Bo-rent Enschede Gronausestraat

Gronausestraat 216
7533BT Enschede
Route

T: 053-4321702
F: 053-4323365
E:

Bo-rent Enschede Gronausestraat

Openingstijden

07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Bouwvak (31-01 / 30-04)

07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Enschede

Bent u op zoek naar een goedkope en vooral goede huurauto? Kom dan langs bij Bo-rent autoverhuur Enschede. Hier kunt u een bus, verhuiswagen of speciaal voertuig huren. Natuurlijk kunt u hier ook gewoon een auto huren in Enschede. Met meer dan 75 vestigingen door het land, huurt u bij Bo-rent autoverhuur in Enschede een voertuig bij de grootste autoverhuurder van Nederland.

Service en kwaliteit van hoog niveau

Als u in Enschede een auto gaat huren, dan wilt u er natuurlijk ook zeker van zijn dat deze veilig en betrouwbaar is. Met een huurauto van Bo-rent autoverhuur Enschede hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij zorgen ervoor dat elke auto die terug wordt gebracht, uitgebreid gekeurd en waar nodig gerepareerd wordt. Als kers op de taart wordt de auto ook van binnen en buiten nog even goed schoongemaakt.

Meer dan alleen autoverhuur in Enschede

Wilt u een auto huren in Enschede? Dan gaat u natuurlijk naar Bo-rent. Bij Bo-rent autoverhuur in Enschede bent u aan het juiste adres voor al uw voertuigen. Van huurauto’s tot bestelbusjes en van verhuiswagens tot zogeheten special cars. Bij ons vindt u alles wat u zoekt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

Wilt u een auto huren in Enschede? Dan krijgt u bij Bo-rent de keuze uit twee bijzonder compacte stadsauto’s, namelijk de Toyota Aygo en de Toyota Yaris. De Toyota Aygo is de ideale stadsauto. Dankzij zijn lage verbruik staat u bijna nooit zonder een lege tank en dankzij de kleine draaicirkel trotseert u met gemak de binnenstad van Enschede en zijn krappe parkeerplaatsen.
 
Zoekt u toch een iets grotere auto om te huren in Enschede? Ga dan voor onze ruime Toyota Yaris. Van buiten lijkt hij niet veel groter dan de Aygo, maar vanbinnen zal het u verbazen hoe ruim de Yaris is. Dankzij zijn slimme design is de Toyota Yaris erg compact en biedt hij dus genoeg ruimte binnenin. De Yaris is ruim genoeg voor 5 personen met voldoende bagage.

Bestelbus of verhuiswagen huren

Voor elke klus vindt u bij Bo-rent autoverhuur in Enschede de juiste bus. In ons ruime assortiment vindt u verschillende praktische bestelbussen met verschillende formaten. Zo biedt onze Mercedes-Benz Citan een bescheiden inhoud van slechts 3m³, terwijl de Iveco Daily u voldoende ruimte biedt met een inhoud van maar liefst 16m³.
 
Voor de grotere klussen, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, huurt u bij Bo-rent een ruime verhuiswagen met handige laadklep. Dankzij deze laadklep hoeft u zelf geen zware spullen te tillen en is ook het uitladen veel makkelijker. Bij Bo-rent autoverhuur in Enschede huurt u met gemak een ruime Mercedes-Benz Sprinter met laadklep. Met een inhoud van maar liefst 21m³ is dit veruit ons ruimste voertuig.

Special car huren

Een auto huren in Enschede kunt u het beste doen bij Bo-rent. Daarnaast zijn wij ook uw vertrouwde adres voor bestelbusjes en verhuiswagens. Maar wat nou als u een speciaal voertuig zoekt? Ook dan kunt u bij Bo-rent terecht! In ons assortiment vindt u een accu aangedreven golfkar, ruw terrein carriers en pick-uptrucks met speciale opbouw.

Makkelijk en snel online reserveren

In Enschede een auto huren kan soms nogal een gedoe zijn. Vaak moet u veel moeilijke en onnodige stappen ondernemen voordat u überhaupt in aanmerking komt om een auto te huren. Bij Bo-rent autoverhuur in Enschede doen wij daar niet moeilijk over. Wilt u een auto huren in Enschede? Dan reserveert u deze gewoon makkelijk en snel via onze online reservering. Met slechts enkele klikken kunt u een auto reserveren. U ontvangt binnen 24 uur een reserveringbevestiging van ons en u kunt op de afgesproken dag uw auto huren in Enschede.

Geen kleine lettertjes

Bij Bo-rent autoverhuur in Enschede doen wij niet moeilijk als u door overmacht de auto helaas niet op tijd terug kunt brengen. U kunt uw huurauto op dezelfde dag ook na sluitingstijd terugbrengen en de sleutel in de daarvoor bestemde brievenbus deponeren.

Bo-rent autoverhuur Enschede

Een auto huren in Enschede doet u natuurlijk bij Bo-rent. U vindt ons op de Gronausestraat 216, in Enschede. Hier kunt u terecht met al uw vragen of opmerkingen. Uiteraard helpen wij u hier ook met reserveren als dit online niet lukt. Kom langs en laat u verrassen door onze uitstekende service.

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik bij Bo-rent een auto huren in Enschede?
  Jazeker! Bij Bo-rent autoverhuur huurt u een compacte personenauto voor de beste prijs en tegen uitstekende voorwaarden. Ook voor al uw klussen vindt u bij Bo-rent een geschikte oplossing. In ons wagenpark vindt u altijd geschikt vervoer!
 2. Waar kan ik Bo-rent autoverhuur in Enschede vinden?
  De beste huurauto’s in Enschede vindt u op de Gronausestraat 216, in Enschede uiteraard. Gelegen aan de rand van Enschede zijn wij zowel met de auto als met openbaar vervoer erg goed bereikbaar!
 3. Welke huurauto’s vind ik bij Bo-rent autoverhuur in Enschede?
  Bij Bo-rent autoverhuur in Enschede kunt u kiezen uit een ruim en gevarieerd aanbod aan voertuigen voor elke gelegenheid. Huur bijvoorbeeld een compacte Toyota Aygo of kies voor een luxe en ruimere Toyota Yaris. Op zoek naar meer ruimte? Neem dan ook eens een kijkje bij onze bestelbusjes en verhuiswagens.
 4. Kan ik zelfs vandaag nog een auto huren in Enschede?
  Ja, dat kan! Met een online reservering kunt u dezelfde dag nog een auto huren in Enschede. In slechts enkele klikken kunt u al een reservering plaatsen. Is uw gewenste auto op dat moment nog beschikbaar in Enschede? Dan kunt u uw reservering zelfs tot een uur van tevoren plaatsen!
 5. Krijg ik vrije kilometers bij mijn huurauto uit Enschede?
  Bij Bo-rent krijgt u, afhankelijk van uw huurperiode, een aantal kilometers dat u kosteloos kunt rijden in uw huurauto, bestelbus of verhuiswagen. Dit aantal kan variëren van slechts 50 kilometer bij een 4-uurstarief tot 400 kilometer bij een lang weekendtarief. Kilometers die u boven het aantal vrij kilometers rijdt worden uiteraard aan u doorbelast.
 6. Onder welke voorwaarden kan ik een auto huren in Enschede?
  Bij Bo-rent vinden wij dat iedereen vanaf 18 jaar een auto moet kunnen huren in Enschede. Het enge wat wij van u vragen is dat u minimaal 2 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Bent u jonger dan 26 jaar? Dan betaalt u nog wel een leeftijdstoeslag boven op de huurprijs.
 7. Waar kan ik mijn huurauto uit Enschede retourneren?
  U kunt uw huurauto uit Enschede alleen retourneren bij het filiaal waar u deze gehuurd heeft. Al onze filialen beheren namelijk hun eigen wagenpark, zodat elk filiaal altijd over een volledig wagenpark kan beschikken.