Eerst moet u bepalen welke auto u nodig heeft, dan moet u naar de desbetreffende autoverhuurder om te reserveren, en vervolgens moet u de auto tussen 9 en 5 terugbrengen, want anders bent u te laat. Kortom, een hele klus.
 
Om u al deze ellende te besparen, maken we het u bij Bo-rent graag zo makkelijk mogelijk. Een auto reserveren doet u gemakkelijk en snel online middels een online reservering. U vult simpelweg het gewenste voertuig in, wanneer u hem wilt ophalen en wanneer u hem denkt terug te brengen, het geschatte aantal kilometers en een eventuele aanvullende verzekering, en wij doen vervolgens de rest. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een reserveringsaanvraag. Op de dag van afhalen hoeft u enkel nog de huurprijs en de borg betalen, en u bent klaar om op pad te gaan.
 
Wilt u een auto huren in Utrecht, maar wilt u deze liever eerst in het echt bekijken?  Geen probleem. U bent altijd welkom aan bij Bo-rent autoverhuur in Utrecht, op de Gageldijk 3. U kunt uiteraard ook telefonisch reserveren.

Bo-rent autoverhuur in Utrecht

Heeft u besloten om een auto te huren in Utrecht, dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Met een uitgebreid wagenpark en de service en kwaliteit die u van een autoverhuurder mag verwachten, weet u bij Bo-rent altijd eker dat u goed zit.
 
Auto huren in Utrecht? Bo-rent helpt u graag verder!