Bo-rent Tilburg Aphroditestraat

Bo-rent Tilburg Aphroditestraat
Aphroditestraat 8
5047TW Tilburg
Route

T: 013-5784260
F: 013-5784265
E:

Openingstijden

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Tilburg

Wilt u een veilige en betrouwbare auto huren in Tilburg? Dan bent u ij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres! Bo-rent is al jaren uw vertrouwde partner op het gebied van autoverhuur in Tilburg. Wij voorzien u van het juiste advies en helpen u met het vinden van de juiste huurauto in Tilburg. U kunt uw huurauto gemakkelijk en snel ophalen bij één van onze locaties in Tilburg.

De kwaliteit van Bo-rent

Bij Bo-rent staan wij garant voor de veiligheid en betrouwbaarheid van al onze huurauto’s in Tilburg. Elke auto die bij ons geretourneerd wordt, krijgt namelijk een uitvoerige keuring, zowel mechanisch als uiterlijk. Eventuele beschadigingen worden direct verholpen waardoor al onze voertuigen in perfecte staat verkeren. Al onze keuringen worden afgesloten met een grote schoonmaakbeurt, waardoor u als het ware in een nieuwe auto wegrijdt.

Meer dan autoverhuur in Tilburg

Bij Bo-rent autoverhuur bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare huurauto in Tilburg. Maar wist u al dat u bij Bo-rent veel meer kunt dan enkel goedkoop een auto huren in Tilburg? In ons wagenpark vindt u namelijk ook een gevarieerd aanbod aan bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij bieden u dan ook graag een gepaste oplossing voor elke situatie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

Wilt u er een lekker dagje op uit en wilt u daarvoor goedkoop een auto huren in Tilburg? Neem dan eens een kijkje bij de handige personenauto’s van Bo-rent. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de compacte Toyota Aygo. Dankzij zijn kleine draaicirkel en gunstige verbruik is dit de ideale stadsauto.
 
Mag het van u wel iets luxer en ruimer? Ga dan voor onze Toyota Yaris. Met de Yaris neemt u met gemak vier passagiers mee en houdt u nog voldoende ruimte over voor bagage. Zo kunt u ongestoord op reis zonder u druk te hoeven maken over een eventueel gebrek aan ruimte.

Bestelbus huren

Bent u druk bezig met een verbouwing of verhuizing, dan kunt u een bestelbus van Bo-rent autoverhuur in Tilburg wel goed gebruiken. In ons wagenpark vindt u busjes met een inhoud variërend van slechts 3 tot maar liefst 16m³! Voor de kleine klussen huurt u de compacte Mercedes-Benz Citan, terwijl u voor de grotere klussen beter voorbereid bent met een ruime Iveco Daily.
 
Voor de grootste verhuisklussen kunt u het beste kiezen voor één van onze verhuiswagens met laadklep. Deze wagens beschikken, zoals de naam al zegt, over een handige laadklep, waardoor u minder zwaar hoeft te tillen tijdens het in- en uitladen. Daarnaast beschikt onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook over een punt meubelbak, waar u al uw kleine meubels in kwijt kan.

Makkelijk en snel een auto huren in Tilburg

Een auto huren in Tilburg kan soms een tijdrovende klus zijn. Voordat u een auto kunt huren moet u vaak een lange reservering plaatsen. Gelukkig begrijpen wij bij Bo-rent autoverhuur in Tilburg ook wel dat u niet alle tijd van de wereld heeft. Daarom kunt u bij Bo-rent uw voertuig gemakkelijk en snel reserveren, middels onze online reservering. Met slechts enkele muisklikken kunt u een voertuig reserveren. U ontvangt van ons binnen 24 uur een reserveringsbevestiging en wij zorgen ervoor dat het gewenste voertuig op de afgesproken datum voor u klaarstaat. Zit uw verhuurperiode er weer op? Dan kunt u uw voertuig met het grootste gemak weer inleveren, zelfs na sluitingstijd!

Bo-rent autoverhuur in Tilburg

Waar u ook woont, er is altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. Wilt u een auto huren in Tilburg? Dan kunt u bij één van de volgende vestigingen terecht:
  • Aphroditestraat 8
  • Ringbaan Oost 146
Bij deze filialen staan de deskundige medewerkers van Bo-rent voor u klaar om u te voorzien van goed advies en om al uw vragen te beantwoorden. Kom snel een keer langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!