Bo-rent Purmerend Cantekoogweg

Bo-rent Purmerend Cantekoogweg
Cantekoogweg 6
1442LG Purmerend
Route

T: 0299-437094
F: 0299-439978
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Purmerend

U wilt een auto huren in de omgeving van Purmerend? Bijvoorbeeld om een weekje weg te gaan. Of voor uw verhuizing. Wat uw reden ook is, bij Bo-rent Purmerend bent u altijd aan het juiste aders. Hier kunt u een auto huren voor de laagste prijs van Nederland. Wij zijn er trots op dat wij al 35 jaar marktleider zijn als het gaat om het verhuren van betrouwbare auto’s voor weinig geld!

Veilig en vertrouwd op pad

Met een huurauto worden vele kilometers gemaakt. Daarom staan wij bij Bo-rent autoverhuur in Purmerend garant voor de veiligheid en betrouwbaarheid van uw huurauto. Daarnaast verzekeren wij u dat al onze huurvoertuigen na iedere huurperiode uitvoerig gecontroleerd worden. Eventuele schades worden uiteraard direct gerepareerd of verholpen en als kers op de taart wordt de auto ook nog schoongemaakt. Zo stapt u als het ware in een nieuwe auto!

Meer dan alleen huurauto’s in Purmerend

Bij Bo-rent autoverhuur in Purmerend vindt u meer dan alleen huurauto’s. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs zogeheten ‘special cars’. Wat u ook zoekt, bij Bo-rent hebben wij altijd het juiste voertuig klaarstaan. Benieuwd of er iets voor u tussen zit? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

Bij Bo-rent autoverhuur bent u aan het juiste adres als u een auto wilt huren in Purmerend. Bij ons krijgt u de keuze uit twee bijzonder handige en compacte personenauto’s. Zo is onze Toyota Aygo uitermate geschikt voor een lekker weekendje weg in de binnenstad van Purmerend. Dankzij de kleine draaicirkel en het lage verbruik is de Aygo de ideale stadsauto.
 
Zoekt u toch iets groters? Huur dan de verrassend ruime Toyota Yaris. De Yaris biedt plek aan 5 mensen en bagage. Ideaal voor een ritje met vrienden of familie!

Bestelbus of verhuiswagen huren

Bij Bo-rent autoverhuur in Purmerend vindt u voor elke klus de juiste bus. In ons wagenpark vindt u bestelbusjes met een inhoud van slechts 3m³, maar ook met een inhoud van maar liefst 16m³. De Mercedes-Benz Citan is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een kleinere vervoersklus, terwijl de Mercedes-Benz Sprinter met een inhoud van 11m³ gemaakt lijkt voor het grovere werk.
 
Naast onze ruime bestelbusjes vind je bij Bo-rent autoverhuur in Purmerend ook twee handige verhuiswagens met laadklep. Deze zijn met een inhoud van respectievelijk 16m³ en 21 m³ erg ruim en uitermate geschikt voor grote verhuisklussen.

Reserveren doet u gemakkelijk en snel online

Om een auto te huren in Purmerend moet u vaak lange en ingewikkelde reserveringen invullen voordat u eindelijk op pad kunt. Bij Bo-rent doen wij daar niet zo moeilijk over. Bij ons reserveert u uw volgende huurvoertuig gemakkelijk en snel via een online reservering. Binnen 24 uur krijgt u van ons een reserveringsbevestiging. Wij zorgen er vervolgens voor dat de auto op de gewenste dag voor u klaarstaat zodat u direct weg kunt rijden.
 
Wilt u de auto weer terugbrengen, dan kan dat ook na sluitingstijd. Lever de sleutels af in de daarvoor bestemde dropbox en parkeer uw voertuig op de parkeerplaats. Zo bent u nooit gebonden aan een eventueel onprettig tijdstip.

Bo-rent autoverhuur in Purmerend

Een goede huurauto in Purmerend vindt u bij Bo-rent autoverhuur. Bij Bo-rent autoverhuur in Purmerend profiteert u van onze jarenlange ervaring en de laagste prijzen. U vindt ons op de Cantekoogweg 6, in Purmerend uiteraard!