Bo-rent Groningen Osloweg

Bo-rent Groningen Osloweg
Osloweg 143
9723BK Groningen
Route

T: 050-5412400
F: 050-5423090
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Groningen

Wilt u een auto huren in Groningen voor een dagje weg? Dan helpt Bo-rent autoverhuur u graag verder. Met meer dan 50 vestigingen door het hele land en ruim 30 jaar ervaring staan wij altijd en overal voor u klaar. Geniet ook van het prachtige Groningse landschap en huur vandaag nog een auto bij Bo-rent autoverhuur!

De vertrouwde kwaliteit van Bo-rent

Een huurauto maakt natuurlijk heel wat kilometers per jaar. Daarom is het ook belangrijk dat elke huurauto regelmatig wordt nagekeken. Huurt u een auto bij Bo-rent, dan weet u zeker dat u in een veilige en betrouwbare auto stapt. Elke geretourneerde auto krijgt namelijk een uitgebreide keuring, zowel uiterlijk als mechanisch. Beschadigingen worden direct verholpen en toekomstige problemen worden proactief aangepakt. Zo staan wij garant voor de veiligheid en betrouwbaarheid van onze huurauto’s en kunt u een zo goed als nieuwe auto huren in Groningen.
 
Wilt u met nog meer zekerheid de weg op? Kies dan voor een aanvullende verzekering. Denk aan een inzittendenverzekering of 24/7 pechhulp. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid op pad gaat!

Het ruime aanbod van Bo-rent

Bij Bo-rent autoverhuur in Groningen hebben wij niet alleen personenauto’s in ons wagenpark. Ook voor busjes en speciale voertuigen bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Wij zijn er dan ook niet alleen voor de mensen die graag een dagje weg willen. Bij Bo-rent kunt u voor elke gelegenheid een geschikte auto huren in Groningen.

Personenauto huren

Wilt u graag Groningen ontdekken, wilt u niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer? Dan kunt u bij Bo-rent een auto huren in Groningen! Met een huurauto bent u zo op weg en kunt u zonder zorgen een heerlijk dagje weg. Voor een scherpe prijs huurt u al een Toyota Aygo of Yaris. Deze auto’s zijn uitermate geschikt voor de krappe straatjes in het centrum, maar doen het ook zeker niet onverdienstelijk tijdens lange ritten door de omgeving van Groningen.
 

Busje huren in Groningen

Staat er binnenkort een verhuizing of verbouwing op de planning, dan is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. U kunt tenslotte geen meubels verhuizen in een kleine auto. Bij Bo-rent kunt u met het grootste gemak een compact busje huren in Groningen of zelfs voor een grote verhuiswagen kiezen. Zo huurt u bijvoorbeeld een compacte Mercedes-Benz Citan voor de kleine klussen, en een ruime Iveco Daily met een inhoud van 16m³ voor de grotere taken.
 
Is dat nog niet groot genoeg voor u? Ga dan voor een ruime Mercedes Benz Sprinter met laadklep. Met een laadruimte van 21m³ en punt meubelbak biedt deze ruime verhuiswagen precies wat u zoekt.

Speciale voertuigen 

Zoekt u een speciale pick-up voor grotere werkzaamheden? Ook dan bent u bij Bo-rent autoverhuur in Groningen aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u alle soorten pick-ups. Denk bijvoorbeeld aan een pick-up met vuil-veegopbouw of een pick-up met kraanopbouw. Maar ook voor pick-ups met kiepfunctie kunt u bij Bo-rent terecht. Vraag bij ons filiaal in Groningen naar alle mogelijkheden!

Makkelijk online reserveren

Een auto reserveren kan soms een heel gedoe zijn. Gelukkig maken wij het u bij Bo-rent graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kunt u bij ons ook gewoon een auto huren in Groningen met een online reservering. U hoeft alleen aan te geven welke auto, bus of speciaal voertuig u graag wilt huren, van wanneer tot wanneer u deze wilt huren en hoeveel kilometer u denkt te rijden. Daarnaast kunt u nog kiezen voor een aanvullende verzekering. Heeft u dat allemaal gedaan, dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een reserveringsbevestiging.
 
Wilt u uw huurauto weer terugbrengen, maar redt u dit helaas niet binnen onze openingstijden? Geen probleem. Bij Bo-rent autoverhuur in Groningen kunt u uw gehuurde auto ook buiten onze openingstijden terugbrengen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over!

Auto huren in Groningen bij Bo-rent

Een auto huren in Groningen? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent! U kunt uw auto gemakkelijk online of telefonisch reserveren. Wilt u liever langskomen? Dan bent u van harte welkom op de Osloweg 13 te Groningen. Wij voorzien u graag van advies en helpen u waar nodig met het voltooien van uw reservering.