Bo-rent Roermond Oranjelaan

Oranjelaan 802
6043 GL Roermond
Route

T: 0475-337626
F: 0475-315432
E:

Bo-rent Roermond Oranjelaan

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

09/04/2023 (1e Paasdag)
10/04/2023 (2e Paasdag)
27/04/2023 (Koningsdag)
18/05/2023 (Hemelvaartsdag)
28/05/2023 (1e Pinksterdag)
29/05/2023 (2e Pinksterdag)
25/12/2023 (1e Kerstdag)
26/12/2023 (2e Kerstdag)

Bouwvak (06-08 / 27-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Roermond

Een auto huren in Roermond doet u natuurlijk bij de grootste en beste autoverhuurder van Nederland. Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 70 locaties door heel Nederland is Bo-rent al jaren uw vertrouwde adres voor huurauto’s. Bij Bo-rent autoverhuur in Roermond vindt u een groot aanbod aan huurvoertuigen en profiteert u van de beste prijzen en voorwaarden. Kom een keer langs en laat u adviseren door één van onze deskundige medewerkers.

Het aanbod van Bo-rent autoverhuur Roermond

Bij Bo-rent autoverhuur in Roermond vindt u meer dan alleen huurauto’s. Ook voor bestelbusjes, verhuiswagens en zogeheten ‘special cars’ bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze voertuigen voldoen aan de strenge veiligheidseisen van Bo-rent en brengen u zonder problemen van A naar B. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark of kom een keer bij ons langs!

Personenauto huren

Bent u op zoek naar een praktische en betrouwbare huurauto in Roermond? Dan heeft u bij Bo-rent autoverhuur in Roermond de keuze uit twee bijzonder handige personenauto’s. Onze grootste personenauto, de Toyota Yaris, biedt genoeg ruimte aan 5 personen en een hele hoop bagage. Dankzij zijn compacte ontwerp is de auto verrassend ruim vanbinnen, zonder dat de auto aan de buitenkant bijzonder groot oogt. Dat maakt de Yaris geschikt voor zowel de grote weg als de krappe binnenstad van Roermond.
 
Heeft u liever toch een iets kleinere auto? Kies dan voor onze bijzonder compacte Toyota Aygo. De Aygo is als het ware de kleine broer van de Yaris. Dankzij zijn kleine draaicirkel en gunstige verbruik is de Aygo bij uitstek de ideale stadsauto. Ondanks zijn kleinere formaat heeft de Aygo alsnog genoeg ruimte voor vier personen met bagage.

Bestelbus of verhuiswagen huren

Bij Bo-rent autoverhuur in Roermond vindt u voor elke klus een geschikte bus. Voor alle kleinere klussen en taken kunt u bijvoorbeeld de handige Mercedes-Benz Citan met een inhoud van 3m³ huren. Mag het van u toch iets ruimer? Kies dan voor één van onze bestelbusjes met een inhoud van 7m³, 11m³ of maar liefst 16m³.
 
Naast onze handige bestelbusjes vindt u bij Bo-rent ook nog twee verhuiswagens en een heuse Toyota Dyna pick up. Onze verhuiswagens beschikken over een laadklep waardoor u niet te zwaar hoeft te tillen. Daarnaast heeft u in onze Mercedes-Benz Citan met laadklep ook beschikking over een punt meubelbak. Ideaal voor al uw kleinere meubelen.

Special cars huren

Voor een huurauto of bestelbus in Roermond zit u bij Bo-rent helemaal goed. Maar wist u al dat u ook voor special cars bij Bo-rent aan het juiste adres bent? Bij ons vindt u onder andere een elektrische golfkar pick up, ruw terrein carriers en pick ups met speciale opbouw. Voor elke klus vindt u bij Bo-rent het juiste vervoer.

Veiligheid en betrouwbaarheid als hoogste prioriteit

Gaat u een auto huren in Roermond? Dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u in een veilig en betrouwbaar voertuig stapt waarmee u zonder problemen van A naar B gaat. Bij Bo-rentwillen wij natuurlijk ook dat u veilig op weg kunt. Daarom controleren wij elke auto die geretourneerd wordt op schade en repareren wij dit direct. Dit maken wij natuurlijk af met een uitvoerige schoonmaakbeurt. Zo zorgen wij ervoor dat elk voertuig na de controlebeurt weer als nieuw is.

Zonder moeite reserveren en retourneren

Voordat u een auto kunt huren in Roermond bent u vaak eerst bezig met een lange en onnodige reservering.  Gelukkig begrijpen wij bij Bo-rent ook wel dat u hier niet altijd de tijd voor heeft. Daarom kunt u bij ons gemakkelijk en snel een online reservering plaatsen. In slecht enkele klikken heeft u uw voertuig al gereserveerd. Daarnaast kunt u voor uw eigen zekerheid eventueel ook nog een aanvullende verzekering afsluiten. Heeft u gereserveerd? Dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een reserveringsbevestiging en zorgen wij dat uw auto, bestelbus, verhuiswagen of special car op de afgesproken dag voor u klaarstaat.
 
Ook bij het retourneren maken wij het u graag zo makkelijk mogelijk. Mocht het bijvoorbeeld voorkomen dat u door overmacht pas na sluitingstijd terug bent, dan kunt u uw voertuig gewoon op de parkeerplaats zetten en de sleutels in de daarvoor bestemde dropbox gooien. Wij zorgen dan voor de verdere afronding. Zo makkelijk kan een auto huren in Roermond zijn.

Bo-rent autoverhuur in Roermond

Bo-rent autoverhuur in Roermond is al jaren uw vertrouwde adres voor de beste huurauto’s in de omgeving van Roermond. Een auto huren doet u met het grootste gemak van de wereld voor de beste prijzen. Voor vragen en adviezen bent u uiteraard altijd welkom in ons filiaal in Roermond. U vindt Bo-rent autoverhuur in Roermond op de Oranjelaan 802. Wij zijn vanaf de A673 goed bereikbaar en ook vanaf station Roermond staat u binnen enkele minuten bij ons voor de deur. Wij zien u graag snel!
 
Op zoek naar een huurauto in Roermond? Bo-rent autoverhuur helpt u verder!

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Roermond?
  Jazeker! Voor elke gelegenheid kunt u bij Bo-rent een geschikte auto huren in Roermond. Bij ons vindt u namelijk niet alleen personenauto’s, maar ook bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Deze huurt u uiteraard altijd voor de scherpste prijs en tegen de beste voorwaarden.
 2. Welke auto’s kan ik huren in Roermond?
  Bij Bo-rent autoverhuur in Roermond kunt u kiezen uit een breed en gevarieerd wagenpark. Wilt u een auto huren in Roermond? Dan kunt u bij Bo-rent kiezen voor een compacte Toyota Aygo of de ruimere en luxe Toyota Yaris. Bent u op zoek naar iets ruimers? Neem dan ook eens een kijkje bij onze bestelbusjes!
 3. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur in Roermond?
  U vindt Bo-rent autoverhuur op de Oranjelaan 802, vlak bij het Esso tankstation. Vanaf zowel de A73 als de N280 staat u met enkele minuten bij ons voor de deur. Komt u met het openbaar vervoer? Ook dan zijn wij erg goed bereikbaar.
 4. Onder welke voorwaarden kan ik een auto huren in Roermond?
  Bij Bo-rent kan iedereen vanaf 18 jaar een auto huren, mits diegene minimaal 2 jaar in het bezit is van een geldig rijbewijs. Let wel op, indien u jonger dan 26 jaar bent, betaalt u een leeftijdstoeslag boven op de huurprijs.
 5. Krijg ik vrije kilometers bij mijn huurauto uit Roermond?
  Ja. Afhankelijk van de gekozen huurperiode krijgt u bij Bo-rent een aantal kilometers dat u vrij mag rijden. Dit zijn kilometers die u zonder extra kosten kunt rijden. Dit aantal varieert van slechts 50 tot maar liefst 400 kilometer. Kilometers die u boven het aantal vrije kilometers rijdt worden uiteraard aan u doorbelast.
 6. Kan ik na mijn reservering direct een auto huren in Roermond?
  Met een online reservering kunt u in enkele klikken een reservering plaatsen en vaak dezelfde dag nog een auto huren in Roermond. Is uw gewenste voertuig beschikbaar in Roermond? Dan kunt u uw reservering zelfs tot een uur van tevoren nog plaatsen!
 7. Waar kan ik mijn huurauto uit Roermond terugbrengen?
  U kunt uw huurauto uit Roermond alleen retourneren bij het filiaal van herkomst. In dit geval is dit dus ook ons filiaal in Roermond. Al onze filialen beheren namelijk een eigen wagenpark waardoor het niet mogelijk is om voertuigen bij andere filialen te retourneren.