Bo-rent Heerhugowaard Nijverheidsstraat

Bo-rent Heerhugowaard Nijverheidsstraat
Nijverheidsstraat 1
1704NA Heerhugowaard
Route

T: 072-5744004
F: 072-5719733
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

01/04/2024 (2e Paasdag)
27/04/2024 (Koningsdag)
09/05/2024 (Hemelvaartsdag)
20/05/2024 (2e Pinksterdag)
25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Heerhugowaard

Een auto huren in Heerhugowaard doet u natuurlijk bij uw vertrouwde adres; Bo-rent autoverhuur in Heerhugowaard. Bo-rent is met ruim 20 jaar ervaring en meer dan 75 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland. Dat merkt u niet alleen aan onze goede service en hoogwaardige kwaliteit. Bij Bo-rent autoverhuur Heerhugowaard profiteert u ook nog eens van onze voordelige prijzen en goede voorwaarden.
 

Hoge kwaliteit en goede service

Er zijn een aantal zaken waar een huurauto altijd aan moet voldoen. Zo moet hij bijvoorbeeld veilig en betrouwbaar zijn en is het ook wel fijn als hij goed schoongemaakt is. Bij Bo-rent autoverhuur Heerhugowaard zorgen wij ervoor dat uw huurauto aan al deze punten voldoet. Zo krijgt elke auto die bij ons geretourneerd wordt een grondige keuring waarbij de gehele auto binnenstebuiten wordt gekeerd. Eventuele beschadigingen worden verholpen en als kers op de taart maken wij de auto ook nog even goed schoon.

Meer dan alleen autoverhuur in Heerhugowaard

Bij Bo-rent kunt u meer dan alleen een auto huren in Heerhugowaard. Ook voor bestelbusjes, verhuiswagens en zogeheten special cars bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons bent u voor elk voertuig aan het juiste adres. Kom langs bij Bo-rent autoverhuur in Heerhugowaard en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen, of ontdek alle modelijkheden snel en makkelijk in ons online wagenpark

Personenauto huren

Bij Bo-rent autoverhuur Heerhugowaard vindt u twee handige personenauto’s die gemaakt zijn voor zowel lange als korte ritten. In ons assortiment vindt u een Toyota Aygo en een verrassend ruime Toyota Yaris. Onze Toyota Aygo is onze kleinste personenauto. Dankzij zijn kleine draaicirkel is geen straatje of parkeerplaats te smal. In combinatie met het lage verbruik is dit als het ware de ideale stadsauto.
 
Daarnaast hebben wij ook nog de bijzonder compacte Toyota Yaris. Dankzij het slimme design is de Toyota Yaris uitermate geschikt voor zowel de binnenstad als de grote weg, en neem je zonder problemen 4 passagiers en een lading bagage mee.

Bestelbus of verhuiswagen huren

Bij Bo-rent autoverhuur in Heerhugowaard vindt u voor elke klus de juiste bus. In ons wagenpark vindt u verschillende handige bestelbusjes in alle soorten en maten. Zo heeft de Mercedes-Benz Citan een bescheiden inhoud van slechts 3m³, terwijl onze Iveco Daily een inhoud van maar liefst 16m³ heeft.
 
Heeft u liever nog iets meer ruimte om u heen? Kijk dan ook eens naar onze verhuiswagens met laadklep. U kunt kiezen uit een verhuiswagen met een inhoud van 16m³ of 21 m³. Dankzij de handige laadklep heeft u geen moeite met het in- en uitladen en kunt u grotere meubels als banken en kasten sneller en vooral makkelijker in de wagen krijgen.

Makkelijk en snel online reserveren

Wilt u een auto huren in Heerhugowaard? Dan kan dit soms een tijdrovende en vermoeiende klus zijn. Wij snappen ook wel dat u geen zin heeft in lange vragenlijsten en een ritje naar het filiaal. Daarom kunt u uw auto bij Bo-rent autoverhuur in Heerhugowaard gemakkelijk reserveren met een online reservering. Met slechts enkele klikken is uw reservering geplaatst en ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging. Zo makkelijk kan het zijn!

Bij Bo-rent geen gedoe

Wij snappen dat het voor u erg vervelend is als u door overmacht niet op tijd terug kunt zijn. Daarom Doen wij ook niet moeilijk als u uw voertuig een half uurtje later terugbrengt. U heeft bij Bo-rent autoverhuur Heerhugowaard zelfs de mogelijkheid om uw voertuig na sluitingstijd nog te retourneren. U zet de auto op onze parkeerplaats waarna u de sleutels in de daarvoor bestemde dropbox kunt deponeren.

Bo-rent autoverhuur Heerhugowaard

Voor een auto, bestelbus, verhuiswagen of speciale car bent u bij Bo-rent autoverhuur Heerhugowaard aan het juiste adres. U vindt ons op de Nijverheidsstraat 1, in Heerhugowaard natuurlijk. Hier staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en opmerkingen.
 
Auto huren in Heerhugowaard? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur!