Bo-rent Dordrecht Vierlinghstraat

Vierlinghstraat 60
3316EL Dordrecht
Route

T: 078-6170800
F: 078-6189793
E:

Bo-rent Dordrecht Vierlinghstraat

Openingstijden

07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
07:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Bouwvak (23-07 / 13-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Dordrecht

Wilt u een auto huren in Dordrecht? Dan doet u dat natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur in Dordrecht. Met meer dan 75 locaties en jaren aan ervaring is Bo-rent uw vertrouwde adres voor het huren van auto’s, busjes, verhuiswagens en special cars. Of u nou op een korte vakantie gaat of onderweg bent voor een zakenreis, u kunt bij Bo-rent voor elke gelegenheid een goede en veilige auto huren in Dordrecht.

De hoogstaande kwaliteit van Bo-rent

Gaat u een auto huren in Dordrecht, dan kan deze u soms in de steek laten. Niet bij Bo-rent autoverhuur in Dordrecht. Bij Bo-rent krijgt u de service en kwaliteit die u mag verwachten wanneer u een auto huurt. Elke geretourneerde auto krijgt een grondige schoonmaakbeurt en wordt zowel technisch als uiterlijk helemaal nagekeken. Kapotte onderdelen worden vervangen en de auto wordt weer klaargemaakt voor de volgende gebruiker. Zo stapt u veilig en vol vertrouwen in uw huurauto!

Meer dan alleen autoverhuur

Een auto huren doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur in Dordrecht. Maar ook voor een bestelbus of verhuiswagen bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar iets speciaals, zoals bijvoorbeeld een golfkar of een speciale pick-uptruck? Ook dan kunt u bij Bo-rent terecht! Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark en laat u verrassen!

Auto huren

Een auto huren in Dordrecht? Dan denkt u natuurlijk meteen aan Bo-rent! In ons wagenpark vindt u twee compacte stadsauto’s die u overal heenbrengen. Reist u alleen of met z’n tweeën, of gaat u niet zo lang weg? Kies dan voor onze handige Toyota Aygo. Dankzij zijn kleine draaicirkel en gunstige verbruik is dit de ideale stadsauto.
 
Voor de grotere gezelschappen neemt u onze bijzonder compacte Toyota Yaris. Dankzij zijn slimme ontwerp is deze auto bijzonder ruim vanbinnen, ondanks zijn relatief kleine formaat. De Toyota Yaris biedt voldoende ruimte aan 5 personen met bagage. Gaat u dus op een korte vakantie met familie en vrienden of wilt u gewoon wat meer ruimte om u heen? Dan is dit de auto voor u!

Bestelbus of verhuiswagen huren

Met een bestelbus van Bo-rent autoverhuur Dordrecht is elke klus zo geklaard. Bij Bo-rent kunt u kiezen uit verschillende praktische bestelbussen. Voor de kleinere ladingen en snelle klussen kiest u voor onze Mercedes-Benz Citan, terwijl wij voor de echt grote klussen onze Iveco Daily adviseren. In ons wagenpark vindt u nog meer handige bestelbussen die in elke situatie van pas komen.
 
Naast bestelbussen vindt u bij Bo-rent autoverhuur in Dordrecht ook een ruime verhuiswagen voor al uw grote (verhuis)klussen. Onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep is uitermate geschikt voor zowel kleine als grote verhuizingen.

Special car huren

Naast onze auto’s, bussen en verhuiswagens vindt u bij ons ook verschillende speciale voertuigen voor speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een golfkar of ruw terrein carriers, maar ook aan speciale pick-uptrucks met opbouw. Zo beschikken onze pick-ups bijvoorbeeld over een kiepfunctie of zelfs een complete kraanopbouw.

Online reserveren bij Bo-rent

Om een auto te huren in Dordrecht moet u vaak een ingewikkelde en uitgebreide reservering invullen. Wij snappen ook wel dat u hier natuurlijk niet op zit te wachten. Daarom maken wij het u graag gemakkelijk, met een online reservering. In slechts enkele klikken heeft u uw reservering afgerond. Wij sturen u vervolgens binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Zo simpel kan het zijn!

Elk moment van de dag retourneren

Wilt u een auto huren in Dordrecht? Dan wilt u deze natuurlijk ook maximaal kunnen gebruiken. Daarom kunt u uw huurauto bij Bo-rent ook buiten onze openingstijden nog inleveren. U kunt uw auto, bus of speciale voertuig bij ons neerzetten en de sleutels in de daarvoor bestemde box deponeren. Ideaal voor als u toch iets langer bezig bent dan gedacht.

Bo-rent autoverhuur Dordrecht

U vindt Bo-rent autoverhuur Dordrecht op de Vierlinghstraat 60. Vanaf de A16 neemt u afslag 20 ’s-Gravendeel. Vanaf de afslag staat u met een minuutje bij ons voor de deur, waar wij u graag ontvangen met al uw vragen of opmerkingen.
 
Auto huren in Dordrecht? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent!

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik bij Bo-rent een auto huren in Dordrecht?
  Ja dat kan! Bo-rent autoverhuur is al jarenlang hét adres om een auto te huren in Dordrecht. U vindt hier onder andere compacte stadsauto’s, handige bestelbusjes, ruime verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Bekijk ons aanbod en huur vandaag nog uw auto in Dordrecht!
 2. Welke auto’s kan ik huren in Dordrecht?
  Bij Bo-rent autoverhuur Dordrecht kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan voertuigen. Van compacte personenauto tot ruime verhuiswagen. Kies bijvoorbeeld voor de Toyota Aygo of de ruimere Toyota Yaris. Daarnaast vindt u bij ons ook handige busjes en verhuiswagens voor al uw klussen.
 3. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur Dordrecht?
  Wilt u graag een auto huren in Dordrecht? Dan verwelkomen wij u graag op de Vierlinghstraat 60 in Dordrecht. Vanaf de A16 staat u met enkele minuten bij ons voor de deur. Komt u met het openbaar vervoer? Ook dan zijn wij goed bereikbaar!
 4. Hoe oud moet ik zijn om een auto te huren in Dordrecht?
  Bij Bo-rent kunt u vanaf uw achttiende al een auto huren in Dordrecht. Wel dient u minstens twee jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Bent u jonger dan 26 jaar? Dan rekenen wij een leeftijdstoeslag bovenop de huurprijs.
 5. Hoeveel vrije kilometers mag ik rijden met mijn huurauto uit Dordrecht?
  Bij Bo-rent krijgt u bij elk voertuig een aantal vrije kilometers dat u mag rijden. Deze zijn afhankelijk van uw huurperiode. Zo krijgt u bij een 4-uurstarief bijvoorbeeld de eerste 50 kilometer vrij en bij een lang weekendtarief zelfs de eerste 400 kilometer. Bij een normale daghuur kunt u 100 kilometer vrij rijden. Kilometers die u boven het aantal vrije kilometers rijdt worden aan u doorbelast.
 6. Hoe snel kan ik een auto huren in Dordrecht?
  Een auto huren in Dordrecht kan bij Bo-rent vaak nog dezelfde dag, dankzij onze online reservering. In slechts enkele klikken kunt u een reservering plaatsen. Is de door u gewenste auto op voorraad in Dordrecht? Dan kunt u uw reservering zelfs tot een uur van tevoren nog plaatsen!
 7. Waar kan ik mijn huurauto uit Dordrecht retourneren?
  Alle voertuigen dienen geretourneerd te worden bij het filiaal van herkomst. Wij vragen u dan ook om uw huurauto bij ons filiaal in Dordrecht te retourneren. Al onze filialen onderhouden namelijk een eigen wagenpark, zodat deze te allen tijde over een volledig wagenpark kunnen beschikken!