Bo-rent Breda Konijnenberg

Konijnenberg 108
4825BE Breda
Route

T: 076-5872550
F: 076-5715658
E:

Bo-rent Breda Konijnenberg

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

09/04/2023 (1e Paasdag)
10/04/2023 (2e Paasdag)
27/04/2023 (Koningsdag)
18/05/2023 (Hemelvaartsdag)
28/05/2023 (1e Pinksterdag)
29/05/2023 (2e Pinksterdag)
25/12/2023 (1e Kerstdag)
26/12/2023 (2e Kerstdag)

Bouwvak (06-08 / 27-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Breda

Benieuwd naar de mogelijkheden om een auto te huren in Breda? Dan bent u bij Bo-rent zeker weten aan het goede adres! Als grootste autoverhuurder van Nederland vind je ook hier een breed aanbod huurauto’s. Van personenwagens tot bestelbussen en verhuiswagens, alles is mogelijk. En dat ook nog eens tegen de scherpste tarieven. Goedkoper dan hier vindt u het werkelijk nergens anders.

Een auto huren in Breda is snel geregeld

Bo-rent is al ruim 35 jaar actief en is in die tijd uitgegroeid tot de grootste autoverhuurder van Nederland. Dat zijn we niet enkel geworden door er altijd naar te streven de goedkoopste te zijn. We bieden namelijk ook een uitmuntende service. Zo is een auto huren in Breda snel en moeiteloos te regelen via onze website of met behulp van onze App voor uw smartphone. Ook zijn onze huurauto's altijd goed schoongemaakt en verkeren ze technisch in prima staat. Bovendien doen we bij Bo-rent nergens moeilijk over. Wanneer u uw huurauto bijvoorbeeld buiten openingstijden wilt inleveren, dan is dat bij Bo-rent autoverhuur Breda geen enkel probleem.

Altijd een geschikte huurauto in Breda

Bij Bo-rent autoverhuur in Breda huurt u voor iedere gelegenheid de juiste wagen. Ons wagenpark bestaat uit verschillende type huurauto’s waardoor er voor iedere toepassing wel een bijpassend voertuig te vinden is. Bovendien profiteert u van zeer scherpe dagtarieven en hoeft u voor de eerste honderd kilometer geen extra kosten te betalen.

Personenauto huren in Breda

Trekt u er een dagje op uit met het gezin en bent u op zoek naar een comfortabele personenauto? Dan is de Toyota Aygo van Bo-rent de ideale huurauto. Deze comfortabele hatchback heeft een compacte carrosserie zodat u zich makkelijk door het drukke verkeer beweegt. Bovendien is dit model ook nog eens verrassend ruim van binnen. De Aygo biedt plaats voor vier personen en heeft behoorlijk wat laadruimte. De geschikte huurauto dus voor een stedentrip of een dagje uit. Ook zakelijk is dit een ideale huurauto.

Voor iedere klus de juiste bus

Ook om een busje te huren in Breda bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. We hebben een ruime keus aan bestelbusjes met verschillende laadruimtes. Voor de kleinere ladingen is een Mercedes-Benz Citan een perfecte wagen met een laadruimte van 3m3. Maar ook als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een bakwagen met laadklep kunt u bij Bo-rent terecht. Onze bussen variëren tot laadruimtes van 21m3. Handig bij een verhuizing bijvoorbeeld!

Speciale wagens

Verder bestaat het wagenpark van Bo-rent uit een aantal speciale voertuigen. Zo kunt u bij ons terecht voor de huur van pick-ups met vele functies. Van modellen met kiepsystemen tot een uitvoering met opbouwkraan. Verder huurt u ook een golfkar of gator tegen de scherpste prijzen. Bij Bo-rent autoverhuur in Breda is er dus altijd wel een geschikte wagen voor u te vinden!

Een auto huren in Breda voor nog meer gemak

Ons filiaal in Breda is gevestigd op bedrijventerrein De Krogten ten noorden van de stad. Dit zal zakelijke klanten goed uitkomen, want vanaf hier rijdt u meteen door naar bijvoorbeeld Haven de Krouwelaar. Ook zitten we niet ver van de N285 waarmee u direct aansluiting heeft op het Brabantse autowegennetwerk. Steden zoals Roosendaal, Tilburg en Den Bosch komen hiermee binnen handbereik te liggen. Vanzelfsprekend kunt bij ons u natuurlijk ook een auto huren in Breda voor in de stad zelf. Bijvoorbeeld voor een verhuizing of voor als u een bankstel of ander meubilair heeft gekocht.
 
Heeft u nog bepaalde wensen? Laat het ons via de e-mail weten of neem telefonisch contact met ons op. We staan u maar al te graag te woord. Direct een auto huren in Breda kan natuurlijk ook! U kunt daarvoor snel en gemakkelijk het formulier op onze website invullen en versturen.
 

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Breda?
  Ja, u kunt bij ons een auto huren in Breda. In ons wagenpark vindt u naast onze huurauto’s ook bestelbusjes en verhuiswagens. Bij Bo-rent huurt u een auto voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden!
 2. Wat voor auto’s kan ik huren in Breda?
  Als u een auto wilt huren in Breda dan kunt u bij Bo-rent terecht voor een compacte Toyota Aygo of een ruime Toyota Yaris. Daarnaast vindt u in ons aanbod ook compacte bestelbusjes, zoals een handige Mercedes-Benz Citan of Toyota PROACE.
 3. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur in Breda?
  U vindt Bo-rent autoverhuur in Breda op de Konijnenberg 108, op industrieterrein de Krogten. Vanaf de N285 staat u zo bij ons voor de deur. Door onze goede bereikbaarheid bent u ook zo weer op pad!
 4. Tegen welke voorwaarden kan ik een auto huren in Breda?
  Wilt u een auto huren in Breda? Dan dient u minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Bent u jonger dan 26 jaar? Dan betaalt u bovenop de huurprijs ook nog een leeftijdstoeslag.
 5. Hoeveel kilometer mag ik vrij rijden met mijn huurauto uit Breda?
  Het aantal vrije kilometers is afhankelijk van de huurperiode. Zo heeft u bij een 4-uurstarief de eerste 50 kilometer vrij en kunt u de eerste 100 kilometer vrij rijden als u de auto voor één dag huurt. Huurt u een personenauto voor een lang weekendtarief? Dan heeft u de eerste 400 kilometer vrij. Kilometers die u boven het aantal vrije kilometers rijdt, worden aan u doorberekend.
 6. Kan ik mijn huurauto uit Breda bij andere filialen terugbrengen?
  Nee, u kunt uw huurauto uitsluitend retourneren bij ons filiaal in Breda. Om ervoor te zorgen dat al onze filialen over een volledig wagenpark kunnen beschikken, kunt u een huurauto uitsluitend retourneren bij het filiaal waar deze vandaan komt. Houd hier alstublieft ook rekening mee bij het retourneren.
 7. Kan ik vandaag nog een auto huren in Breda?
  Zeker! Wanneer u een online reservering plaatst kunt u kunt u vaak dezelfde dag nog een auto huren in Breda. Als de door u gewenste auto op voorraad is, kunt u zelfs tot een uur van tevoren een reservering plaatsen!