Bo-rent Tilburg Aphroditestraat

Aphroditestraat 8
5047TW Tilburg
Route

T: 013-5784260
F: 013-5784265
E:

Bo-rent Tilburg Aphroditestraat

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

09/04/2023 (1e Paasdag)
10/04/2023 (2e Paasdag)
27/04/2023 (Koningsdag)
18/05/2023 (Hemelvaartsdag)
28/05/2023 (1e Pinksterdag)
29/05/2023 (2e Pinksterdag)
25/12/2023 (1e Kerstdag)
26/12/2023 (2e Kerstdag)

Bouwvak (06-08 / 27-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Tilburg Aphroditestraat

Een auto huren in Tilburg doet u natuurlijk bij Bo-rent. Bo-rent is al jarenlang het vertrouwde adres voor al uw autoverhuur in Tilburg. Bij ons huurt u diverse voertuigen zonder gedoe. Vanuit ons filiaal aan de Aphroditestraat staan wij u graag te woord en voorzien wij u met het beste mogelijke vervoer. Voor deskundig advies kunt u uiteraard ook bij Bo-rent Tilburg aan de Aphroditestraat terecht.

Enkel de hoogste kwaliteit en beste service

Bij Bo-rent Tilburg aan de Aphroditestraat staat u als klant altijd centraal. Wij zorgen er altijd voor dat u met een veilig en vertrouwd gevoel de weg op gaat. Al onze voertuigen worden bij terugkomst direct nagekeken, gerepareerd waar nodig en uiteraard ook weer goed schoongemaakt. Zo zorgen wij ervoor dat al onze voertuigen bij Bo-rent aan de Aphroditestraat altijd in perfecte staat verkeren.

Ontdek het wagenpark van Bo-rent aan de Aphroditestraat

Bij Bo-rent kunt u meer dan enkel een auto huren in Tilburg. Wij bieden voor elke gelegenheid het juiste vervoer. Ga bijvoorbeeld een dagje weg met één van onze compacte personenauto’s, huur een bestelbus of verhuiswagen voor een grote verbouwing of ga voor één van de vele speciale voertuigen die wij in ons wagenpark hebben staan. Alle mogelijkheden ontdekken? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

Wilt u er een gezellig dagje op uit met het gezin? Kom dan een auto huren aan de Aphroditestraat in Tilburg. In ons wagenpark vindt u twee bijzonder handige personenauto’s die u met gemak van A naar B brengen. Huur bijvoorbeeld de compacte Toyota Aygo. Dankzij zijn gunstige verbruik en kleine draaicirkel is dit de perfecte stadsauto.
 
Wenst u iets meer luxe? Ga dan voor onze Toyota Yaris. De Yaris is ruim genoeg voor 5 personen en een flinke lading bagage. Ideaal voor een tripje met vrienden of familie. Trek er op uit en kies voor een personenauto van Bo-rent autoverhuur in Tilburg aan de Aphroditestraat!

Bestelbus of verhuiswagen huren

Staat er een grote verbouwing of verhuizing op de agenda maar heeft u nog niet het juiste vervoer gevonden? Kies dan voor één van onze bestelbusjes. Met een inhoud variërend van slechts 3 tot maar liefst 16m³ vindt u bij Bo-rent autoverhuur aan de Aphroditestraat altijd de juiste bestelbus
Voor de kleinste klussen huurt u bijvoorbeeld de compacte Mercedes-Benz Citan, terwijl u voor de grotere klussen meer baat heeft bij een grote bestelbus, zoals de Iveco Daily.
 
Voor de allergrootste verbouw- en verhuisklussen bent u het beste voorbereid met één van onze ruime verhuiswagens met laadklep. Kies bijvoorbeeld voor de ruime Mercedes-Benz Sprinter met laadklep én een superhandige punt meubelbak.

Speciale voertuigen huren

Bij Bo-rent autoverhuur bent u uiteraard aan het juiste adres om een auto te huren aan de Aphroditestraat. Een bestelbus huurt u ook eenvoudig en snel bi Bo-rent. Maar wist u al dat u bij Bo-rent autoverhuur in Tilburg ook aan het juiste adres bent voor speciale voertuigen? In ons wagenpark vindt u verschillende zogeheten “special cars”. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld een elektrische golfkar, verschillende ruw terrein carriers en pick ups met speciale opbouw. Bezoek gauw ons filiaal van Bo-rent autoverhuur aan de Aphroditestraat en ontdek alle mogelijkheden!

Eenvoudig en snel reserveren

Om een auto te huren in Tilburg bent u vaak lang bezig met reserveringen en andere randzaken di veel tijd kosten. Wij begrijpen ook wel dat u al deze tijd niet heeft. Vandaar dat wij het u bij Bo-rent graag makkelijk maken, met een online reservering. Met slechts enkele muisklikken heeft u het door u gewenste voertuig gereserveerd. U ontvangt van ons filiaal aan de Aphroditestraat binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Wij regelen vervolgens dat uw auto, bestelbus of speciaal voertuig op de afgesproken datum voor u klaarstaat. Zo makkelijk kan het zijn!
 
Wilt u de auto weer retourneren? Ook dan zijn wij de moeilijkste niet. U kunt de auto gewoon retourneren op de afgesproken dag. Zelfs na sluitingstijd!

Bo-rent autoverhuur Tilburg aan de Aphroditestraat

Bij Bo-rent kunt u gemakkelijk en snel een auto huren op de Aphroditestraat 8 in Tilburg. Wij zijn goed bereikbaar en staan voor u klaar om u te helpen met al uw vragen of om samen het juiste vervoersmiddel te vinden. Naast ons filiaal op de Aphroditestraat vindt u ons ook op de Ringbaan Oost. Bezoek één van onze filialen of reserveer uw huurauto gemakkelijk en snel online!
 

Veel gestelde vragen

  1. Kan ik bij Bo-rent een auto huren in Tilburg West?
    Jazeker. Bij Bo-rent autoverhuur kunt u met het grootste gemak een auto huren in Tilburg. Met maar liefst 2 filialen in Tilburg is er altijd een Bo-rent bij u in de buurt. Een auto huren in Tilburg doet u bij Bo-rent bovendien voor de laagste prijs en tegen de beste voorwaarden.
  2. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur in Tilburg West?
    U vindt Bo-rent in Tilburg op twee verschillende locaties. Wilt u een auto huren in Tilburg West? Dan verwelkomen wij u graag bij Bo-rent autoverhuur op de Aphroditestraat 8, op industrieterrein Vossenberg I. Wij zijn woel met de auto als met openbaar vervoer erg goed bereikbaar.
  3. Welke auto’s vind ik bij Bo-rent autoverhuur in Tilburg West?
    Bij Bo-rent autoverhuur kunt u kiezen uit een ruim en gevarieerd aanbod aan huurauto’s, bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Bent u op zoek naar een praktische personenauto? Huur dan onze compacte Toyota Aygo of ga voor de luxe en ruime Toyota Yaris. Zoekt u toch iets ruimers? Neem dan ook eens een kijkje bij onze bestelbusjes!
  4. Waar moet ik aan voldoen om een auto te huren in Tilburg West?
    Bij Bo-rent geloven wij dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een auto te huren in Tilburg West. Daarom kan iedereen vanaf 18 jaar bij ons een auto huren, mits diegene minstens 2 jaar in het bezit is van een geldig rijbewijs. Bent u jonger dan 26 jaar en wilt u een auto huren in Tilburg West? Dan betaalt u nog wel een leeftijdstoeslag boven op de huurprijs.
  5. Krijg ik vrije kilometers bij mijn huurauto uit Tilburg West?
    Afhankelijk van uw gekozen huurperiode krijgt u bij elke huurauto, bestelbus of verhuiswagen een aantal kilometers dat u zonder extra kosten kunt rijden. Dit aantal kan variëren van slechts 50 tot maar liefst 400 kilometer. Kilometers die u boven het aantal vrije kilometers rijdt worden uiteindelijk aan u doorbelast.
  6. Kan ik dezelfde dag nog een auto huren in Tilburg West?
    Ja, dat kan! Wilt u vandaag nog een auto huren? Plaats dan online uw reservering. In slechts enkele klikken kunt u een auto naar wens reserveren op de dag dat u deze nodig heeft. Is uw auto beschikbaar bij ons filiaal in Tilburg West? Dan kunt u uw reservering zelfs tot een uur van tevoren plaatsen.
  7. Waar kan ik mijn huurauto uit Tilburg West retourneren?
    Al onze filialen beheren een eigen wagenpark, waardoor het helaas niet mogelijk is om auto’s bij een ander filiaal te retourneren. Wij vragen u dan ook om uw auto te retourneren bij Bo-rent autoverhuur in Tilburg West.