Bo-rent Rotterdam Matlingeweg

Matlingeweg 15
3044EV Rotterdam
Route

T: 010-4375000
F: 010-4374600
E:

Bo-rent Rotterdam Matlingeweg

Openingstijden

07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Bouwvak (23-07 / 13-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Rotterdam

Bent u op zoek naar een huurauto in Rotterdam? Bo-rent autoverhuur helpt u graag verder. Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 50 vestigingen door het hele land is Bo-rent uw vertrouwde partner op het gebied van autoverhuur. Een auto huren in Rotterdam doet u dan natuurlijk ook bij Bo-rent autoverhuur!

De uitstekende kwaliteit van Bo-rent

Bij Bo-rent hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij ook enkel met de strengste veiligheidseisen. Elke auto, bus en speciaal voertuig wordt bij terugkomst uitvoeren nagekeken en gerepareerd waar nodig. Daarnaast geven wij de auto ook een grondige schoonmaakbeurt zodat u met een goed gevoel de weg op kan!

Altijd een geschikte huurauto

Bij Bo-rent vindt u voor elke gelegenheid de juiste huurauto, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ook huurt u gemakkelijk een bus voor groter vervoer of een verhuizing of een speciaal voertuig voor speciale gelegenheden. Benieuwd wat Bo-rent voor u kan betekenen? Neem dan alvast een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

Wilt u binnenkort een dagje eropuit zonder gedoe met openbaar vervoer? Dan kunt u bij Bo-rent een auto huren in Rotterdam. Kies voor een compacte Toyota Aygo of ga voor de verrassend ruime en luxe Toyota Yaris. De personenauto’s van Bo-rent zijn compact van buiten en toch verrassend ruim vanbinnen. Ideaal voor een lekker dagje weg dus!

Busje huren

Op zoek naar de juiste bus voor een grote klus? Bij Bo-rent hebben wij voor elke klus het juiste vervoer. Voor de kleinere klussen huurt u bijvoorbeeld gemakkelijk een Mercedes-Benz Citan met een laadruimte van 3m³. Zoekt u toch iets groters? Ook dan moet u bij Bo-rent zijn. In ons wagenpark vindt u bestelbusjes met een laadruimte tot maar liefst 21m³!

Speciale wagens huren

Naast personenauto’s en busjes vindt u bij Bo-rent ook speciale wagens. Onze speciale voertuigen zijn geschikt voor alle situaties waarbij een normale auto of bestelbus niet voldoet. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een elektrische golfkar, gators en pick-ups met speciale opbouw. Wat u ook zoekt, u vindt het bij Bo-rent autoverhuur!

Eenvoudig online reserveren

Een auto huren in Rotterdam moet eenvoudig zijn. Daarom kunt u bij Bo-rent met het grootste gemak een auto huren in Rotterdam, dankzij onze online reservering. Met slechts enkele klikken kunt u een voertuig naar keuze reserveren. Wilt u echt zorgeloos op pad? Kies dan voor één van onze aanvullende verzekeringen of handige extra’s. U kunt uw reservering tot een uur van tevoren plaatsen.

Ook het retourneren van uw auto, bus of speciale voertuig is zo gedaan. U kunt uw auto op onze parkeerplaats terugzetten en de sleutels inleveren aan de balie of in de daarvoor bestemde dropbox. Bent u pas terug na sluitingstijd? Geen probleem. U kunt uw auto zelfs na sluitingstijd retourneren!

Auto huren in Rotterdam bij Bo-rent autoverhuur

Wilt u een auto huren in Rotterdam? Dan bent u van harte welkom bij Bo-rent autoverhuur. Profiteer van onze lage prijzen, uitstekende voorwaarden en ruime wagenpark en laat u verrassen door de vele mogelijkheden van Bo-rent. Reserveer uw auto online of kom langs op de Matlingeweg 15, op bedrijventerrein Spaanse Polder. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Rotterdam?
  Jazeker. Bij Bo-rent autoverhuur kunt u voor elke gelegenheid een geschikte auto huren in Rotterdam In ons wagenpark vindt u niet alleen verschillende huurauto’s, maar ook bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Daarnaast huurt u uw auto bij Bo-rent altijd voor de scherpste prijs en tegen de beste voorwaarden!
 2. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur in Rotterdam?
  Wilt u graag een auto huren in Rotterdam? Dan verwelkomen wij u graag bij Bo-rent op de Matlingeweg 15, op bedrijventerrein Spaanse Polder. Wij zijn met de auto erg goed bereikbaar vanaf de A13 én de A20!
 3. Welke auto’s kan ik huren in Rotterdam?
  Bij Bo-rent vindt u voor elke gelegenheid het juiste vervoer. Wilt u bijvoorbeeld een praktische personenauto huren in Rotterdam? Kies dan voor de compacte Toyota Yaris of huur onze ruime en luxe Toyota Yaris. Zoekt u toch iets meer ruimte? Kijk dan ook eens naar onze bestelbusjes en verhuiswagens!
 4. Kan ik vandaag nog een auto huren in Rotterdam?
  Dat kan! Met onze online reservering kunt u in enkele klikken een reservering plaatsen voor een auto naar wens en vaak dezelfde dag nog deze auto huren in Rotterdam! U kunt uw reservering zelfs tot een uur van tevoren nog plaatsen, mits uw gewenste voertuig beschikbaar is.
 5. Tegen welke voorwaarden kan ik een auto huren in Rotterdam?
  Bij Bo-rent autoverhuur kan iedereen vanaf 18 jaar een auto huren in Rotterdam, mist diegene minstens 2 jaar in het bezit is van een geldig rijbewijs. Houdt er wel rekening mee dat u een leeftijdstoeslag betaalt als u jonger bent dan 26 jaar.
 6. Hoeveel kilometer mag ik vrij rijden met mijn huurauto uit Rotterdam?
  Wanneer u een auto huurt bij Bo-rent autoverhuur krijgt u vrije kilometers. Dit zijn kilometers die u zonder extra kosten kunt rijden. Dit aantal kan variëren van slechts 50 tot maar liefst 400 kilometer, afhankelijk van uw gekozen huurperiode. Let wel op, kilometers die u boven het aantal vrije kilometers rijdt, zijn uiteindelijk voor uw rekening.
 7. Kan ik mijn huurauto uit Rotterdam bij een ander filiaal retourneren?
  Omdat al onze filialen hun eigen wagenpark beheren, kunt u uw huurauto uit Rotterdam helaas niet bij andere filialen retourneren. Houdt hier dan ook alstublieft rekening mee wanneer u van plan bent om langere afstanden te rijden.