Bo-rent Arnhem De Overmaat

De Overmaat 55
6831AG Arnhem
Route

T: 026-3271000
F: 026-3270356
E:

Bo-rent Arnhem De Overmaat

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Bouwvak (06-08 / 27-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Arnhem

Op zoek naar de mogelijkheden om een auto te huren in Arnhem? Kijk dan zeker eens naar Bo-rent! Als grootste autoverhuurder van Nederland staan we uiteraard ook in deze Gelderse stad voor u klaar. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons terecht. En over de tarieven hoeft u zich geen zorgen te maken. We streven er namelijk altijd naar de goedkoopste autoverhuurder van Nederland te zijn.
Vul hierboven uw voorkeuren in en vind meteen de juiste huurauto!

Een auto huren in Arnhem, keus genoeg

De Bo-rent vestiging in Arnhem beschikt over een zeer uitgebreid wagenpark. Dit betekent dat u niet alleen een ruime keuze heeft aan verschillende soorten personenwagens, maar ook dat er een groot aanbod is aan verhuis- en bestelbussen. Zo hebben wij voor iedere gelegenheid het juiste vervoer voor u.

Personenauto huren

Bent u van plan om een personenauto te huren in Arnhem? Dan hebben wij bij Bo-rent een aantal mooie opties voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van een comfortabele Toyota Aygo? Deze is van buiten lekker compact en van binnen verbazingwekkend ruim. Met vier zitplaatsen is dit een ideale auto voor zowel de zakelijke als particuliere rijder. Tegen een zeer scherp dagtarief kunt u deze auto huren. Wilt u een wat luxer model? Dan is de Toyota Yaris een absolute aanrader. Deze biedt ruimte voor 5 personen en nog wat extra bagage.

Busje huren

Voor iedere klus huurt u bij Bo-rent in Arnhem de geschikte bus. Ons wagenpark bestaat uit bestel- en verhuisbussen van verschillende formaten. Voor de kleinere ladingen kunt u prima kiezen voor de Mercedes-Benz Citan met een laadruimte van 3 m3. Indien u een grotere wagen nodig hebt is er ook genoeg keuze. Onze busjes variëren in grootte tot 21 m3. Bovendien kunt u ook kiezen voor een bakwagen met laadklep. Handig, want zo hoeft u niet te tillen wanneer u zware spullen gaat vervoeren.

Speciaal vervoer

Zelfs voor het huren van speciale huurauto’s bent u bij Bo-rent autoverhuur in Arnhem aan het juiste adres. Hier vindt u meerdere pick-ups met diverse functies. Van wagens met kiepfuncties en afstortkleppen tot een uitvoering met kraanopbouw, alles is mogelijk. Verder vindt u in ons wagenpark een aantal golfkarretjes en gators. Deze komen goed van pas bij de op- en afbouw van grootschalige evenementen. Zo vindt u bij Bo-rent altijd de juiste wagen!  

De vertrouwde kwaliteit van Bo-rent

Huurt u een auto bij Bo-rent in Arnhem, dan gaat u met een veilig en vertrouwd gevoel de weg op. Al onze huurauto’s verkeren in uitstekende staat. Elke geretourneerde wagen wordt namelijk goed gecontroleerd voordat we deze weer verhuren aan de volgende klant. Mocht er iets aan de auto mankeren, dan wordt dit uiteraard gerepareerd zodat deze weer in perfecte staat verkeert. Bovendien zijn onze auto’s altijd brandschoon wanneer u er in wegrijdt.

Service

Een huurauto reserveren kan telefonisch, maar nog eenvoudiger is natuurlijk met een paar klikken via onze website. U geeft uw voorkeuren aan en wij zorgen ervoor dat de auto voor u klaar staat op het afgesproken moment. Bovendien kunt u de wagen op ieder gewenst tijdstip bij ons terugbrengen, ook na sluitingstijd dus! Makkelijker kan toch niet?

Een auto huren in Arnhem bij Bo-rent

Bo-rent autoverhuur in Arnhem is gevestigd op bedrijventerrein De Overmaat ten zuiden van de Rijn. Vanaf hier bent u binnen enkele minuten in nieuwe stadsdelen zoals Kronenburg, Vredenburg, Rijkerswoerd en De Laar. Via de N325 en de N225, die samen dienst doen als de zuidelijke ringweg van Arnhem, bereikt u echter ook binnen de kortste keren het centrum en de stadswijken ten noorden van de rivier. De A325, die meteen langs onze vestiging loopt, brengt u tenslotte snel naar Elst, Bemmel en natuurlijk Nijmegen. Of het nu voor zakelijk bezoek of voor bijvoorbeeld een verhuizing is, door bij ons een auto te huren in Arnhem bent u dus zo op de plaats van bestemming!

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan per e-mail maar ook telefonisch. Wilt u meteen een auto huren in Arnhem? In dat geval kunt u een online reservaring plaatsen!
 

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Arnhem?
  Jazeker. Bij Bo-rent autoverhuur in Arnhem bent u aan het juiste adres als u een auto wilt huren in Arnhem. In ons wagenpark vindt u verschillende compacte huurauto’s maar ook grotere bestelbusjes en verhuiswagens. Uiteraard huurt u altijd tegen de scherpste prijzen en de beste voorwaarden!
 2. Welke auto’s kan ik huren in Arnhem?
  Bij Bo-rent kunt u kiezen voor onze compacte Toyota Aygo of de ruimere en luxe Toyota Yaris. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verschillende handige bestelbusjes, zoals een Mercedes-Benz Citan, Toyota PROACE of Iveco Daily.
 3. Wanneer mag ik een auto huren bij Bo-rent autoverhuur in Arnhem?linke
  Om een auto te huren in Arnhem moet u minimaal 2 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Bent u tussen de 18 en 26 jaar oud? Dan betaalt u bovenop de huurprijs ook nog een leeftijdstoeslag.
 4. Hoeveel kilometer mag ik vrij rijden met mijn huurauto uit Arnhem?
  Afhankelijk van de huurperiode heeft u bij Bo-rent autoverhuur een aantal vrije kilometers. Bij een 4-uurstarief krijgt u de eerste 50 kilometer vrij. Huurt u uw auto voor een dag? Dan mag u de eerste 100 kilometer vrij rijden. Bij een lang-weekendtarief heeft u de eerste 400 kilometer vrij. Let wel op, kilometers die boven het aantal vrij kilometers worden gereden, worden aan u doorberekend.
 5. Hoe bereik ik Bo-rent autoverhuur in Arnhem?
  U vindt Bo-rent autoverhuur in Arnhem op De Overmaat 55, op het gelijknamige bedrijventerrein De Overmaat. Vanaf de A325 staat u met enkele minuten bij ons voor de deur.
 6. Waar kan ik mijn huurauto uit Arnhem retourneren?
  U kunt een huurauto uitsluitend retourneren bij het filiaal waar deze vandaan komt. Wilt u dus een auto huren in Arnhem? Houd er dan rekening mee dat deze ook geretourneerd dient te worden bij ons filiaal in Arnhem. Zo houden wij ons wagenpark overzichtelijk.
 7. Kan ik vandaag nog een auto huren in Arnhem?
  Dat kan! Op onze website kunt u een online reservering plaatsen waarmee u dezelfde dag nog een auto kunt huren in Arnhem. Uiteraard moet het door u gekozen voertuig wel op voorraad zijn bij ons filiaal in Arnhem.