Bo-rent Rotterdam Matlingeweg

Bo-rent Rotterdam Matlingeweg
Matlingeweg 15
3044EV Rotterdam
Route

T: 010-4375000
F: 010-4374600
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Rotterdam

Bent u op zoek naar een huurauto in Rotterdam? Bo-rent autoverhuur helpt u graag verder. Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 50 vestigingen door het hele land is Bo-rent uw vertrouwde partner op het gebied van autoverhuur. Een auto huren in Rotterdam doet u dan natuurlijk ook bij Bo-rent autoverhuur!

De uitstekende kwaliteit van Bo-rent

Bij Bo-rent hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij ook enkel met de strengste veiligheidseisen. Elke auto, bus en speciaal voertuig wordt bij terugkomst uitvoeren nagekeken en gerepareerd waar nodig. Daarnaast geven wij de auto ook een grondige schoonmaakbeurt zodat u met een goed gevoel de weg op kan!

Altijd een geschikte huurauto

Bij Bo-rent vindt u voor elke gelegenheid de juiste huurauto, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ook huurt u gemakkelijk een bus voor groter vervoer of een verhuizing of een speciaal voertuig voor speciale gelegenheden. Benieuwd wat Bo-rent voor u kan betekenen? Neem dan alvast een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

Wilt u binnenkort een dagje eropuit zonder gedoe met openbaar vervoer? Dan kunt u bij Bo-rent een auto huren in Rotterdam. Kies voor een compacte Toyota Aygo of ga voor de verrassend ruime en luxe Toyota Yaris. De personenauto’s van Bo-rent zijn compact van buiten en toch verrassend ruim vanbinnen. Ideaal voor een lekker dagje weg dus!

Busje huren

Op zoek naar de juiste bus voor een grote klus? Bij Bo-rent hebben wij voor elke klus het juiste vervoer. Voor de kleinere klussen huurt u bijvoorbeeld gemakkelijk een Mercedes-Benz Citan met een laadruimte van 3m³. Zoekt u toch iets groters? Ook dan moet u bij Bo-rent zijn. In ons wagenpark vindt u bestelbusjes met een laadruimte tot maar liefst 21m³!

Speciale wagens huren

Naast personenauto’s en busjes vindt u bij Bo-rent ook speciale wagens. Onze speciale voertuigen zijn geschikt voor alle situaties waarbij een normale auto of bestelbus niet voldoet. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij ons filiaal in Rotterdam. Wat u ook zoekt, u vindt het bij Bo-rent autoverhuur!

Eenvoudig online reserveren

Een auto huren in Rotterdam moet eenvoudig zijn. Daarom kunt u bij Bo-rent met het grootste gemak een auto huren in Rotterdam, dankzij onze online reservering. Met slechts enkele klikken kunt u een voertuig naar keuze reserveren. Wilt u echt zorgeloos op pad? Kies dan voor één van onze aanvullende verzekeringen of handige extra’s. U kunt uw reservering tot een uur van tevoren plaatsen.

Ook het retourneren van uw auto, bus of speciale voertuig is zo gedaan. U kunt uw auto op onze parkeerplaats terugzetten en de sleutels inleveren aan de balie of in de daarvoor bestemde dropbox. Bent u pas terug na sluitingstijd? Geen probleem. U kunt uw auto zelfs na sluitingstijd retourneren!

Auto huren in Rotterdam bij Bo-rent autoverhuur

Wilt u een auto huren in Rotterdam? Dan bent u van harte welkom bij Bo-rent autoverhuur. Profiteer van onze lage prijzen, uitstekende voorwaarden en ruime wagenpark en laat u verrassen door de vele mogelijkheden van Bo-rent. Reserveer uw auto online of kom langs op de Matlingeweg 15, op bedrijventerrein Spaanse Polder. Onze medewerkers staan u graag te woord!