Bo-rent Bergen op Zoom Lelyweg

Bo-rent Bergen op Zoom Lelyweg
Lelyweg 15
4612PS Bergen op Zoom
Route

T: 0164-249483
F: 0164-248371
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Bergen op Zoom

Wilt u graag een auto huren in de omgeving van Bergen op Zoom? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur in Bergen op Zoom aan het juiste adres! Als grootste autoverhuurder van Nederland vindt u hier ook een breed aanbod van huurauto’s, tegen de scherpste tarieven. Meet een huurauto van Bo-rent kunt u een heerlijk onbezorgd weekendje weg. Daarnaast zijn wij er ook voor al uw bouwprojecten en verhuizingen. Bij Bo-rent autoverhuur Bergen op Zoom hebben wij voor iedereen het juiste voertuig. 

Het verrassende aanbod van Bo-rent

U vindt niet alleen huurauto’s bij Bo-rent autoverhuur in Bergen op Zoom. Ook voor bestelbusjes, verhuiswagens en zogeheten “special cars” bent u bij ons aan het juiste adres. Bij elk voertuig profiteert u van onze voordelige tarieven en goede voorwaarden. Benieuwd of er wat tussen zit voor u? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

Bij Bo-rent autoverhuur Bergen op Zoom kunt u kiezen uit twee handige en comfortabele stadsauto’s. Gaat u er een weekendje op uit of moet u voor zaken in de omgeving van Bergen op Zoom zijn? Dan is onze Toyota Aygo uitermate geschikt. De Toyota Aygo is lekker compact, handelbaar en bovendien erg handig voor in de stad vanwege zijn kleine draaicirkel. Daarnaast is parkeren uiteraard geen probleem met deze auto.
 
Wilt u een auto huren in Bergen op Zoom, maar zoekt u iets groters voor bijvoorbeeld een weekje weg of een uitje met een grote groep? Ga dan voor de bijzonder compacte Toyota Yaris. Deze bijzonder ruime auto biedt plaats aan 5 personen met bagage. Ideaal voor een lange rit in de mooie omgeving van Bergen op Zoom.

Bestelbus huren

Staat er binnenkort een verbouwing of verhuizing op het programma, maar heeft u nog geen geschikt vervoer? Bij Bo-rent autoverhuur Bergen op Zoom vindt u verschillende handig bestelbusjes en verhuiswagens voor al uw klussen. Zoekt u bijvoorbeeld een handige bestelbus die niet te groot is? Ga dan voor een Toyota PROACE met een laadruimte van 7m³. Wilt u liever toch een iets grotere bus? Kies dan voor onze Iveco Daily of neem een kijkje bij onze verhuiswagens.

De kwaliteit die u mag verwachten

Wilt u een auto huren in Bergen op Zoom? Dan wilt u natuurlijk in ieder geval weten dat u veilig de weg op kan. Bij Bo-rent hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Elke auto die bij ons geretourneerd wordt, krijgt een uitvoerige inspectie. De auto wordt zowel mechanisch als uiterlijk nagelopen, en eventuele beschadigingen worden direct verholpen. Zo kruipt u toch met iets meer zekerheid achter het stuur.

Reserveren doet u makkelijk online

Bij het huren van een auto komt vaak veel werk kijken. Wij snappen ook wel dat u daar niet altijd de tijd voor heeft. Daarom maken wij het u graag makkelijk. Wilt u een auto huren in Bergen op Zoom? Dan doet u dat makkelijk en snel via een online reservering. Met slechts enkele klikken is het al geregeld. Als u de reservering heeft afgerond ontvangt u van ons binnen 24 uur een reserveringsbevestiging, en is de reservering gelukt. Zo makkelijk is het dus!

De dag is aangebroken dat u uw auto, bus of speciale voertuig mag ophalen. U hoeft alleen nog de huurprijs en borg te betalen, waarna u de weg op kan met uw gehuurde voertuig. Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw huurauto, kunt u deze ook na sluitingstijd terugbrengen. Ideaal toch?

Bo-rent autoverhuur in Bergen op Zoom

Een auto huren in Bergen op Zoom? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent. Of u nou op zoek bent naar een auto, bestelbus, verhuiswagen of special car, bij Bo-rent autoverhuur in Bergen op Zoom bent u aan het juiste adres. U vindt ons op Slingerweg 25, in Bergen op Zoom uiteraard.