Bo-rent Bergen op Zoom Slingerweg

Slingerweg 25
4613BR Bergen op Zoom
Route

T: 0164-249483
F: 0164-248371
E:

Bo-rent Bergen op Zoom Slingerweg

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Auto huren Bergen op Zoom

Wilt u graag een auto huren in de omgeving van Bergen op Zoom? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur in Bergen op Zoom aan het juiste adres! Als grootste autoverhuurder van Nederland vindt u hier ook een breed aanbod van huurauto’s, tegen de scherpste tarieven. Meet een huurauto van Bo-rent kunt u een heerlijk onbezorgd weekendje weg. Daarnaast zijn wij er ook voor al uw bouwprojecten en verhuizingen. Bij Bo-rent autoverhuur Bergen op Zoom hebben wij voor iedereen het juiste voertuig. 

Het verrassende aanbod van Bo-rent

U vindt niet alleen huurauto’s bij Bo-rent autoverhuur in Bergen op Zoom. Ook voor bestelbusjes, verhuiswagens en zogeheten “special cars” bent u bij ons aan het juiste adres. Bij elk voertuig profiteert u van onze voordelige tarieven en goede voorwaarden. Benieuwd of er wat tussen zit voor u? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

Bij Bo-rent autoverhuur Bergen op Zoom kunt u kiezen uit twee handige en comfortabele stadsauto’s. Gaat u er een weekendje op uit of moet u voor zaken in de omgeving van Bergen op Zoom zijn? Dan is onze Toyota Aygo uitermate geschikt. De Toyota Aygo is lekker compact, handelbaar en bovendien erg handig voor in de stad vanwege zijn kleine draaicirkel. Daarnaast is parkeren uiteraard geen probleem met deze auto.
 
Wilt u een auto huren in Bergen op Zoom, maar zoekt u iets groters voor bijvoorbeeld een weekje weg of een uitje met een grote groep? Ga dan voor de bijzonder compacte Toyota Yaris. Deze bijzonder ruime auto biedt plaats aan 5 personen met bagage. Ideaal voor een lange rit in de mooie omgeving van Bergen op Zoom.

Bestelbus huren

Staat er binnenkort een verbouwing of verhuizing op het programma, maar heeft u nog geen geschikt vervoer? Bij Bo-rent autoverhuur Bergen op Zoom vindt u verschillende handig bestelbusjes en verhuiswagens voor al uw klussen. Zoekt u bijvoorbeeld een handige bestelbus die niet te groot is? Ga dan voor een Toyota PROACE met een laadruimte van 7m³. Wilt u liever toch een iets grotere bus? Kies dan voor onze Iveco Daily of neem een kijkje bij onze verhuiswagens.

Special cars huren

Bij Bo-rent autoverhuur in Bergen op Zoom vindt u niet alleen auto’s en busjes. Ook voor speciale voertuigen bent u bij ons aan het juiste adres. U heeft bij ons de beschikking over golfkarretjes en ruw terrein carriers. Maar ook voor een Volkswagen Transporter Pick-up zit u bij ons helemaal goed. Naast de normale pick-uptrucks vindt u bij ons ook pick-ups met verschillende soorten opbouw.

De kwaliteit die u mag verwachten

Wilt u een auto huren in Bergen op Zoom? Dan wilt u natuurlijk in ieder geval weten dat u veilig de weg op kan. Bij Bo-rent hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Elke auto die bij ons geretourneerd wordt, krijgt een uitvoerige inspectie. De auto wordt zowel mechanisch als uiterlijk nagelopen, en eventuele beschadigingen worden direct verholpen. Zo kruipt u toch met iets meer zekerheid achter het stuur.

Reserveren doet u makkelijk online

Bij het huren van een auto komt vaak veel werk kijken. Wij snappen ook wel dat u daar niet altijd de tijd voor heeft. Daarom maken wij het u graag makkelijk. Wilt u een auto huren in Bergen op Zoom? Dan doet u dat makkelijk en snel via een online reservering. Met slechts enkele klikken is het al geregeld. Als u de reservering heeft afgerond ontvangt u van ons binnen 24 uur een reserveringsbevestiging, en is de reservering gelukt. Zo makkelijk is het dus!

De dag is aangebroken dat u uw auto, bus of speciale voertuig mag ophalen. U hoeft alleen nog de huurprijs en borg te betalen, waarna u de weg op kan met uw gehuurde voertuig. Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw huurauto, kunt u deze ook na sluitingstijd terugbrengen. Ideaal toch?

Bo-rent autoverhuur in Bergen op Zoom

Een auto huren in Bergen op Zoom? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent. Of u nou op zoek bent naar een auto, bestelbus, verhuiswagen of special car, bij Bo-rent autoverhuur in Bergen op Zoom bent u aan het juiste adres. U vindt ons op Slingerweg 25, in Bergen op Zoom uiteraard.

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Bergen op Zoom?
  Jazeker! Bij Bo-rent autoverhuur bent u aan het juiste adres voor een compacte en handige huurauto. In ons wagenpark vindt u naast onze huurauto’s ook verschillende bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Een auto huren doet u bij Bo-rent ook nog voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden!
 2. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur in Bergen op Zoom?
  U vindt Bo-rent autoverhuur in Bergen op Zoom op de Slingerweg 25.
 3. Welke auto’s kan ik huren bij Bo-rent in Bergen op Zoom?
  Bij Bo-rent autoverhuur kunt u een compacte Toyota Aygo of een ruimere en luxe Toyota Yaris huren. Daarnaast kunt u bij ons ook bestelbusjes, verhuiswagens en speciale voertuigen huren, zoals een handige Mercedes-Benz Citan of Toyota Dyna met laadklep.
 4. Kan ik vandaag nog een auto huren in Bergen op Zoom?
  Met onze online reservering kunt u dezelfde dag nog een auto huren in Bergen op Zoom. U kunt uw reservering tot een uur van tevoren plaatsen, op voorwaarde dat de door u gewenste auto in Bergen op Zoom op voorraad is.
 5. Kan iedereen een auto huren in Bergen op Zoom?
  Om een auto te huren in Bergen op Zoom moet u minimaal 2 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Houd er ook rekening mee dat u een leeftijdstoeslag betaalt indien u jonger dan 26 jaar bent.
 6. Hoeveel kilometer kan ik vrij rijden met een huurauto uit Bergen op Zoom?
  Bij een huurperiode van één dag heeft u de eerste 100 kilometer vrij. Kiest u voor een 4-uurstarief, dan heeft u 50 kilometer vrij. Huurt u een personenauto voor een lang weekendtarief? Dan heeft u de eerste 400 kilometer vrij. Gereden kilometers boven het aantal vrij kilometers worden aan u doorbelast.
 7. Kan ik mijn huurauto uit Bergen op Zoom bij andere filialen retourneren?
  Nee, u kunt uw huurauto alleen retourneren bij ons filiaal in Bergen op Zoom. Al onze filialen onderhouden namelijk hun eigen wagenpark. Retourneren kan daarom ook uitsluitend bij hetzelfde filiaal. Houd hier alstublieft rekening mee als u een grote afstand moet afleggen.