Bo-rent Den Bosch Weerdskampweg

Weerdskampweg 5
5222BA Den Bosch
Route

T: 073-6205540
F: 073-6205549
E:

Bo-rent Den Bosch Weerdskampweg

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

09/04/2023 (1e Paasdag)
10/04/2023 (2e Paasdag)
27/04/2023 (Koningsdag)
18/05/2023 (Hemelvaartsdag)
28/05/2023 (1e Pinksterdag)
29/05/2023 (2e Pinksterdag)
25/12/2023 (1e Kerstdag)
26/12/2023 (2e Kerstdag)

Bouwvak (06-08 / 27-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Den Bosch

Wilt u een auto huren in Den Bosch? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres! Of het nou voor een korte stedentrip, zakenreis of weekje weg is. Bij Bo-rent autoverhuur in Den Bosch vindt u de huurauto waar u naar op zoek bent. In uw huurauto kunt u de prachtige stad Den Bosch op uw gemak ontdekken en genieten van het ontspannen Brabantse leven.

Gevarieerd aanbod

Een auto huren in Den Bosch doet u natuurlijk bij Bo-rent. Maar wist u dat u bij Bo-rent autoverhuur Den Bosch ook verschillende andere voertuigen kunt huren. Denk bijvoorbeeld aan een bestelbus, verhuiswagen of een speciaal voertuig, zoals een golfkar of pick-uptruck. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark.

Personenauto huren

Bij Bo-rent autoverhuur kunt u kiezen uit twee bijzonder praktisch huurauto’s. Voor de kortere ritjes en de zakenman op reis is er de handige Toyota Aygo. De Toyota Aygo is uitermate geschikt voor de krappe straatjes en parkeerplaatsen in Den Bosch. De ideale stadsauto dus!
 
Zoekt u toch iets groters voor bijvoorbeeld een vriendenweekend of korte vakantie met de familie? Ga dan voor de bijzonder compacte Toyota Yaris. De auto oogt misschien niet zo groot, maar is dankzij zijn slimme design nog verrassend ruim vanbinnen. De Toyota Yaris is ruim genoeg voor 5 mensen en kan daarnaast ook nog voldoende bagage meenemen.

Bestelbus huren

Bij Bo-rent autoverhuur in Den Bosch vindt u niet alleen huurauto’s. Ook voor bestelbusjes bent u bij ons aan het juiste adres. In ons wagenpark vindt u verschillende bestelbusjes die uw klus een stuk makkelijker zullen maken. Voor een kleine verbouwing kunt u bijvoorbeeld onze handige Mercedes-Benz Citan of Toyota PROACE huren. Heeft u liever een iets ruimere bus? Geen probleem! Met onze Iveco Daily is geen klus te gek.

Verhuiswagen huren

Staat er binnenkort een verhuizing op de planning? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk afronden. Met een verhuiswagen van Bo-rent autoverhuur in Den Bosch is een verhuizing zo gedaan. U kunt kiezen uit verschillende ruime verhuiswagens met laadklep. Heeft u speciale goederen die niet in een normale verhuiswagen passen? Ga dan voor de praktische Toyota Dyna pick-up!

Special car huren

Een auto huren in Den Bosch biedt voor veel klussen de ideale oplossing. Voldoet een auto niet? Dan kunt u altijd nog een bestelbus of verhuiswagen huren. Maar wat als dit nou ook niet het geschikte vervoer is? Misschien dat onze special cars dan uitkomst kunnen bieden. In ons wagenpark vindt u een gevarieerd aanbod aan special cars. Van golfkarretjes tot ruw terrein carriers en van aannemersbusjes tot speciaal uitgevoerde pick-ups. Bij Bo-rent vindt u het allemaal!

Hoogwaardige kwaliteit en service

Gaat u een auto huren in Den Bosch? Dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze zowel mechanisch als uiterlijk in topconditie verkeert. Daarom wordt elke auto die bij ons geretourneerd wordt uitvoerig nagekeken. Eventuele beschadigingen worden gerepareerd of vervangen, en als kers op de taart krijgt de auto een complete schoonmaakbeurt. Zo gaat u in een veilige en betrouwbare auto de weg op.

Makkelijk en snel een online reservering plaatsen

Met een online reservering kunt u in slechts enkele klikken een auto huren in Den Bosch. U selecteert uw gewenste auto, bus, verhuiswagen of special car, hoeveel kilometers u denkt te rijden en hoe lang u de auto nodig heeft. U kunt er ook voor kiezen om een aanvullende verzekering af te sluiten. Heeft u al deze stappen doorlopen? Dan krijgt u van ons binnen 24 uur een reserveringbevestiging. Zo simpel is het.

Retourneren buiten de openingstijden

Is de dag aangebroken dat u uw huurvoertuig weer moet retourneren? Dan wilt u natuurlijk niet hoeven haasten om deze nog op tijd in te kunnen leveren. Daarom kunt u uw huurauto, bus of special car bij Bo-rent autoverhuur Den Bosch ook buiten de openingstijden inleveren. Ideaal voor als u pas laat terug bent!

Bo-rent autoverhuur Den Bosch

Een auto huren in Den Bosch doet u natuurlijk bij Bo-rent. U vindt ons op de Weerdskampweg 5 in Den Bosch. Vanaf de A59 neemt u afslag 46. Vervolgens rijdt u zo op ons af. Heeft u een vraag of wilt u zelf ervaren wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Kom dan langs of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar!

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Den Bosch?
  Jazeker! Bij Bo-rent kunt u naast huurauto’s ook bestelbusjes , verhuiswagens en speciale voertuigen kunt huren. Een auto huren doet u bij Bo-rent bovendien altijd voor de scherpste prijs en de beste voorwaarden.
 2. Waar zit Bo-rent autoverhuur in Den Bosch?
  U vindt Bo-rent autoverhuur in Den Bosch aan de Weerdskampweg 5. Vanaf de A59 zijn wij goed bereikbaar en ook met het openbaar vervoer staat u zo bij ons voor de deur.
 3. Welke auto’s kan ik huren in Den Bosch?
  Bij Bo-rent autoverhuur in Den Bosch kunt u terecht voor een compacte Toyota Aygo of een ruime en luxe Toyota Yaris. Daarnaast vindt u in ons wagenpark ook compacte bestelbusjes en ruime verhuiswagens.
 4. Kan ik zomaar een auto huren in Den Bosch?
  Wilt u een auto huren bij Bo-rent? Dan dient u minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Bent u jonger dan 26 jaar? Dan betaalt u een leeftijdstoeslag bovenop de huurprijs.
 5. Hoeveel kilometer mag ik vrij rijden met mijn huurauto uit Den Bosch?
  Afhankelijk van uw huurperiode krijgt u een aantal kilometers dat u vrij mag rijden. Bij een 4-uurstarief is dat 50 kilometer en bij een huurperiode van één dag is dat 100 kilometer. Huurt u de auto voor een lang weekendtarief? Dan krijgt u zelfs de eerste 400 kilometer gratis. Uiteraard worden alle kilometers die u boven uw aantal vrije kilometers rijdt aan u doorbelast.
 6. Kan ik dezelfde dag nog een auto huren in Den Bosch?
  Ja, dat kan! U kunt met onze online reservering tot een uur van tevoren een auto reserveren. Dat betekent dat u zelfs vandaag nog een auto kunt huren in Den Bosch!
 7. Kan ik mijn huurauto uit Den Bosch bij een ander filiaal retourneren?
  Nee, dat kan helaas niet. Omdat al onze filialen over een eigen wagenpark beschikken kunt u uw huurauto enkel retourneren bij het filiaal waar u deze vandaan heeft. Uw huurauto uit Den Bosch kunt u dus ook alleen in Den Bosch retourneren.