Bo-rent Rotterdam Matlingeweg

Matlingeweg 15
3044EV Rotterdam
Route

T: 010-4375000
F: 010-4374600
E:

Bo-rent Rotterdam Matlingeweg

Openingstijden

07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

05/06/2022 (1e Pinksterdag)
06/06/2022 (2e Pinksterdag)

Bouwvak (02-08 / 22-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Rotterdam

Op zoek naar een huurauto in of rondom Rotterdam? Een auto huren in Rotterdam doet u natuurlijk bij Bo-rent. Bij Bo-rent heeft u de keuze uit vele verschillende auto’s die zowel technisch als uiterlijk uitvoerig zijn nagelopen en goedgekeurd. Wij zijn al jaren actief in de autoverhuur in Rotterdam en kunnen dus ook aan al uw wensen voldoen.
Vul u hierboven uw voorkeuren in en vind direct de juiste huurauto!

Uw auto huren in Rotterdam bij de goedkoopste en grootste van Nederland!

Met meer dan 67 vestigingen door heel Nederland is Bo-rent de grootste autoverhuurder van Nederland. Wij bestaan al ruim 35 jaar en hebben onze vooraanstaande positie bereikt door een consequente service en goedkope prijzen. Met veel deskundigheid zijn onze klantvriendelijke medewerkers u ook graag van dienst bij het auto huren Rotterdam waar u ons kunt vinden op de locatie Matlingeweg 15, tel: 010-4375000.

De uitstekende kwaliteit van Bo-rent

Wanneer een huurauto bij ons geretourneerd wordt dan wordt deze allereerst uitvoerig gecontroleerd op zowel technisch als uiterlijk vlak. Daar waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen. Zo bent u er zeker van dat u met een goede auto op weg kan. Wel zo handig!

Altijd een geschikte huurauto

Bij Bo-rent vindt u voor elke gelegenheid de juiste huurauto, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zo huurt u bijvoorbeeld een Toyota Aygo tegen een zeer voordelig dagtarief. Ook huurt u gemakkelijk een bus voor groter vervoer of een verhuizing. En met slechts enkele muisklikken heeft u beschikking over speciaal vervoer, zoals bijvoorbeeld een golfkar of kiepwagen. Benieuwd of er een auto voor u tussen zit? Neem dan een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

Wilt u binnenkort een dagje eropuit zonder het gedoe met openbaar vervoer? Dan is een personenauto van Bo-rent natuurlijk de juiste keuze. De personenauto’s van Bo-rent zijn compact van buiten en toch verrassend ruim vanbinnen. Ideaal voor een lekker dagje weg dus!

Busje huren

Op zoek naar de juiste bus voor een grote klus? Bij Bo-rent hebben wij voor elke klus het juiste vervoer. Voor de kleinere klussen huurt u bijvoorbeeld gemakkelijk een Mercedes-Benz Citan met een laadruimte van 3m3. Is dit toch niet het juiste formaat? Geen probleem! U kunt een bus huren met een laadruimte tot 21 m3.  Tevens kunt u een bus met laadklep huren. Handig voor bijvoorbeeld een verhuizing.

Speciale wagens huren

Naast personenauto’s en busjes vindt u bij Bo-rent ook speciale wagens. Zo verhuren wij bijvoorbeeld pick-ups met kiepfunctie en pick-ups met kraanophanging. Maar ook voor golfkarretjes of “gators” bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Wat u ook zoekt, u vindt het bij Bo-rent autoverhuur in Rotterdam.

Eenvoudig online reserveren

Wij snappen ook wel dat u niet alle tijd van de wereld heeft. Daarom kunt u bij Bo-rent eenvoudig een auto huren in Rotterdam, met een online reservering. U kunt er dan ook direct voor kiezen om een aanvullende verzekering af te sluiten zodat u met een goed gevoel de weg op gaat. U bent uiteraard helemaal vrij in uw keuze voor een eventuele aanvullende verzekering.
 
Wilt u binnenkort een auto huren in Rotterdam, selecteer dan eerst een auto, bus of speciaal voertuig en eventuele aanvullende verzekeringen naar keuze. Wij regelen vervolgens de rest voor u! Na uw online reservering ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging van ons filiaal in Rotterdam. De auto staat op het afgesproken moment voor u klaar zodat u direct op weg kan. U hoeft enkel nog het totaalbedrag inclusief borg te betalen aan de balie. Vervolgens heeft u de auto tot uw beschikking. U kunt de auto op ieder moment weer terugbrengen, zelfs na sluitingstijd!

Bo-rent autoverhuur in Rotterdam

Wilt u graag een auto huren in Rotterdam, dan kan dit aan de Matlingeweg 15 te Rotterdam of telefonisch, via 010-4375000. U kunt uiteraard ook snel en eenvoudig een auto huren via een online reservering.
 
Heeft u nog aanvullende vragen? Laat het ons dan weten. Wij helpen u graag en ondersteunen u waar nodig bij het huren van uw auto in Rotterdam.

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Rotterdam?
  Jazeker. Bij Bo-rent autoverhuur kunt u voor elke gelegenheid een geschikte auto huren in Rotterdam In ons wagenpark vindt u niet alleen verschillende huurauto’s, maar ook bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Daarnaast huurt u uw auto bij Bo-rent altijd voor de scherpste prijs en tegen de beste voorwaarden!
 2. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur in Rotterdam?
  Wilt u graag een auto huren in Rotterdam? Dan verwelkomen wij u graag bij Bo-rent op de Matlingeweg 15, op bedrijventerrein Spaanse Polder. Wij zijn met de auto erg goed bereikbaar vanaf de A13 én de A20!
 3. Welke auto’s kan ik huren in Rotterdam?
  Bij Bo-rent vindt u voor elke gelegenheid het juiste vervoer. Wilt u bijvoorbeeld een praktische personenauto huren in Rotterdam? Kies dan voor de compacte Toyota Yaris of huur onze ruime en luxe Toyota Yaris. Zoekt u toch iets meer ruimte? Kijk dan ook eens naar onze bestelbusjes en verhuiswagens!
 4. Kan ik vandaag nog een auto huren in Rotterdam?
  Dat kan! Met onze online reservering kunt u in enkele klikken een reservering plaatsen voor een auto naar wens en vaak dezelfde dag nog deze auto huren in Rotterdam! U kunt uw reservering zelfs tot een uur van tevoren nog plaatsen, mits uw gewenste voertuig beschikbaar is.
 5. Tegen welke voorwaarden kan ik een auto huren in Rotterdam?
  Bij Bo-rent autoverhuur kan iedereen vanaf 18 jaar een auto huren in Rotterdam, mist diegene minstens 2 jaar in het bezit is van een geldig rijbewijs. Houdt er wel rekening mee dat u een leeftijdstoeslag betaalt als u jonger bent dan 26 jaar.
 6. Hoeveel kilometer mag ik vrij rijden met mijn huurauto uit Rotterdam?
  Wanneer u een auto huurt bij Bo-rent autoverhuur krijgt u vrije kilometers. Dit zijn kilometers die u zonder extra kosten kunt rijden. Dit aantal kan variëren van slechts 50 tot maar liefst 400 kilometer, afhankelijk van uw gekozen huurperiode. Let wel op, kilometers die u boven het aantal vrije kilometers rijdt, zijn uiteindelijk voor uw rekening.
 7. Kan ik mijn huurauto uit Rotterdam bij een ander filiaal retourneren?
  Omdat al onze filialen hun eigen wagenpark beheren, kunt u uw huurauto uit Rotterdam helaas niet bij andere filialen retourneren. Houdt hier dan ook alstublieft rekening mee wanneer u van plan bent om langere afstanden te rijden.