Bo-rent Hoorn Kernweg

Bo-rent Hoorn Kernweg
Kernweg 25
1627LH Hoorn
Route

T: 0229-215168
F: 0229-230014
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Hoorn

Een auto huren in Hoorn doet u natuurlijk bij de grootste autoverhuurder van Nederland. Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 75 vestigingen is Bo-rent autoverhuur al jaren uw vertrouwde adres voor huurauto’s, bestelbusjes en andere voertuigen. Bij Bo-rent autoverhuur in Hoorn krijgt u de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs! U kunt ons vinden op de Kernweg 25 in Hoorn.

Meer dan alleen autoverhuur in Hoorn

Bij Bo-rent autoverhuur in Hoorn heeft u de keuze uit verschillende handige personenauto’s, ruime bestelbusjes en verhuiswagens, en zelfs speciale voertuigen. Waar u ook naar op zoek bent, bij Bo-rent autoverhuur vindt u altijd het juiste voertuig. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark en laat u verrassen!

Personenauto huren

Wilt u een auto huren in Hoorn? Dan krijgt u bij Bo-rent de keuze uit twee bijzonder compacte personenauto’s. Heeft u niet zoveel ruimte nodig? Kies dan voor de compacte Toyota Aygo. Dankzij zijn compacte formaat en kleine draaicirkel is de Aygo de ideale stadsauto. Geen straatje is te smal en geen parkeerplek te klein.
 
Zoekt u toch iets meer ruimte? Ga dan voor onze Toyota Yaris. Van buiten verraadt de auto misschien niet hoe ruim hij eigenlijk vanbinnen is, maar eenmaal in de auto zal de zee van ruimte u verbazen. De Toyota Yaris neemt zonder problemen 5 personen en een lading bagage mee. Ideaal voor een weekendje weg met familie of vrienden.

Bestelbus of verhuiswagen huren

Voor elke klus de juiste bus, bij Bo-rent autoverhuur in Hoorn. In ons wagenpark vindt u verschillende handige bestelbusjes die u in elke situatie uit de brand kunnen helpen. Neem bijvoorbeeld de Mercedes-Benz Citan. Dankzij zijn inhoud van 3m³ heeft u voldoende ruimte tot uw beschikking, maar heeft u ook weer geen ruimte te veel. Ideaal voor de iets kleinere klussen. Zoekt u stiekem toch iets meer? Geen probleem! In ons wagenpark vindt u ook nog bestelbusjes met een inhoud variërend van 7m³ tot zelfs 16m³.
 
Voor de allergrootste klussen, zoals een verhuizing, vindt u bij Bo-rent autoverhuur in Hoorn ook ruime verhuiswagens met een handige laadklep. Huur voor al uw grote (verhuis)klussen de Mercedes-Benz Sprinter met laadklep met een inhoud van maar liefst 21m³ en een punt meubelbak!

De kwaliteit en service die u mag verwachten

Bij Bo-rent autoverhuur in Hoorn bieden wij u de service die u mag verwachten en staan wij garant voor uw veiligheid. Daarom garanderen wij u ook dat al onze auto’s 100% veilig en betrouwbaar zijn. Elke auto die bij ons geretourneerd wordt, wordt uitvoerig nagelopen op schade en eventuele andere gebreken. Eventuele beschadigingen worden direct gerepareerd en als kers op de taart maken wij de auto ook nog even voor u schoon. Wel zo fijn.

Snel uw online reservering plaatsen

Een auto huren in Hoorn doet u eenvoudig door een online reservering te plaatsen. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto, huurperiode en het aantal verwachtte kilometers te selecteren. Ook kunt u eventueel nog een aanvullende verzekering afsluiten. Wij zorgen dat u binnen 24 uur een ontvangstbevestiging krijgt van uw reservering voor de gewenste huurauto. De huurauto kunt u ophalen op de gewenste dag en tijdstip. Het terugbrengen kan de hele dag, zelfs na sluitingstijd! Makkelijker kunnen wij het huren van een auto niet maken!

Bo-rent autoverhuur Hoorn

Voor een huurauto bent u bij Bo-rent autoverhuur in Hoorn aan het juiste adres. U vindt ons op de Kernweg 25, in Hoorn uiteraard. Hier kunt u terecht met al uw vragen en voorzien onze deskundige medewerkers u graag van advies. Kom gerust langs en laat u verrassen door al onze mogelijkheden.
 
Een auto huren in Hoorn? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent!