Bo-rent Dordrecht Vierlinghstraat

Bo-rent Dordrecht Vierlinghstraat
Vierlinghstraat 60
3316EL Dordrecht
Route

T: 078-6170800
F: 078-6189793
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Dordrecht

Wilt u een auto huren in Dordrecht? Dan doet u dat natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur in Dordrecht. Met meer dan 75 locaties en jaren aan ervaring is Bo-rent uw vertrouwde adres voor het huren van auto’s, busjes, verhuiswagens en special cars. Of u nou op een korte vakantie gaat of onderweg bent voor een zakenreis, u kunt bij Bo-rent voor elke gelegenheid een goede en veilige auto huren in Dordrecht.

De hoogstaande kwaliteit van Bo-rent

Gaat u een auto huren in Dordrecht, dan kan deze u soms in de steek laten. Niet bij Bo-rent autoverhuur in Dordrecht. Bij Bo-rent krijgt u de service en kwaliteit die u mag verwachten wanneer u een auto huurt. Elke geretourneerde auto krijgt een grondige schoonmaakbeurt en wordt zowel technisch als uiterlijk helemaal nagekeken. Kapotte onderdelen worden vervangen en de auto wordt weer klaargemaakt voor de volgende gebruiker. Zo stapt u veilig en vol vertrouwen in uw huurauto!

Meer dan alleen autoverhuur

Een auto huren doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur in Dordrecht. Maar ook voor een bestelbus of verhuiswagen bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar iets speciaals, zoals bijvoorbeeld een golfkar of een speciale pick-uptruck? Ook dan kunt u bij Bo-rent terecht! Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark en laat u verrassen!

Auto huren

Een auto huren in Dordrecht? Dan denkt u natuurlijk meteen aan Bo-rent! In ons wagenpark vindt u twee compacte stadsauto’s die u overal heenbrengen. Reist u alleen of met z’n tweeën, of gaat u niet zo lang weg? Kies dan voor onze handige Toyota Aygo. Dankzij zijn kleine draaicirkel en gunstige verbruik is dit de ideale stadsauto.
 
Voor de grotere gezelschappen neemt u onze bijzonder compacte Toyota Yaris. Dankzij zijn slimme ontwerp is deze auto bijzonder ruim vanbinnen, ondanks zijn relatief kleine formaat. De Toyota Yaris biedt voldoende ruimte aan 5 personen met bagage. Gaat u dus op een korte vakantie met familie en vrienden of wilt u gewoon wat meer ruimte om u heen? Dan is dit de auto voor u!

Bestelbus of verhuiswagen huren

Met een bestelbus van Bo-rent autoverhuur Dordrecht is elke klus zo geklaard. Bij Bo-rent kunt u kiezen uit verschillende praktische bestelbussen. Voor de kleinere ladingen en snelle klussen kiest u voor onze Mercedes-Benz Citan, terwijl wij voor de echt grote klussen onze Iveco Daily adviseren. In ons wagenpark vindt u nog meer handige bestelbussen die in elke situatie van pas komen.
 
Naast bestelbussen vindt u bij Bo-rent autoverhuur in Dordrecht ook een ruime verhuiswagen voor al uw grote (verhuis)klussen. Onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep is uitermate geschikt voor zowel kleine als grote verhuizingen.

Online reserveren bij Bo-rent

Om een auto te huren in Dordrecht moet u vaak een ingewikkelde en uitgebreide reservering invullen. Wij snappen ook wel dat u hier natuurlijk niet op zit te wachten. Daarom maken wij het u graag gemakkelijk, met een online reservering. In slechts enkele klikken heeft u uw reservering afgerond. Wij sturen u vervolgens binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Zo simpel kan het zijn!

Elk moment van de dag retourneren

Wilt u een auto huren in Dordrecht? Dan wilt u deze natuurlijk ook maximaal kunnen gebruiken. Daarom kunt u uw huurauto bij Bo-rent ook buiten onze openingstijden nog inleveren. U kunt uw auto, bus of speciale voertuig bij ons neerzetten en de sleutels in de daarvoor bestemde box deponeren. Ideaal voor als u toch iets langer bezig bent dan gedacht.

Bo-rent autoverhuur Dordrecht

U vindt Bo-rent autoverhuur Dordrecht op de Vierlinghstraat 60. Vanaf de A16 neemt u afslag 20 ’s-Gravendeel. Vanaf de afslag staat u met een minuutje bij ons voor de deur, waar wij u graag ontvangen met al uw vragen of opmerkingen.
 
Auto huren in Dordrecht? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent!