Bo-rent Beverwijk Flevoland

Flevoland 28
1948RH Beverwijk
Route

T: 0251-215554
F: 0251-215151
E:

Bo-rent Beverwijk Flevoland

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

09/04/2023 (1e Paasdag)
10/04/2023 (2e Paasdag)
27/04/2023 (Koningsdag)
18/05/2023 (Hemelvaartsdag)
28/05/2023 (1e Pinksterdag)
29/05/2023 (2e Pinksterdag)
25/12/2023 (1e Kerstdag)
26/12/2023 (2e Kerstdag)

Bouwvak (30-07 / 20-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Beverwijk

Beverwijk is de ideale uitvalsbasis voor een ritje naar het strand of een dagje naar de Bazaar. Daarnaast heeft Beverwijk natuurlijk ook een heel gezellig stadscentrum. Er is dus meer dan genoeg te doen. Wilt u Beverwijk en de omgeving graag ontdekken? Dan doet u dat natuurlijk met een huurauto van Bo-rent autoverhuur in Beverwijk. Als grootste autoverhuurder van Nederland geniet u van een breed aanbod aan auto’s, tegen de scherpste prijzen. Een auto huren in Beverwijk doet u dan natuurlijk ook bij Bo-rent.

De uitstekende kwaliteit van Bo-rent

Gaat u een auto huren in Beverwijk? Dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat de auto veilig en betrouwbaar is. Gelukkig kunnen wij u bij Bo-rent garanderen dat u in een betrouwbare en vooral veilige auto stapt. Elke auto die bij ons terugkomt, wordt zowel mechanisch als uiterlijk grondig nagekeken. Eventuele defecten worden direct verholpen en natuurlijk wordt de auto ook schoongemaakt.

Ons brede aanbod

Bij Bo-rent autoverhuur in Beverwijk vindt u niet alleen huurauto’s. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bestelbus, verhuiswagen of een speciaal voertuig? Ook dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Welk voertuig u ook huurt, u profiteert sowieso van onze voordelige tarieven en goede voorwaarden. Wat u ook nodig heeft, u vindt het in ons wagenpark!

Personenauto huren

Wilt u er een dagje op uit? Dan kunt u bij Bo-rent een auto huren in Beverwijk om de omgeving van Beverwijk te ontdekken. Bij Bo-rent heeft u de keuze uit 2 compacte huurauto’s. Voor het drukke stadsverkeer en de krappe straatjes van Beverwijk is onze Toyota Aygo uitermate geschikt. Met zijn kleine draaicirkel en gunstige verbruik is dit de ideale stadsauto.
Zoekt u toch iets groters? Ga dan voor de compacte Toyota Yaris. Deze lijkt van buiten misschien niet zo groot, maar eenmaal in de auto zal het u verbazen hoe ruim deze is. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunt u bepalen welke auto u wilt uren.

Bus huren

Bij Bo-rent kunt u niet alleen een auto huren in Beverwijk. U heeft ook beschikking over verschillende handige bestelbusjes en ruime verhuiswagens. In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld verschillende soorten en maten bestelbusjes. Voor de kleinere klussen is onze Mercedes-Benz Citan uitermate geschikt, terwijl u voor de grotere klussen beter kunt kiezen voor een ruime Iveco Daily. Heeft u een hele grote verhuizing op de planning? Neem dan een kijkje bij onze verhuiswagens.

Speciaal voertuig huren

Een speciale gelegenheid vraagt om speciaal vervoer. Ook voor deze voertuigen zit u bij ons helemaal goed. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld een accu aangedreven golfkar of een handige ruw terrein carrier. Deze voertuigen zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de op- en afbouw van evenementen en festivals. Daarnaast vindt u bij ons ook pick-uptrucks met verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een pick-up met kiepfunctie of een Mercedes-Benz Sprinter met kraanopbouw.

Online makkelijk uw auto reserveren

Wilt u een auto huren in Beverwijk? Dan doet u dat bij Bo-rent gemakkelijk en snel met een online reservering. In slechts een paar klikken is uw reservering gereed en nemen wij vervolgens al het werk uit handen. Wij zorgen ervoor dat het voertuig voor u beschikbaar wordt gesteld. Vervolgens ontvangt u van ons binnen 24 uur een reserveringbevestiging. Nu hoeft u enkel nog te wachten tot u de auto op kunt halen. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Alles voor uw gemak

Na betaling van het huurbedrag en de bijbehorende borg kunt u eindelijk de weg op met uw huurauto. Afhankelijk van de huurperiode hoeft u deze pas over een paar dagen of een paar weken terug te brengen. Vaak staat de laatste dag compleet in het teken van het terugbrengen van de auto. Gaat u echter een auto huren in Beverwijk en doet u dat bij Bo-rent, dan kunt u de auto ook na sluitingstijd nog terugbrengen. Ideaal voor als u bijvoorbeeld de auto tot laat nodig heeft.

Bo-rent autoverhuur Beverwijk

Een auto huren doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur in Beverwijk. In ons wagenpark vindt u alles wat u nodig heeft. Van huurauto’s tot bestelbusjes en van verhuiswagens tot speciale voertuigen. U vindt ons aan de Flevoland 28 in Beverwijk.
 
Auto huren? Bo-rent autoverhuur in Beverwijk is u graag tot dienst!
 

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Beverwijk?
  Ja. Bij Bo-rent autoverhuur kunt u met het grootste gemak en voor een goede prijs een auto huren in Beverwijk. Ook voor bestelbusjes, verhuiswagens en speciale voertuigen bent u bij ons aan het juiste adres.
 2. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur in Beverwijk?
  U vindt Bo-rent autoverhuur in Beverwijk aan de Flevoland 28, vlakbij de bekende Bazaar in Beverwijk. Komt u met de auto? Dan bent u vanaf de A9 binnen enkele minuten bij ons filiaal in Beverwijk.
 3. Welke auto kan ik huren in Beverwijk?
  Bij Bo-rent autoverhuur in Beverwijk kunt u kiezen uit verschillende praktische personenauto’s. Kies voor de compacte Toyota Aygo of ga voor de ruime en luxe Toyota Yaris. Daarnaast vindt u in ons aanbod ook bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen.
 4. Kan ik zomaar een auto huren in Beverwijk?
  Om bij Bo-rent een auto te huren in Beverwijk dient u minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Bent u tussen de 18 en 26 jaar? Dan betaalt u een leeftijdstoeslag bovenop de huurprijs.
 5. Krijg ik vrije kilometers bij mijn huurauto uit Beverwijk?
  Als u een auto voor één dag huurt, kunt u de eerste 100 kilometer vrij rijden. Bij een 4-uurstarief krijgt u 50 kilometer vrij. Huurt u een personenauto voor een lang weekendtarief? Dan heeft u de eerste 400 kilometer vrij. Kilometers boven het aantal vrij kilometers worden aan u doorbelast. Houdt hier dan ook rekening mee als u van plan bent om lange afstanden te rijden.
 6. Kan ik mijn huurauto uit Beverwijk bij een ander filiaal retourneren?
  Nee, al onze filialen hebben een eigen wagenpark. Hierdoor kunnen voertuigen niet bij een ander filiaal geretourneerd worden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u bij al onze filialen uit een volledig wagenpark kunt kiezen!
 7. Kan ik vandaag nog een auto huren in Beverwijk?
  Dat kan! Plaats eenvoudig een online reservering en u kunt dezelfde dag nog een auto huren in Beverwijk. U kunt uw reservering zelfs tot een uur van tevoren plaatsen als de door u gewenste auto op voorraad is!