Bo-rent Roermond Oranjelaan

Bo-rent Roermond Oranjelaan
Oranjelaan 802
6043 GL Roermond
Route

T: 0475-337626
F: 0475-315432
E:

Openingstijden

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Roermond

Een auto huren in Roermond doet u natuurlijk bij de grootste en beste autoverhuurder van Nederland. Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 70 locaties door heel Nederland is Bo-rent al jaren uw vertrouwde adres voor huurauto’s. Bij Bo-rent autoverhuur in Roermond vindt u een groot aanbod aan huurvoertuigen en profiteert u van de beste prijzen en voorwaarden. Kom een keer langs en laat u adviseren door één van onze deskundige medewerkers.

Het aanbod van Bo-rent autoverhuur Roermond

Bij Bo-rent autoverhuur in Roermond vindt u meer dan alleen huurauto’s. Ook voor bestelbusjes, verhuiswagens en zogeheten ‘special cars’ bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze voertuigen voldoen aan de strenge veiligheidseisen van Bo-rent en brengen u zonder problemen van A naar B. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark of kom een keer bij ons langs!

Personenauto huren

Bent u op zoek naar een praktische en betrouwbare huurauto in Roermond? Dan heeft u bij Bo-rent autoverhuur in Roermond de keuze uit twee bijzonder handige personenauto’s. Onze grootste personenauto, de Toyota Yaris, biedt genoeg ruimte aan 5 personen en een hele hoop bagage. Dankzij zijn compacte ontwerp is de auto verrassend ruim vanbinnen, zonder dat de auto aan de buitenkant bijzonder groot oogt. Dat maakt de Yaris geschikt voor zowel de grote weg als de krappe binnenstad van Roermond.
 
Heeft u liever toch een iets kleinere auto? Kies dan voor onze bijzonder compacte Toyota Aygo. De Aygo is als het ware de kleine broer van de Yaris. Dankzij zijn kleine draaicirkel en gunstige verbruik is de Aygo bij uitstek de ideale stadsauto. Ondanks zijn kleinere formaat heeft de Aygo alsnog genoeg ruimte voor vier personen met bagage.

Bestelbus of verhuiswagen huren

Bij Bo-rent autoverhuur in Roermond vindt u voor elke klus een geschikte bus. Voor alle kleinere klussen en taken kunt u bijvoorbeeld de handige Mercedes-Benz Citan met een inhoud van 3m³ huren. Mag het van u toch iets ruimer? Kies dan voor één van onze bestelbusjes met een inhoud van 7m³, 11m³ of maar liefst 16m³.
 
Naast handige bestelbusjes vindt u bij Bo-rent ook nog ruime verhuiswagens. Onze verhuiswagens beschikken over een laadklep waardoor u niet te zwaar hoeft te tillen. Daarnaast heeft u in onze Mercedes-Benz Citan met laadklep ook beschikking over een punt meubelbak. Ideaal voor al uw kleinere meubelen.

Veiligheid en betrouwbaarheid als hoogste prioriteit

Gaat u een auto huren in Roermond? Dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u in een veilig en betrouwbaar voertuig stapt waarmee u zonder problemen van A naar B gaat. Bij Bo-rentwillen wij natuurlijk ook dat u veilig op weg kunt. Daarom controleren wij elke auto die geretourneerd wordt op schade en repareren wij dit direct. Dit maken wij natuurlijk af met een uitvoerige schoonmaakbeurt. Zo zorgen wij ervoor dat elk voertuig na de controlebeurt weer als nieuw is.

Zonder moeite reserveren en retourneren

Voordat u een auto kunt huren in Roermond bent u vaak eerst bezig met een lange en onnodige reservering.  Gelukkig begrijpen wij bij Bo-rent ook wel dat u hier niet altijd de tijd voor heeft. Daarom kunt u bij ons gemakkelijk en snel een online reservering plaatsen. In slecht enkele klikken heeft u uw voertuig al gereserveerd. Daarnaast kunt u voor uw eigen zekerheid eventueel ook nog een aanvullende verzekering afsluiten. Heeft u gereserveerd? Dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een reserveringsbevestiging en zorgen wij dat uw auto, bestelbus, verhuiswagen of special car op de afgesproken dag voor u klaarstaat.
 
Ook bij het retourneren maken wij het u graag zo makkelijk mogelijk. Mocht het bijvoorbeeld voorkomen dat u door overmacht pas na sluitingstijd terug bent, dan kunt u uw voertuig gewoon op de parkeerplaats zetten en de sleutels in de daarvoor bestemde dropbox gooien. Wij zorgen dan voor de verdere afronding. Zo makkelijk kan een auto huren in Roermond zijn.

Bo-rent autoverhuur in Roermond

Bo-rent autoverhuur in Roermond is al jaren uw vertrouwde adres voor de beste huurauto’s in de omgeving van Roermond. Een auto huren doet u met het grootste gemak van de wereld voor de beste prijzen. Voor vragen en adviezen bent u uiteraard altijd welkom in ons filiaal in Roermond. U vindt Bo-rent autoverhuur in Roermond op de Oranjelaan 802. Wij zijn vanaf de A673 goed bereikbaar en ook vanaf station Roermond staat u binnen enkele minuten bij ons voor de deur. Wij zien u graag snel!
 
Op zoek naar een huurauto in Roermond? Bo-rent autoverhuur helpt u verder!