Bo-rent Beverwijk Flevoland

Bo-rent Beverwijk Flevoland
Flevoland 34
1948RH Beverwijk
Route

T: 0251-215554
F: 0251-215151
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Beverwijk

Beverwijk is de ideale uitvalsbasis voor een ritje naar het strand of een dagje naar de Bazaar. Daarnaast heeft Beverwijk natuurlijk ook een heel gezellig stadscentrum. Er is dus meer dan genoeg te doen. Wilt u Beverwijk en de omgeving graag ontdekken? Dan doet u dat natuurlijk met een huurauto van Bo-rent autoverhuur in Beverwijk. Als grootste autoverhuurder van Nederland geniet u van een breed aanbod aan auto’s, tegen de scherpste prijzen. Een auto huren in Beverwijk doet u dan natuurlijk ook bij Bo-rent.

De uitstekende kwaliteit van Bo-rent

Gaat u een auto huren in Beverwijk? Dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat de auto veilig en betrouwbaar is. Gelukkig kunnen wij u bij Bo-rent garanderen dat u in een betrouwbare en vooral veilige auto stapt. Elke auto die bij ons terugkomt, wordt zowel mechanisch als uiterlijk grondig nagekeken. Eventuele defecten worden direct verholpen en natuurlijk wordt de auto ook schoongemaakt.

Ons brede aanbod

Bij Bo-rent autoverhuur in Beverwijk vindt u niet alleen huurauto’s. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bestelbus, verhuiswagen of een speciaal voertuig? Ook dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Welk voertuig u ook huurt, u profiteert sowieso van onze voordelige tarieven en goede voorwaarden. Wat u ook nodig heeft, u vindt het in ons wagenpark!

Personenauto huren

Wilt u er een dagje op uit? Dan kunt u bij Bo-rent een auto huren in Beverwijk om de omgeving van Beverwijk te ontdekken. Bij Bo-rent heeft u de keuze uit 2 compacte huurauto’s. Voor het drukke stadsverkeer en de krappe straatjes van Beverwijk is onze Toyota Aygo uitermate geschikt. Met zijn kleine draaicirkel en gunstige verbruik is dit de ideale stadsauto.
Zoekt u toch iets groters? Ga dan voor de compacte Toyota Yaris. Deze lijkt van buiten misschien niet zo groot, maar eenmaal in de auto zal het u verbazen hoe ruim deze is. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunt u bepalen welke auto u wilt uren.

Bus huren

Bij Bo-rent kunt u niet alleen een auto huren in Beverwijk. U heeft ook beschikking over verschillende handige bestelbusjes en ruime verhuiswagens. In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld verschillende soorten en maten bestelbusjes. Voor de kleinere klussen is onze Mercedes-Benz Citan uitermate geschikt, terwijl u voor de grotere klussen beter kunt kiezen voor een ruime Iveco Daily. Heeft u een hele grote verhuizing op de planning? Neem dan een kijkje bij onze verhuiswagens.

Online makkelijk uw auto reserveren

Wilt u een auto huren in Beverwijk? Dan doet u dat bij Bo-rent gemakkelijk en snel met een online reservering. In slechts een paar klikken is uw reservering gereed en nemen wij vervolgens al het werk uit handen. Wij zorgen ervoor dat het voertuig voor u beschikbaar wordt gesteld. Vervolgens ontvangt u van ons binnen 24 uur een reserveringbevestiging. Nu hoeft u enkel nog te wachten tot u de auto op kunt halen. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Alles voor uw gemak

Na betaling van het huurbedrag en de bijbehorende borg kunt u eindelijk de weg op met uw huurauto. Afhankelijk van de huurperiode hoeft u deze pas over een paar dagen of een paar weken terug te brengen. Vaak staat de laatste dag compleet in het teken van het terugbrengen van de auto. Gaat u echter een auto huren in Beverwijk en doet u dat bij Bo-rent, dan kunt u de auto ook na sluitingstijd nog terugbrengen. Ideaal voor als u bijvoorbeeld de auto tot laat nodig heeft.

Bo-rent autoverhuur Beverwijk

Een auto huren doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur in Beverwijk. In ons wagenpark vindt u alles wat u nodig heeft. Van huurauto’s tot bestelbusjes en van verhuiswagens tot speciale voertuigen. U vindt ons aan de Flevoland 28 in Beverwijk.
 
Auto huren? Bo-rent autoverhuur in Beverwijk is u graag tot dienst!