Bo-rent Amsterdam-Duivendrecht Molenkade

Bo-rent Amsterdam-Duivendrecht Molenkade
Molenkade 42
1115AC Amsterdam-Duivendrecht
Route

T: 020-5692727
F:
E:

Openingstijden

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

27/04/2024 (Koningsdag)
09/05/2024 (Hemelvaartsdag)
20/05/2024 (2e Pinksterdag)
25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Duivendrecht

Een auto huren in Duivendrecht doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Met meer dan 50 vestigingen door het hele land en ruim 30 jaar ervaring bent u bij Bo-rent aan het juiste adres voor een goede huurauto. Profiteer van onze goede prijzen en uitstekende voorwaarden en huur met het grootste gemak een auto in Duivendrecht!

Vertrouwd een auto huren in Duivendrecht

Wanneer u een auto wilt huren in Duivendrecht, dan wilt u zich geen zorgen hoeven te maken om uw veiligheid. Gelukkig kunt u bij Bo-rent autoverhuur in Duivendrecht vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van al onze auto’s, busjes en speciale voertuigen.
 
Al onze voertuigen worden regelmatig gekeurd aan de hand van strenge kwaliteitseisen. Daarnaast controleren wij elke auto, bus en speciaal voertuig bij terugkomst op schade en defecten. Zo waarborgen wij de hoge kwaliteit van al onze voertuigen en kunt u met een goed gevoel een auto huren in Duivendrecht!

Meer dan alleen autoverhuur in Duivendrecht

Bij Bo-rent autoverhuur in Duivendrecht vindt u voor elke gelegenheid het juiste vervoer. Of u nu op zoek bent naar een compacte huurauto, een ruime bestelbus of zelfs een speciaal voertuig, u vindt het in ons uitgebreide wagenpark!

Auto huren in Duivendrecht

Bent u op zoek naar een compacte huurauto voor uw dagelijkse ritjes in en rondom Duivendrecht? Dan is onze Toyota Aygo de perfecte keuze voor u. Dankzij zij compacte draaicirkel en lage verbruik is dit de ideale stadsauto!
 
Zoekt u juist iets meer ruimte en luxe? Kijk dan ook eens naar onze Toyota Yaris. De Yaris biedt genoeg ruimte voor 5 personen en heeft, dankzij zijn verrassend ruime kofferbak, ook nog voldoende ruimte voor bagage. De ideale keuze voor ritje met familie en vrienden.

Busjes huren in Duivendrecht

Een verhuizing of verbouwing verloopt pas echt soepel met het juiste vervoer. Daarom kunt u bij Bo-rent ook terecht voor een handige bestelbus of ruime verhuiswagen. Huur bijvoorbeeld onze compacte Mercedes-Benz Citan of kuis voor de ruime Iveco Daily. Onze bestelbusjes hebben een laadruimte van slechts 3 tot maar liefst 16 m³.
 
Voor al uw grote kussen kunt u bij Bo-rent autoverhuur in Duivendrecht ook terecht voor een ruime verhuiswagen met laadklep. Kies bijvoorbeeld voor onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep. Dankzij zijn handige laadklep en ruime punt meubelbak kunt u zowel de grootste als kleinste meubelen veilig vervoeren.

Speciaal voertuig huren

Voor alle gelegenheden waar een normale auto of bestelbus niet voldoet, kunt u ook een speciaal voertuig huren bij Bo-rent autoverhuur in Duivendrecht. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan snel een keer langs en vraag naar de beschikbare speciale voertuigen bij ons filiaal in Amsterdam Duivendrecht!

Gemakkelijk en snel reserveren

Een auto huren in Duivendrecht is bij Bo-rent zo gedaan. Dankzij onze online reservering kunt u in slechts een paar klikken een reservering plaatsen voor een voertuig naar wens. Selecteer de datum, het tijdstip en het aantal kilometers en kies eventueel voor onze aanvullende verzekering. Daarnaast kunt u ook kiezen voor handige extra’s, zoals een navigatiesysteem of verhuisdozen. Zo makkelijk kan het huren van een auto zijn!
 
Dient u uw auto, bus of speciaal voertuig weer te retourneren? Parkeer dan uw voertuig op onze parkeerplaats en lever de sleutels in bij de balie. Eén van onze medewerkers neemt samen met u de laatste papieren door en wij zorgen ervoor dat u uw betaalde borg zo snel mogelijk weer terugkrijgt.
 
Echter, bent u verhinderd en is ons filiaal in Duivendrecht al gesloten wanneer u aankomt? Ook dan kunt u uw auto gewoon nog retourneren. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over!

Bo-rent autoverhuur in Duivendrecht

Wilt u een auto huren in Duivendrecht? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Bezoek ons filiaal op de Molenkade 42 in Duivendrecht en ontdek de vele verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Tot snel!