Bo-rent Winschoten A.J. Romijnweg

Bo-rent Winschoten A.J. Romijnweg
A.J. Romijnweg 55
9672AH Winschoten
Route

T: 0597-471040
F: 0597-471049
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Winschoten

Een auto huren in Winschoten? Daarvoor moet u natuurlijk bij Bo-rent zijn. Bij Bo-rent autoverhuur in Winschoten vindt u een breed aanbod aan huurauto’s. Met meer dan 70 vestigingen door het hele land en ruim 35 jaar ervaring is Bo-rent al jaren dé autoverhuurder van Nederland. Bovendien profiteert u bij Bo-rent ook nog eens van scherpe prijzen en goede voorwaarden. Kom snel een keer langs en laat u voorlichten door één van onze deskundige adviseurs!

Bo-rent: voor al uw vervoersmiddelen

Bij Bo-rent kunt u uiteraard altijd terecht als u een auto wilt huren in Winschoten. Maar wist u al dat u veel meer dan alleen huurauto’s in ons wagenpark vindt? Bij ons bent u namelijk ook aan het juiste adres voor bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark!

Compacte personenauto’s

Compact, zuinig en handig. Zo zou u de personenauto’s van Bo-rent autoverhuur in Winschoten het beste kunnen omschrijven. Neem nou bijvoorbeeld onze Toyota Aygo. Dankzij zijn gunstige verbruik en kleine draaicirkel is de Aygo de ideale auto voor elke binnenstad. Uiteraard is parkeren ook geen probleem met de Aygo.
 
Zoekt u toch iets groters? Ga dan voor onze Toyota Yaris! De Yaris is een slag groter dan de Aygo, zonder dat dit aan de buitenkant direct zichtbaar is. In onze Yaris neemt u met gemak 4 passagiers en een hele hoop bagage mee. Ideaal voor een ritje met vrienden of familie!

Voor elke klus een geschikte bus

Een grote verbouwing of verhuizing verloopt pas soepel met het juiste vervoer. Bij Bo-rent autoverhuur in Winschoten kunt u kiezen uit verschillende handige bestelbusjes met een inhoud variërend van slechts 3 tot maar liefst 16 m³. Heeft u bijvoorbeeld niet zo veel ruimte nodig, maar is uw eigen auto net niet groot genoeg? Ga dan voor onze compacte Mercedes-Benz Citan. Voor al uw grotere klussen kunt u uiteraard één van onze andere bestelbussen huren. Afhankelijk van uw situatie vindt u bij ons altijd de juiste bestelbus!
 
Naast onze handige bestelbusjes vindt u bij ons ook ruime verhuiswagens met laadklep. Onze verhuiswagens zijn uitermate geschikt voor al uw verhuisklussen. Daarnaast beschikt onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook over een punt meubelbak, waar u al uw kleinere meubelen in kwijt kunt.

De hoge kwaliteit die u mag verwachten

Een veilige en kwalitatief goede auto huren in Winschoten doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Bij Bo-rent streven wij altijd de hoogste kwaliteit na en dat merkt u. Elke auto die bij ons geretourneerd wordt, wordt direct uitvoerig gekeurd op een groot aantal belangrijke punten. Eventuele reparaties worden direct uitgevoerd en natuurlijk maken wij de auto ook nog even goed schoon. Huurt u een auto bij Bo-rent, dan stapt u als het ware in een nieuwe auto.

Reserveren was nog nooit zo eenvoudig

Voordat u een auto kunt huren in Winschoten moet u natuurlijk altijd eerst reserveren. Vaak is deze reservering een tijdrovende klus. Wij begrijpen ook wel dat u hier niet altijd de tijd voor heeft. Daarom kunt u bij Bo-rent tegenwoordig uw auto, bus of speciale voertuig gemakkelijk en snel online reserveren. Met slechts enkele klikken heeft u een voertuig gereserveerd!
 
Wilt u uw voertuig weer terugbrengen? Ook dan zijn wij de moeilijkste niet! Mocht het bijvoorbeeld gebeuren dat u door overmacht niet voor onze sluitingstijd terug kunt zijn? Dan kunt u uw voertuig ook na sluitingstijd nog retourneren! Vraag één van de deskundige medewerkers van Bo-rent autoverhuur in Winschoten om verdere uitleg!

Bo-rent autoverhuur in Winschoten

Een auto huren in Winschoten? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent! Bij Bo-rent autoverhuur in Winschoten vindt u voor elke gelegenheid het juiste vervoersmiddel. U vindt ons op de A.J. Romijnweg 55. Vanaf de A7 neemt u de N367. Hiervandaan kunt u ons al zien. Stap gerust eens binnen en laat u verrassen door al onze mogelijkheden!