Bo-rent Rotterdam Matlingeweg

Matlingeweg 15
3044EV Rotterdam
Route

T: 010-4375000
F: 010-4374600
E:

Bo-rent Rotterdam Matlingeweg

Openingstijden

07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Auto huren Rotterdam

Op zoek naar een huurauto in of rondom Rotterdam? Een auto huren in Rotterdam doet u natuurlijk bij Bo-rent. Bij Bo-rent heeft u de keuze uit vele verschillende auto’s die zowel technisch als uiterlijk uitvoerig zijn nagelopen en goedgekeurd. Wij zijn al jaren actief in de autoverhuur in Rotterdam en kunnen dus ook aan al uw wensen voldoen.
Vul u hierboven uw voorkeuren in en vind direct de juiste huurauto!

Uw auto huren in Rotterdam bij de goedkoopste en grootste van Nederland!

Met meer dan 67 vestigingen door heel Nederland is Bo-rent de grootste autoverhuurder van Nederland. Wij bestaan al ruim 35 jaar en hebben onze vooraanstaande positie bereikt door een consequente service en goedkope prijzen. Met veel deskundigheid zijn onze klantvriendelijke medewerkers u ook graag van dienst bij het auto huren Rotterdam waar u ons kunt vinden op de locatie Matlingeweg 15, tel: 010-4375000.

De uitstekende kwaliteit van Bo-rent

Wanneer een huurauto bij ons geretourneerd wordt dan wordt deze allereerst uitvoerig gecontroleerd op zowel technisch als uiterlijk vlak. Daar waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen. Zo bent u er zeker van dat u met een goede auto op weg kan. Wel zo handig!

Altijd een geschikte huurauto

Bij Bo-rent vindt u voor elke gelegenheid de juiste huurauto, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zo huurt u bijvoorbeeld een Toyota Aygo tegen een zeer voordelig dagtarief. Ook huurt u gemakkelijk een bus voor groter vervoer of een verhuizing. En met slechts enkele muisklikken heeft u beschikking over speciaal vervoer, zoals bijvoorbeeld een golfkar of kiepwagen. Benieuwd of er een auto voor u tussen zit? Neem dan een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

Wilt u binnenkort een dagje eropuit zonder het gedoe met openbaar vervoer? Dan is een personenauto van Bo-rent natuurlijk de juiste keuze. De personenauto’s van Bo-rent zijn compact van buiten en toch verrassend ruim vanbinnen. Ideaal voor een lekker dagje weg dus!

Busje huren

Op zoek naar de juiste bus voor een grote klus? Bij Bo-rent hebben wij voor elke klus het juiste vervoer. Voor de kleinere klussen huurt u bijvoorbeeld gemakkelijk een Mercedes-Benz Citan met een laadruimte van 3m3. Is dit toch niet het juiste formaat? Geen probleem! U kunt een bus huren met een laadruimte tot 21 m3.  Tevens kunt u een bus met laadklep huren. Handig voor bijvoorbeeld een verhuizing.

Speciale wagens huren

Naast personenauto’s en busjes vindt u bij Bo-rent ook speciale wagens. Zo verhuren wij bijvoorbeeld pick-ups met kiepfunctie en pick-ups met kraanophanging. Maar ook voor golfkarretjes of “gators” bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Wat u ook zoekt, u vindt het bij Bo-rent autoverhuur in Rotterdam.

Eenvoudig online reserveren

Wij snappen ook wel dat u niet alle tijd van de wereld heeft. Daarom kunt u bij Bo-rent eenvoudig een auto huren in Rotterdam, met een online reservering. U kunt er dan ook direct voor kiezen om een aanvullende verzekering af te sluiten zodat u met een goed gevoel de weg op gaat. U bent uiteraard helemaal vrij in uw keuze voor een eventuele aanvullende verzekering.
 
Wilt u binnenkort een auto huren in Rotterdam, selecteer dan eerst een auto, bus of speciaal voertuig en eventuele aanvullende verzekeringen naar keuze. Wij regelen vervolgens de rest voor u! Na uw online reservering ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging van ons filiaal in Rotterdam. De auto staat op het afgesproken moment voor u klaar zodat u direct op weg kan. U hoeft enkel nog het totaalbedrag inclusief borg te betalen aan de balie. Vervolgens heeft u de auto tot uw beschikking. U kunt de auto op ieder moment weer terugbrengen, zelfs na sluitingstijd!

Bo-rent autoverhuur in Rotterdam

Wilt u graag een auto huren in Rotterdam, dan kan dit aan de Matlingeweg 15 te Rotterdam of telefonisch, via 010-4375000. U kunt uiteraard ook snel en eenvoudig een auto huren via een online reservering.
 
Heeft u nog aanvullende vragen? Laat het ons dan weten. Wij helpen u graag en ondersteunen u waar nodig bij het huren van uw auto in Rotterdam.