Bo-rent Zwolle Wilhelm Rontgenstraat

Bo-rent Zwolle Wilhelm Rontgenstraat
Wilhelm Rontgenstraat 9
8013NE Zwolle
Route

T: 038-4658225
F: 038-4658375
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Zwolle

Wilt u een auto huren in Zwolle? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. We hebben bij onze vestiging in de Overijsselse hoofdstad namelijk een in uitstekende staat verkerend aanbod van huurauto's, bestelbussen en verhuiswagens voor u klaar staan. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons terecht. En dat ook nog eens tegen de laagste prijzen.
Vul hierboven uw voorkeuren in en vind direct de juiste huurauto!

Kwaliteitswagens huren

Wanneer u ervoor kiest om een auto of busje te huren bij Bo-rent, dan weet u zeker dat u een wagen van uitstekende kwaliteit huurt. Met ruim 35 jaar ervaring in het vak weten we namelijk precies wat we moeten doen om onze klanten tevreden te houden. Wanneer een huurauto bij ons geretourneerd wordt, wordt deze goed gecontroleerd. Daar waar nodig worden de modellen gerepareerd voordat we deze weer te huur aanbieden. Op deze manier wordt de kwaliteit van de huurauto’s gewaarborgd. U hoeft zich dus totaal geen zorgen te maken over de onderhoudsstaat van de auto of bestelbus.

Voor iedere gelegenheid dé geschikte huurauto

In het wagenpark van Bo-rent autoverhuur Zwolle vindt u een breed aanbod huurauto’s. Voor iedere gelegenheid hebben wij wel een geschikte wagen te huur. En dat ook nog eens tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Bovendien rijdt u bij Bo-rent de eerste honderd kilometer zonder extra kosten.

Auto huren in Zwolle

Trekt u er een dagje op uit met het gezin? Dan zijn de personenauto’s van Bo-rent een juiste keuze. Tegen een zeer scherp dagtarief huurt u al een Toyota Aygo. Deze comfortabele modellen zijn compact van buiten en verrassend ruim van buiten. De Aygo biedt ruimte voor vier personen en een heleboel bagage. Ideaal dus voor een citytrip bijvoorbeeld. 

Busje huren

Bij Bo-rent autoverhuur in Zwolle vindt u ook voor iedere klus de juiste bus. Voor de kleinere ladingen kunt u gebruikmaken van één van onze Mercedes-Benz Citan modellen met een laadruimte van 3m3. Heeft u een grotere wagen nodig? Geen probleem! Wij verhuren busjes met laadruimtes tot 21m3. Ook kunt u kiezen voor een bus met laadklep. Handig wanneer u zware spullen gaat vervoeren.  

Speciale wagens

Verder vindt u in ons wagenpark ook een aantal speciale wagens. Zo verhuren we vele pick-ups met diverse functies. Van modellen met kiepsystemen tot kraanopbouw, alles is mogelijk. Ook kunt u bij ons terecht voor de huur van een golfkar of gator. Deze karretjes zijn ideaal bij de op- en afbouw van evenementen. Wat uw toepassing ook is, bij Bo-rent autoverhuur in Zwolle vindt u de auto die u zoekt!

Eenvoudig online te reserveren

Bo-rent is niet enkel de grootste autoverhuurder van Nederland geworden door de goedkoopste te zijn, maar ook door alles snel en simpel te houden. Om een auto te huren in Zwolle, hoeft u namelijk alleen maar even de reserveringsaanvraag via onze website te versturen. U heeft daarbij de keuze om aanvullende verzekeringen af te sluiten zodat u met een gerust gevoel de weg op gaat. Ook kunt u uw eigen risico verlagen of zelfs helemaal afkopen. Hier bent u uiteraard geheel vrij in.
 
Bij uw reservering selecteert u de auto of bestelbus naar keuze. Wij regelen daarna de rest! Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging van ons filiaal in Zwolle. Op het moment dat u de auto komt ophalen, kunt u het totaalbedrag inclusief borg afrekenen aan de balie. Dit kan via pin, contant of met een creditcard. Bovendien kunt u de huurauto op ieder moment terugbrengen, dus ook buiten de openingstijden.

Bo-rent autoverhuur in Zwolle

Bo-rent autoverhuur in Zwolle is eenvoudig te bereiken. U kunt ons vinden op het bedrijventerrein ten zuidoosten van Zwolle, meteen langs de N337. Vanaf hier kunt u direct doorrijden naar Deventer, maar ook de A28 die Midden- en Noord-Nederland met elkaar verbindt is eenvoudig te bereiken. Wilt u een auto huren in Zwolle voor bijvoorbeeld een verhuizing in de stad zelf of in de directe omgeving, dan biedt onze goed bereikbare locatie natuurlijk ook uitkomst. Voor zakelijke doeleinden kunt u tenslotte ook bij ons terecht. Bij Bo-rent kunnen we u namelijk moeiteloos aan een handige bestelbus of personenwagen helpen.

Heeft u nog aanvullende vragen? Laat het ons weten en we staan u graag te woord. Weet u genoeg en wilt u meteen een auto huren in Zwolle, gebruik dan direct onze online reserveringsaanvraag.