Bo-rent Groningen Osloweg

Osloweg 143
9723BK Groningen
Route

T: 050-5412400
F: 050-5423090
E:

Bo-rent Groningen Osloweg

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Bouwvak (26-07 / 14-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Groningen

Wilt u binnenkort een gezellig dagje weg, dan is de stad Groningen een absolute aanrader. Het eeuwenoude stadscentrum van Groningen is zeker het bezoeken waard. Wilt u liever ook wat van de omringende landschappen zien, dan kunt u het beste een auto huren in Groningen om vervolgens de omgeving te verkennen. Bij Bo-rent autoverhuur in Groningen huurt u bijvoorbeeld een Toyota Aygo voor een scherpe dagprijs. Ideaal voor een dagje weg!

De vertrouwde kwaliteit van Bo-rent

Een huurauto maakt natuurlijk heel wat kilometers per jaar. Daarom is het ook belangrijk dat elke huurauto regelmatig wordt nagekeken. Huurt u een auto bij Bo-rent, dan weet u zeker dat u in een veilige en betrouwbare auto stapt. Elke geretourneerde auto krijgt namelijk een uitgebreide keuring, zowel uiterlijk als mechanisch. Beschadigingen worden direct verholpen en toekomstige problemen worden proactief aangepakt. Zo staan wij garant voor de veiligheid en betrouwbaarheid van onze huurauto’s.
 
Wilt u met nog meer zekerheid de weg op? Kies dan voor een aanvullende verzekering. Denk aan een inzittendenverzekering of 24/7 pechhulp. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid op pad gaat!

Het ruime aanbod van Bo-rent

Bij Bo-rent autoverhuur in Groningen hebben wij niet alleen auto’s in ons wagenpark. Ook voor busjes en speciale voortuigen bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Wij zijn er dan ook niet alleen voor de mensen die graag een dagje weg willen. Wij zijn er voor iedereen. Wij hebben namelijk voor iedere gelegenheid het juiste vervoer.

Personenauto huren

Wilt u graag een dagje naar Groningen toe, maar weet u niet hoe u van alle schoonheid kunt genieten zonder het openbaar vervoer? Gelukkig kunt u dan bij Bo-rent een auto huren in Groningen! Met een huurauto bent u zo op weg en kunt u zonder zorgen een heerlijk dagje weg. Voor een scherpe prijs huurt u al een Toyota Aygo of Yaris. Deze auto’s zijn uitermate geschikt voor de krappe straatjes in het centrum, maar doen het ook zeker niet onverdienstelijk tijdens de lange ritten door de omgeving van Groningen.

Busje huren

Staat er binnenkort een verhuizing of verbouwing op de planning, dan is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Je kunt tenslotte geen meubels verhuizen in een kleine auto. Bij Bo-rent huurt u met het grootste gemak een klein busje of een grote verhuiswagen, waarmee de klus zo geklaard is.
Zo huurt u bijvoorbeeld een compacte Mercedes-Benz Citan voor de kleine klussen, en een ruime Iveco Daily met een inhoud van 16m³ voor de grotere taken.
 
Is dat nog niet groot genoeg voor u? Ga dan voor een ruime Mercedes Benz Sprinter met een laadruimte van 21m³ of neem een kijkje bij één van onze speciale pick-uptrucks.

Speciale voertuigen

Speciale klussen vragen om speciaal vervoer. Gelukkig kunt u bij Bo-rent autoverhuur in Groningen niet alleen terecht voor auto’s en busjes, maar ook voor speciale voertuigen, waaronder een golfkar, “gator” of een speciale pick-uptruck.
 
Een golfkar of gator is ideaal voor de op en afbouw van feesten en evenementen. Deze voertuigen zijn snel en erg wendbaar. Daarnaast beschikken ze ook over de nodige opbergruimte, waarmee u dus bijvoorbeeld snel over een grote bouwplaats vervoerd kan worden zonder de auto te pakken.
 
Zoekt u een speciale pick-up voor grotere werkzaamheden? Ook dan bent u bij Bo-rent autoverhuur in Groningen aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u alle soorten pick-ups. Denk bijvoorbeeld aan een pick-up met vuil-veegopbouw of een pick-up met kraanopbouw. Maar ook voor pick-ups met kiepfunctie kunt u bij Bo-rent terecht!

Makkelijk online reserveren

Een auto reserveren kan soms een heel gedoe zijn. Gelukkig maken wij het u bij Bo-rent graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kunt u bij ons ook gewoon een auto huren in Groningen middels een online reservering. U hoeft alleen aan te geven welke auto, bus of speciaal voertuig u graag wilt huren, van wanneer tot wanneer u deze wilt huren en hoeveel kilometer u denkt te rijden. Daarnaast kunt u nog kiezen voor een aanvullende verzekering. Heeft u dat allemaal gedaan, dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een reserveringsbevestiging.
 
Wilt u aan het einde van de huurtermijn de auto, bus of het speciale voertuig weer terugbrengen, maar redt u dit helaas niet binnen onze openingstijden? Geen probleem. Bij Bo-rent autoverhuur in Groningen kunt u uw gehuurde auto ook buiten onze openingstijden terugbrengen!

Bo-rent autoverhuur in Groningen

Een auto huren in Groningen? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent! U kunt uw auto gemakkelijk online of telefonisch reserveren. Wilt u liever langskomen, dan kan dat aan de Osloweg 13 te Groningen. Wij voorzien u graag van advies en helpen u waar nodig met het voltooien van uw reservering.
 

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren bij Bo-rent in Groningen?
  Zeker! Bij Bo-rent bent u aan het juiste adres voor huurauto’s, bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Een auto huren doet u bij Bo-rent uiteraard voor de beste prijs en tegen uitstekende voorwaarden!
 2. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur in Groningen?
  Bent u op zoek naar de perfecte huurauto? Dan verwelkomen wij u graag bij Bo-rent autoverhuur op de Osloweg 143, op bedrijventerrein Driebond. Hier staat een team van ervaren medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van passend advies te voorzien.
 3. Kan ik direct een auto huren in Groningen?
  Bij Bo-rent kunt u vaak dezelfde dag nog een auto huren in Groningen, dankzij onze online reservering. Met slechts enkele klikken kunt u al een reservering plaatsen. Is uw gewenste auto of bus voorradig bij ons filiaal in Groningen? Dan kunt u uw reservering zelfs tot een uur van tevoren plaatsen!
 4. Welke auto’s kan ik huren in Groningen?
  Bij Bo-rent autoverhuur in Groningen vindt u een gevarieerd en uitgebreid wagenpark met passend vervoer voor elke gelegenheid. Huur bijvoorbeeld onze compacte Toyota Agyo of kies voor de luxe en verrassend ruime Toyota Caris. Bent u op zoek naar nog meer ruimte? Bekijk dan ook eens onze bestelbusjes en verhuiswagens!
 5. Krijg ik vrije kilometers bij Bo-rent autoverhuur in Groningen?
  Ja. Afhankelijk van uw huurperiode krijgt u een vrij aantal kilometers. Dit aantal kan variëren van slechts 50 tot ruim 400 kilometer. Alle kilometers die u boven dit aantal vrij kilometers rijdt, worden bij de eindnota opgeteld.
 6. Kan iedereen een auto huren in Groningen?
  Bij Bo-rent kan iedereen vanaf 18 jaar een auto huren, mits diegene minimaal 2 jaar in het bezit is van een geldig rijbewijs. Let wel op, personen jonger dan 26 jaar betalen ook een leeftijdstoeslag bovenop de huurprijs.
 7. Waar dien ik mijn huurauto uit Groningen in te leveren?
  Omdat al onze filialen over een eigen wagenpark beschikken, kunt u uw huurauto uit Groningen ook alleen retourneren bij ons filiaal in Groningen. Zo zorgen wij er namelijk voor dat elk filiaal een volledig wagenpark heeft en bieden wij iedereen in Nederland de kans om een auto naar wens te huren in zijn of haar omgeving.