Bo-rent Leeuwarden Saturnusweg

Saturnusweg 4
8938AW Leeuwarden
Route

T: 058-2886665
F: 058-2884094
E:

Bo-rent Leeuwarden Saturnusweg

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Bouwvak (30-07 / 20-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Leeuwarden

Bent u van plan om een auto te huren in Leeuwarden? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur Leeuwarden aan het juiste adres! Bo-rent is de grootste én goedkoopste autoverhuurder van Nederland. In de Friese hoofdstad hebben we een ruime keuze aan huurauto’s, bestelbussen en verhuiswagens voor u gereed staan. We helpen u graag verder!

Ga met een gerust gevoel de weg op

Wanneer u ervoor kiest om een auto te huren in Leeuwarden bij Bo-rent, dan weet u zeker dat u een wagen huurt van uitstekende kwaliteit. We weten namelijk precies wat we moeten doen om onze klanten tevreden te houden. Daarom zijn alle huurauto’s van vele gemakken voorzien. Bovendien controleren we de wagens eerst even zodra ze geretourneerd worden. Onderdelen die eventueel defect zijn worden direct gerepareerd voordat deze weer te huur aangeboden worden. U hoeft zich dus absoluut geen zorgen te maken over de onderhoudsstaat wanneer u een auto of busje huurt bij Bo-rent Leeuwarden.

Altijd een geschikte huurauto in Leeuwarden

Met een breed aanbod huurauto’s in ons wagenpark hebben we voor ieder type klant wel een geschikte wagen. Zo kunt u voor ieder doeleinde wel een ideale auto huren en dat ook nog eens tegen een zeer scherp tarief. Bovendien rijdt u de eerste honderd kilometer zonder dat u extra kosten betaalt.

Personenauto’s huren

Voor wie er graag een dagje op uit trekt met het gezin zijn er de comfortabele personenauto’s te huur. U huurt een Toyota Aygo voor een zeer scherp dagtarief. De Aygo is van buiten lekker compact, maar dankzij het slimme ontwerp verrassend ruim van binnen. Zo biedt dit model voldoende ruimte voor vier personen en veel bagage. Ook is deze wagen zeer wendbaar en is het heerlijk rijden door krappe bochten en smalle straten. Ideaal dus voor een stedentrip.

Busjes huren bij Bo-rent Leeuwarden

Wilt u een busje huren in Leeuwarden? Ook dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Voor iedere klus hebben wij de juiste bus. Wanneer u een compact busje nodig heeft voor een kleinere lading zijn er de Mercedes-Benz Citan modellen. Deze hebben een laadruimte van 3m3 en zijn dus geschikt voor de kleinere klussen. Heeft u meer laadruimte nodig? Geen probleem. U huurt busjes met laadruimtes tot 21m3. Ook kunt u een busje huren met laadklep wanneer u zware spullen vervoert. Handig bij het verhuizen bijvoorbeeld.
 
Ook kunt u bij Bo-rent autoverhuur in Leeuwarden terecht voor de huur van een busje als u op vakantie gaat. U huurt een busje voor zes personen met veel laadruimte nergens zo voordelig als bij Bo-rent.

Speciale modellen huren

In ons wagenpark vindt u een aantal speciale wagens die u voor diverse toepassingen kunt gebruiken. Zo hebben we een aantal pick-ups met uiteenlopende praktische functies. Van modellen met kiepfunctie tot uitvoeringen met kraanopbouw, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook kunt u kiezen voor één van de golfkarretjes en gators binnen ons aanbod. Deze zijn zeer geschikt bij de op- en afbouw van evenementen bijvoorbeeld. Zo is er bij Bo-rent voor iedere gelegenheid wel een bijpassende huurwagen te vinden.

Eenvoudig online reserveren

Bo-rent is niet alleen de grootste autoverhuurder van Nederland geworden door de goedkoopste te zijn, maar ook door onze goede service. Een auto huren in Leeuwarden was namelijk nooit zo eenvoudig. U hoeft namelijk alleen maar online uw aanvraag in te dienen en wij doen de rest. U kunt bij uw reservering bovendien aangeven of u aanvullende verzekeringen wilt afsluiten of dat u uw eigen risico wilt afkopen. De keuze is uiteraard geheel aan u.
 
Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging van ons filiaal in Leeuwarden. Op het moment dat u de auto komt ophalen, kunt u het totaalbedrag inclusief borg afrekenen aan de balie. Dit kan via pin, contant of met een creditcard. Bovendien kunt u de huurauto op ieder moment terugbrengen, dus ook buiten de openingstijden.

Bo-rent autoverhuur in Leeuwarden

Bo-rent autoverhuur Leeuwarden is te vinden op het bedrijventerrein De Hemrik, net ten oosten van de stad. Vanaf onze vestiging aan de Saturnusweg is het vervolgens enkele minuten rijden naar de rondweg van de stad, waar u ook direct aansluiting heeft op de N355 naar Groningen en de A32 richting Heerenveen. Handig dus voor als u bijvoorbeeld een verhuiswagen wilt huren om uw spullen over te brengen van of naar een andere plaats. Ook voor zakelijke klanten op zoek om een auto te huren in Leeuwarden, zal onze eenvoudig bereikbare locatie op het bedrijventerrein zeker een pluspunt zijn. Wilt u meer weten over een auto huren in Leeuwarden? Neemt u dan gerust contact op met ons filiaal. Onze medewerkers zullen uw vragen probleemloos kunnen beantwoorden.

Heeft u nog aanvullende vragen? Laat het ons weten en we staan u graag te woord. Weet u genoeg en wilt u meteen een auto huren in Zwolle, gebruik dan direct onze online reserveringsaanvraag.
 

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik bij Bo-rent een auto huren in Leeuwarden?
  Ja! Voor een geschikte huurauto in Leeuwarden bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Met meer dan 50 vestigingen door het hele land is er altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. Uiteraard huurt u bij Bo-rent altijd voor de scherpste prijs en tegen de beste voorwaarden. Ook een auto huren in Leeuwarden? Dan helpt Bo-rent u graag verder!
 2. Waar is Bo-rent autoverhuur in Leeuwarden gevestigd?
  U vindt Bo-rent autoverhuur op de Saturnusweg 4, op bedrijventerrein de Hemrik. Hier kunt u terecht met al uw vragen en opmerkingen. Ook kunt u ter plekke een auto huren in Leeuwarden. Wij zijn zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer erg goed bereikbaar.
 3. Welke auto’s kan ik huren in Leeuwarden?
  Bij Bo-rent autoverhuur kunt u terecht voor een compacte, maar toch verrassend ruime Toyota Aygo. Bent u op zoek naar meer ruimte? Neem dan ook eens een kijkje bij onze bestelbusjes of verhuiswagens. In ons uitgebreide wagenpark vindt u voor elke gelegenheid het juiste vervoer!
 4. Onder welke voorwaarden kan ik een auto huren in Leeuwarden?
  Bij Bo-rent willen wij ervoor zorgen dat het huren van een auto voor iedereen even makkelijk moet zijn. Wij stellen daarom ook geen onnodige eisen. Bent u minimaal 2 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs? Dan kunt u bij Bo-rent een auto huren in Leeuwarden. Let wel, personen jonger dan 26 jaar betalen een leeftijdstoeslag bovenop de huurprijs.
 5. Kan ik dezelfde dag nog een auto huren in Leeuwarden?
  Ja, dat kan! Met onze online reservering kunt u in slechts enkele klikken een reservering plaatsen voor een voertuig naar wens. Is uw gewenste auto, bestelbus of verhuiswagen aanwezig in Leeuwarden? Dan kunt u uw reservering zelfs tot een uur van tevoren plaatsen!
 6. Krijg ik vrije kilometers bij mijn huurauto uit Leeuwarden?
  Afhankelijk van de door u gekozen huurperiode krijgt u een vrij aantal kilometers dat u kosteloos kunt rijden. Dit kan variëren van slechts 50 kilometer bij een 4-uurstarief tot maar liefst 400 kilometer bij een lang weekendtarief. Rijdt u meer kilometers dan het aantal vrije kilometers? Dan worden deze extra kilometers aan u doorbelast.
 7. Waar kan ik mijn huurauto uit Leeuwarden retourneren?
  Omdat al onze filialen hun eigen wagenpark beheren, kunt u uw huurauto alleen retourneren bij het filiaal van herkomst. Wij vragen u dan ook of u uw huurauto uit Leeuwarden wilt retourneren bij ons filiaal in Leeuwarden. Zo zorgen wij ervoor dat al onze filialen te allen tijde over een volledig wagenpark beschikken.