Bo-rent Venlo Zuidsingel

Bo-rent Venlo Zuidsingel
Zuidsingel 30
5912CM Venlo
Route

T: 077-3517219
F: 077-3519705
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Venlo

Een veilige en vooral betrouwbare auto huren in Venlo? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur in Venlo! Bo-rent is met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 70 locaties door het hele land al jaren uw vertrouwde adres voor al uw autoverhuur. Bij Bo-rent autoverhuur in Venlo vindt u een groot aanbod aan de beste huurvoertuigen en profiteert u ook nog eens van de laagste prijzen van Nederland! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan een keer langs en laat u adviseren door één van onze deskundige medewerkers.

Voor al uw huurvoertuigen

Een auto huren in Venlo doet u natuurlijk bij Bo-rent. Maar wist u ook al dat u bij ons niet alleen goed zit voor huurauto’s? Ook voor bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs zogeheten ‘special cars’ bent u bij Bo-rent aan het juiste adres! In ons uitgebreide wagenpark vindt u al onze voertuigen en kunt u zelfs direct uw reservering plaatsen.

Personenauto huren

Gaat u binnenkort op reis en bent u op zoek naar een betrouwbare en goedkope huurauto? Dan heeft u bij Bo-rent autoverhuur in Venlo de keuze uit twee verrassend compacte personenauto’s die u zonder problemen van A naar B brengen. Huur bijvoorbeeld onze compacte Toyota Aygo. Met een kleine draaicirkel en een gunstig verbruik is de Aygo uitermate geschikt voor smalle straatjes in de binnenstad. Parkeren vormt uiteraard ook geen probleem voor de Aygo!
 
Mag het van u eigenlijk toch wel een maatje groter? Ga dan voor de Toyota Yaris. De Yaris is een slag groter dan de Aygo, zonder dat deze meteen overdreven groot wordt. Dankzij zijn compacte ontwerp is de Yaris namelijk niet heel groot aan de buitenkant, maar neem jij alsnog met gemak 5 personen en een hele lading bagage mee!

Bestelbus of verhuiswagen huren

Met een bestelbus van Bo-rent autoverhuur in Venlo is geen klus te groot of te zwaar. In ons wagenpark vindt u namelijk verschillende handige bestelbusjes. Zo kunt u voor al uw kleine klusjes bijvoorbeeld onze Mercedes-Benz Citan huren, terwijl u voor de allergrootste klussen beter voor onze Iveco Daily kunt kiezen. Onze bestelbusjes hebben een inhoud variërend van slechts 3 tot maar liefst 16m³.
 
Zoekt u nog meer ruimte? Kijk dan eens naar één van onze verhuiswagens. Onze verhuiswagens beschikken over een handige laadklep waardoor u geen zware spullen in de laadbak hoeft te tillen. Daarnaast heeft u in onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook nog eens de beschikking over een handige punt meubelbak, waar u al uw kleinere meubelen of spullen kwijt kunt!

Veilig op pad in een betrouwbaar voertuig

Als u een auto gaat huren in Venlo dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat deze veilig en betrouwbaar is. Bij Bo-rent geven wij u de garantie dat al onze voertuigen zo goed mogelijk worden onderhouden. Elke voertuig dat geretourneerd wordt krijgt namelijk een uitvoerige keuring waarbij op vele verschillende punten gecontroleerd wordt. Naast eventuele reparaties zorgen wij er natuurlijk ook weer voor dat de voertuigen een flinke schoonmaakbeurt krijgen, zodat ze als het ware weer als nieuw zijn wanneer u instapt. Zo kunt u veilig de weg op!

Met slechts enkele klikken uw auto reserveren

Een auto huren in Venlo was nog nooit zo makkelijk, dankzij de online reservering van Bo-rent. Met slechts enkele klikken kunt u uw gewenste voertuig reserveren en ontvangt u van ons binnen 24 uur een reserveringsbevestiging waarmee u zekerheid heeft dat het door u gekozen voertuig op de gewenste dag voor u klaarstaat.
 
Hier houdt het gemak van Bo-rent nog niet op. Mocht het bijvoorbeeld voorkomen dat u door overmacht niet binnen onze openingstijden terug kunt zijn, dan kunt u uw huurauto, bestelbus, verhuiswagen of special voertuig ook na sluitingstijd retourneren. Zo makkelijk kan een auto huren in Venlo zijn!

Bo-rent autoverhuur Venlo

Bo-rent autoverhuur in Venlo is al jaren uw vertrouwde adres voor het huren van verschillende voertuigen. U vindt ons op de Zuidsingel 30, in Venlo uiteraard. Wij zijn zowel vanaf de A67 als de A73 goed bereikbaar. Zien wij u binnenkort ook?
 
Een auto huren in Venlo? Bo-rent helpt u graag met een oplossing op maat!