Bo-rent Leiderdorp Draadbaan

Bo-rent Leiderdorp Draadbaan
Draadbaan 7
2352BM Leiderdorp
Route

T: 071-5418769
F: 071-5416609
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

01/04/2024 (2e Paasdag)
27/04/2024 (Koningsdag)
09/05/2024 (Hemelvaartsdag)
20/05/2024 (2e Pinksterdag)
25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Leiderdorp

Leiderdorp is de ideale uitvalsbasis voor een gezellige dag in de binnenstad of een dagje naar het strand. Met een handige huurauto van Bo-rent autoverhuur in Leiderdorp staat u binnen enkele minuten op het strand of geniet u van het zonnetje op een terras in de binnenstad van Leiden. Bij Bo-rent huurt u een auto voor de laagste prijs en met goede voorwaarden. Wij zijn niet voor niets al ruim 35 de grootste en goedkoopste autoverhuurder van Nederland!

Elke huurauto als nieuw

Met een huurauto van Bo-rent autoverhuur Leiderdorp weet u zeker dat u in een veilige en betrouwbare auto de weg op gaat. Elke auto die bij ons geretourneerd wordt krijgt zowel van binnen als buiten een uitvoerige controle. Eventuele schade wordt direct gerepareerd zodat de auto technisch en mechanisch weer als nieuw is. Uiteraard zorgen wij er ook nog even voor dat de auto schoongemaakt wordt. Zo stapt u als het ware in een nieuwe auto.

Meer dan alleen autoverhuur in Leiderdorp

Wilt u iets anders dan een auto huren in Leiden of Leiderdorp? Dan kunt u bij Bo-rent autoverhuur meer dan alleen een auto huren in Leiderdorp. U bent bij ons aan het juiste adres voor personenauto’s, bestelbusjes, verhuiswagens en speciale voertuigen. Als u het zoekt, hebben wij het. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

Een dagje naar het strand of heerlijk uitrusten op een terrasje in Leiden. Met een huurauto van Bo-rent autoverhuur in Leiderdorp staat u binnen enkele minuten op de gewenste eindbestemming. Wilt u bijvoorbeeld een dagje rondlopen door de mooie binnenstad van Leiden, huur dan de verrassend compacte Toyota Aygo. Dankzij zijn kleine draaicirkel en gunstige verbruik is de Aygo als het ware de perfecte stadsauto.
 
Wilt u toch liever wat verder weg of met een grotere groep mensen op pad? Ga dan voor onze ruime Toyota Yaris. De Yaris biedt ruimte aan 5 personen en een grote lading bagage. De Yaris wordt ook wel gezien als de grotere en luxere uitvoering van de Aygo, maar wel met hetzelfde gunstige benzineverbruik.

Bestelbusjes en verhuiswagens huren

Bij Bo-rent autoverhuur in Leiderdorp vindt u voor elke klus de juiste bus. Neem bijvoorbeeld de compacte Mercedes-Benz Citan. Met een inhoud van slechts 3m³ zeker niet de ruimste in ons assortiment, maar dankzij zijn compacte design wel ideaal voor verbouwklussen op kleine ruimtes en kleinere ladingen. Zoekt u iets groters? Dan kunt u kiezen uit één van onze drie andere bestelbusjes met een inhoud variërend van 7m³ tot maar liefst 16m³.
 
Voor de allergrootste verhuisklussen heeft u bij Bo-rent ook nog de mogelijkheid om een ruime verhuiswagen te huren. Onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep heeft een inhoud van maar liefst 21m³ en een handige punt meubelbak! U komt dus nooit ruimte tekort met een bestelbus of verhuiswagen van Bo-rent.

Makkelijk online een reservering plaatsen

Wilt u een auto huren in Leiden of Leiderdorp? Dan moet u vaak een complexe en langdradige reservering plaatsen voordat u überhaupt weet of u een auto kunt huren. Bij Bo-rent doen wij daar niet zo moeilijk over. In slechts enkele klikken plaatst u een online reservering. Vervolgens krijgt u van ons binnen 24 uur een reserveringsbevestiging en zorgen wij er voor dat uw huurauto voor u klaarstaat. Zo makkelijk kan het zijn!

Terugbrengen kan ook na sluitingstijd

Van een huurauto wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Vandaar dat u bij Bo-rent autoverhuur in Leiderdorp uw auto, bus, verhuiswagen of speciaal voertuig ook na sluitingstijd kunt retourneren. U kunt het voertuig gewoon op de parkeerplaats neerzetten en de sleutels in de daarvoor bestemde dropbox deponeren. Zo kunt u optimaal genieten van uw huurauto in Leiderdorp.

Bo-rent autoverhuur Leiderdorp

Een auto huren in Leiden of Leiderdorp doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur in Leiderdorp. Bij Bo-rent vindt u een uitgebreid wagenpark met vele verschillende voertuigen. Daarnaast profiteert u bij Bo-rent altijd van de laagste prijzen en beste voorwaarden. U vindt ons op de Draadbaan 7, in Leiderdorp uiteraard.
 
Auto huren in Leiderdorp? Bo-rent is u graag van dienst!