Bo-rent Arnhem De Overmaat

Bo-rent Arnhem De Overmaat
De Overmaat 55
6831AG Arnhem
Route

T: 026-3271000
F: 026-3270356
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Arnhem

Op zoek naar de mogelijkheden om een auto te huren in Arnhem? Kijk dan zeker eens naar Bo-rent! Als grootste autoverhuurder van Nederland staan we uiteraard ook in deze Gelderse stad voor u klaar. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons terecht. En over de tarieven hoeft u zich geen zorgen te maken. We streven er namelijk altijd naar de goedkoopste autoverhuurder van Nederland te zijn.
Vul hierboven uw voorkeuren in en vind meteen de juiste huurauto!

Een auto huren in Arnhem, keus genoeg

De Bo-rent vestiging in Arnhem beschikt over een zeer uitgebreid wagenpark. Dit betekent dat u niet alleen een ruime keuze heeft aan verschillende soorten personenwagens, maar ook dat er een groot aanbod is aan verhuis- en bestelbussen. Zo hebben wij voor iedere gelegenheid het juiste vervoer voor u.

Personenauto huren

Bent u van plan om een personenauto te huren in Arnhem? Dan hebben wij bij Bo-rent een aantal mooie opties voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van een comfortabele Toyota Aygo? Deze is van buiten lekker compact en van binnen verbazingwekkend ruim. Met vier zitplaatsen is dit een ideale auto voor zowel de zakelijke als particuliere rijder. Tegen een zeer scherp dagtarief kunt u deze auto huren. Wilt u een wat luxer model? Dan is de Toyota Yaris een absolute aanrader. Deze biedt ruimte voor 5 personen en nog wat extra bagage.

Busje huren

Voor iedere klus huurt u bij Bo-rent in Arnhem de geschikte bus. Ons wagenpark bestaat uit bestel- en verhuisbussen van verschillende formaten. Voor de kleinere ladingen kunt u prima kiezen voor de Mercedes-Benz Citan met een laadruimte van 3 m3. Indien u een grotere wagen nodig hebt is er ook genoeg keuze. Onze busjes variëren in grootte tot 21 m3. Bovendien kunt u ook kiezen voor een bakwagen met laadklep. Handig, want zo hoeft u niet te tillen wanneer u zware spullen gaat vervoeren.

De vertrouwde kwaliteit van Bo-rent

Huurt u een auto bij Bo-rent in Arnhem, dan gaat u met een veilig en vertrouwd gevoel de weg op. Al onze huurauto’s verkeren in uitstekende staat. Elke geretourneerde wagen wordt namelijk goed gecontroleerd voordat we deze weer verhuren aan de volgende klant. Mocht er iets aan de auto mankeren, dan wordt dit uiteraard gerepareerd zodat deze weer in perfecte staat verkeert. Bovendien zijn onze auto’s altijd brandschoon wanneer u er in wegrijdt.

Service

Een huurauto reserveren kan telefonisch, maar nog eenvoudiger is natuurlijk met een paar klikken via onze website. U geeft uw voorkeuren aan en wij zorgen ervoor dat de auto voor u klaar staat op het afgesproken moment. Bovendien kunt u de wagen op ieder gewenst tijdstip bij ons terugbrengen, ook na sluitingstijd dus! Makkelijker kan toch niet?

Een auto huren in Arnhem bij Bo-rent

Bo-rent autoverhuur in Arnhem is gevestigd op bedrijventerrein De Overmaat ten zuiden van de Rijn. Vanaf hier bent u binnen enkele minuten in nieuwe stadsdelen zoals Kronenburg, Vredenburg, Rijkerswoerd en De Laar. Via de N325 en de N225, die samen dienst doen als de zuidelijke ringweg van Arnhem, bereikt u echter ook binnen de kortste keren het centrum en de stadswijken ten noorden van de rivier. De A325, die meteen langs onze vestiging loopt, brengt u tenslotte snel naar Elst, Bemmel en natuurlijk Nijmegen. Of het nu voor zakelijk bezoek of voor bijvoorbeeld een verhuizing is, door bij ons een auto te huren in Arnhem bent u dus zo op de plaats van bestemming!

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan per e-mail maar ook telefonisch. Wilt u meteen een auto huren in Arnhem? In dat geval kunt u een online reservaring plaatsen!