Bo-rent Lelystad Ketelmeerstraat

Ketelmeerstraat 110
8226JX Lelystad
Route

T: 0320-233838
F: 0320-227901
E:

Bo-rent Lelystad Ketelmeerstraat

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Bouwvak (30-07 / 20-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Lelystad

Wilt u een auto huren in Lelystad? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur in Lelystad aan het juiste adres. Bo-rent is al meer dan 35 jaar marktleider op het gebied van goede en betrouwbare huurauto’s tegen een goede prijs. Met meer dan 70 vestigingen zit er altijd een Bo-rent bij u in de buurt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs bij Bo-rent autoverhuur in Lelystad en laat u adviseren over de mogelijkheden!

Een uitgebreid assortiment

Bij Bo-rent autoverhuur in Lelystad bent u niet alleen aan het juiste adres voor een huurauto. Ook voor bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen zit u bij Bo-rent helemaal goed. Zo kunt u als het ware voor elke klus bij Bo-rent terecht. Wilt u graag weten of er voor u een geschikt voertuig tussen zit? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark of bezoek ons filiaal in Lelystad!

Personenauto huren

Met een handige personenauto van Bo-rent autoverhuur in Lelystad bent u binnen enkele minuten op de door u gewenste bestemming. Bij Bo-rent vindt u twee bijzonder compacte personenauto’s voor een goede prijs. Rijdt u veel door de binnenstad en durft u de kleinste parkeerplekken wel aan? Ga dan voor de compacte Toyota Aygo. Dankzij zijn kleine draaicirkel en gunstige verbruik is dit de ideale auto voor een ritje door de binnenstad.
 
Zoekt u iets meer ruimte en luxe? Ga dan voor de “grote broer” van de Aygo: de Toyota Yaris. De Yaris is ruim genoeg voor 5 personen met bagage. Gaat u dus bijvoorbeeld een weekendje weg met vrienden of familie? Dan is de Toyota Yaris een uitermate geschikte keuze!

Bestelbus of verhuiswagen huren

Met een bestelbus van Bo-rent autoverhuur is geen klus te groot. Met een inhoud variërend van 3m³ tot zelfs 16m³ vindt u voor elke klus de juiste bus. Huur bijvoorbeeld de compacte Mercedes-Benz Citan met een inhoud van slechts 3m³ voor al uw kleinere en snellere klussen. Mag het van u wel wat groter? Ga dan bijvoorbeeld voor de Mercedes-Benz Sprinter met een inhoud van 11m³ of de Iveco Daily met een inhoud van maar liefst 16m³.
 
Voor de grootste verhuisklussen kunt u één van onze verhuiswagens met laadklep huren. Dankzij de grote laadbak komt u nooit ruimte tekort en weet u zeker dat zelfs de grootste spullen meekunnen. De verhuiswagens met laadklep bij Bo-rent autoverhuur in Lelystad hebben een inhoud van respectievelijk 16m³ en 21m³.

Speciale voertuigen huren

De speciale voertuigen van Bo-rent zijn geschikt voor klussen waarvoor een personenauto, bestelbus of verhuiswagen niet voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische golfkar, ruw terrein carriers of speciale pick-ups. Bovendien hebben vele pick-ups bij Bo-rent autoverhuur in Lelystad een speciale opbouw, waardoor u voor elke klus een speciale pick up kunt huren. Denk bijvoorbeeld aan een pick up met kiepfunctie of een pick up met kraanopbouw.

Veilig en betrouwbaar vervoer

Als u een auto gaat huren in Lelystad dan wilt u natuurlijk ook zeker weten dat deze betrouwbaar en veilig is. Bij Bo-rent hoeft u niet bang te zijn dat u met panne stil komt te staan. AL onze voertuigen worden bij terugkomst uitvoerig gecontroleerd, zowel mechanisch als uiterlijk. Elk probleem wordt proactief verholpen en uiteraard maken wij de auto ook weer even schoon voor u. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Snel een online reservering plaatsen

Voordat u een auto kunt huren in Lelystad moet u bij veel autoverhuurders vaak een lange en ingewikkelde reservering invullen. Om u deze problemen te besparen kunt u bij Bo-rent autoverhuur in Lelystad uw huurauto gemakkelijk en snel online reserveren. Met slechts enkele klikken heeft u uw auto, bus, verhuiswagen of speciale voertuig gereserveerd. U ontvangt van ons binnen 24 uur een reserveringbevestiging waarna wij er voor zullen zorgen dat de huurauto op de door u gekozen dag voor u klaarstaat.
 
Brengt u de auto aan het einde van de huurperiode weer terug maar komt u er bij aankomst achter dat het filiaal al gesloten is? Geen probleem! U kunt uw huurauto ook buiten de openingstijden retourneren. Parkeer de auto op de parkeerplaats en deponeer de sleutels in de daarvoor bestemde dropbox. Wij regelen de rest wel!

Bo-rent autoverhuur Lelystad

Wilt u een auto huren in Flevoland? Dan zit u met een huurauto van Bo-rent autoverhuur in Lelystad helemaal goed. Bij Bo-rent profiteert u niet alleen van het feit dat wij al 35 jaar marktleider zijn op het gebied van autoverhuur, maar huurt u uw auto ook voor de laagste prijs van Nederland. U vindt ons op de Ketelmeerstraat 110, in Lelystad.
 
Auto huren? Bo-rent autoverhuur in Lelystad helpt u graag verder!
 

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik bij Bo-rent een auto huren in Lelystad?
  Ja, dat kan! Bo-rent autoverhuur is al jarenlang hét adres voor huurauto’s, bestelbusjes, verhuiswagens en speciale voertuigen. Met meer dan 50 vestigingen door heel Nederland is er altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Kom dan snel een keer langs bij Bo-rent autoverhuur in Lelystad!
 2. Welke auto’s kan ik huren in Lelystad?
  Bij Bo-rent autoverhuur in Lelystad kunt u terecht voor de verrassend compacte Toyota Aygo, die met zijn kleine draaicirkel zowel voor de binnenstad als de grote weg uitermate geschikt is. Bent u toch op zoek naar een ruimere auto? Neem dan ook eens een kijkje bij onze bestelbusjes en verhuiswagens!
 3. Waar kan ik Bo-rent autoverhuur in Lelystad vinden?
  U vindt Bo-rent autoverhuur in Lelystad op de Ketelmeerstraat 110. Zowel vanaf de Markerwaarddijk als de A6 staat u in enkele minuten bij ons voor de deur. Komt u met het openbaar vervoer? Ook dan zijn wij erg goed bereikbaar. Onze deskundige medewerkers staan hier 6 dagen per week voor u klaar!
 4. Onder welke voorwaarden kan ik een auto huren in Lelystad?
  Bij Bo-rent geloven wij dat iedereen vanaf 18 jaar een auto moet kunnen huren in Lelystad. Daarom eisen wij alleen dat u minimaal 2 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Let wel op, indien u jonger dan 26 jaar bent, betaalt u een leeftijdstoeslag bovenop de huurprijs.
 5. Kan ik vrij rijden met mijn huurauto uit Lelystad?
  Afhankelijk van de door u gekozen huurperiode krijgt u bij Bo-rent een aantal kilometers dat u zonder extra kosten kunt rijden. Dit kan variëren van slechts 50 tot maar liefst 400 kilometer. Rijdt u meer kilometers dan het aantal vrij kilometers? Dan worden deze extra kilometers aan u doorbelast.
 6. Kan ik dezelfde dag nog een auto huren in Lelystad?
  Jazeker! Met onze online reservering kunt u zelfs tot een uur van tevoren nog een reservering plaatsen om een auto te huren in Lelystad. In slechts enkele klikken kunt u al een reservering plaatsen voor een voertuig naar wens. Ervaar het zelf en plaats ok uw reservering online!
 7. Waar kan ik mijn huurauto uit Leiderdorp retourneren?
  U kunt uw huurauto uit Lelystad ook alleen retourneren bij ons filiaal in Lelystad. Al onze filialen beheren namelijk hun eigen wagenpark. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat u altijd en overal een geschikte auto kunt huren bij Bo-rent autoverhuur!