Bo-rent Enschede Gronausestraat

Bo-rent Enschede Gronausestraat
Gronausestraat 216
7533BT Enschede
Route

T: 053-4321702
F: 053-4323365
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Enschede

Bent u op zoek naar een goedkope en vooral goede huurauto? Kom dan langs bij Bo-rent autoverhuur Enschede. Hier kunt u een bus, verhuiswagen of speciaal voertuig huren. Natuurlijk kunt u hier ook gewoon een auto huren in Enschede. Met meer dan 75 vestigingen door het land, huurt u bij Bo-rent autoverhuur in Enschede een voertuig bij de grootste autoverhuurder van Nederland.

Service en kwaliteit van hoog niveau

Als u in Enschede een auto gaat huren, dan wilt u er natuurlijk ook zeker van zijn dat deze veilig en betrouwbaar is. Met een huurauto van Bo-rent autoverhuur Enschede hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij zorgen ervoor dat elke auto die terug wordt gebracht, uitgebreid gekeurd en waar nodig gerepareerd wordt. Als kers op de taart wordt de auto ook van binnen en buiten nog even goed schoongemaakt.

Meer dan alleen autoverhuur in Enschede

Wilt u een auto huren in Enschede? Dan gaat u natuurlijk naar Bo-rent. Bij Bo-rent autoverhuur in Enschede bent u aan het juiste adres voor al uw voertuigen. Van huurauto’s tot bestelbusjes en van verhuiswagens tot zogeheten special cars. Bij ons vindt u alles wat u zoekt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

Wilt u een auto huren in Enschede? Dan krijgt u bij Bo-rent de keuze uit twee bijzonder compacte stadsauto’s, namelijk de Toyota Aygo en de Toyota Yaris. De Toyota Aygo is de ideale stadsauto. Dankzij zijn lage verbruik staat u bijna nooit zonder een lege tank en dankzij de kleine draaicirkel trotseert u met gemak de binnenstad van Enschede en zijn krappe parkeerplaatsen.
 
Zoekt u toch een iets grotere auto om te huren in Enschede? Ga dan voor onze ruime Toyota Yaris. Van buiten lijkt hij niet veel groter dan de Aygo, maar vanbinnen zal het u verbazen hoe ruim de Yaris is. Dankzij zijn slimme design is de Toyota Yaris erg compact en biedt hij dus genoeg ruimte binnenin. De Yaris is ruim genoeg voor 5 personen met voldoende bagage.

Bestelbus of verhuiswagen huren

Voor elke klus vindt u bij Bo-rent autoverhuur in Enschede de juiste bus. In ons ruime assortiment vindt u verschillende praktische bestelbussen met verschillende formaten. Zo biedt onze Mercedes-Benz Citan een bescheiden inhoud van slechts 3m³, terwijl de Iveco Daily u voldoende ruimte biedt met een inhoud van maar liefst 16m³.
 
Voor de grotere klussen, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, huurt u bij Bo-rent een ruime verhuiswagen met handige laadklep. Dankzij deze laadklep hoeft u zelf geen zware spullen te tillen en is ook het uitladen veel makkelijker. Bij Bo-rent autoverhuur in Enschede huurt u met gemak een ruime Mercedes-Benz Sprinter met laadklep. Met een inhoud van maar liefst 21m³ is dit veruit ons ruimste voertuig.

Makkelijk en snel online reserveren

In Enschede een auto huren kan soms nogal een gedoe zijn. Vaak moet u veel moeilijke en onnodige stappen ondernemen voordat u überhaupt in aanmerking komt om een auto te huren. Bij Bo-rent autoverhuur in Enschede doen wij daar niet moeilijk over. Wilt u een auto huren in Enschede? Dan reserveert u deze gewoon makkelijk en snel via onze online reservering. Met slechts enkele klikken kunt u een auto reserveren. U ontvangt binnen 24 uur een reserveringbevestiging van ons en u kunt op de afgesproken dag uw auto huren in Enschede.

Geen kleine lettertjes

Bij Bo-rent autoverhuur in Enschede doen wij niet moeilijk als u door overmacht de auto helaas niet op tijd terug kunt brengen. U kunt uw huurauto op dezelfde dag ook na sluitingstijd terugbrengen en de sleutel in de daarvoor bestemde brievenbus deponeren.

Bo-rent autoverhuur Enschede

Een auto huren in Enschede doet u natuurlijk bij Bo-rent. U vindt ons op de Gronausestraat 216, in Enschede. Hier kunt u terecht met al uw vragen of opmerkingen. Uiteraard helpen wij u hier ook met reserveren als dit online niet lukt. Kom langs en laat u verrassen door onze uitstekende service.