Bo-rent Maastricht Molensingel

Bo-rent Maastricht Molensingel
Molensingel 17
6229PB Maastricht
Route

T: 043-3256800
F: 043-3215060
E:

Openingstijden

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Maastricht

Wilt u een auto huren in Maastricht? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres! Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons altijd welkom om voor een goede prijs de beste voertuigen te huren. Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 70 vestigingen is Bo-rent autoverhuur al jaren uw vertrouwde partner op het gebied van autoverhuur. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs bij Bo-rent autoverhuur in Maastricht. Onze deur staat altijd voor u open!

Meer dan alleen autoverhuur in Maastricht

Bij Bo-rent kunt u meer dan enkel een auto huren in Maastricht. In ons uitgebreide wagenpark vindt u naast personenauto’s ook bestelbusjes, verhuiswagens en zogeheten ‘special cars’. Voor elke gelegenheid vindt u bij Bo-rent het juiste vervoer. Kom langs bij onze vestiging in Maastricht of kijk online of u een geschikt voertuig kunt vinden.

Personenauto huren

Op zoek naar een handige en compacte personenauto? Dan moet u bij Bo-rent autoverhuur in Maastricht zijn. In ons assortiment vindt u twee bijzonder handige personenauto’s die u met gemak van A naar B brengen. Wilt u bijvoorbeeld graag de binnenstad van Maastricht verkennen en zoekt u hiervoor een compacte stadsauto? Dan is onze Toyota Aygo de beste keuze. Dankzij zijn kleine draaicirkel en gunstige verbruik is de Aygo misschien wel de perfecte stadsauto. Ideaal voor de smalle straatjes in de binnenstad en ede krappere parkeerplaatsen.
 
Zoekt u toch iets meer ruimte en luxe? Kies dan voor de Toyota Yaris. De Yaris als het ware de grote broer van de Aygo. Met 5 zitplaatsen en voldoende ruimte voor bagage weet u zeker dat u nooit ruimte tekort zal komen.

Bestelbus of verhuiswagen huren

Met een bestelbus van Bo-rent autoverhuur in Maastricht kunt u elke klus aan. In ons wagenpark vindt u verschillende bestelbusjes die u in elke situatie uit de brand helpen. Onze bestelbusjes hebben een inhoud variërend van slechts 3m³ tot maar liefst 16m³. Zo is de Mercedes-Benz Citan uitermate geschikt voor kleinere klusjes, terwijl de Iveco Daily met zijn inhoud van 16m³ bij elke klus van pas komt.
 
Mag het van u niet wel iets groter en ruimer? Kies dan voor één van onze twee verhuiswagens. Dankzij de handige laadklep kunt u veel makkelijker uw spullen inladen. Met een inhoud van respectievelijk 16m³ en 21m³ heeft u aan ruimte geen gebrek. Daarnaast beschikt onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep over een punt meubelbak, wat de inhoud alleen maar ten goede komt!

Uitstekende kwaliteit en service

Wilt u een auto huren in Maastricht? Dan wilt u natuurlijk zeker weten dat u in een veilige en betrouwbare auto stapt. Vandaar dat wij elke auto die geretourneerd wordt direct controleren op technische en mechanische mankementen.  Eventuele schade verhelpen wij en uiteraard maken wij de auto ook nog even schoon. Zo stapt u in een veilige, betrouwbare en schone auto!

Eenvoudig online een reservering plaatsen

Om een auto te huren in Maastricht moet u vaak een moeilijke en eindeloze reservering invullen voordat u een auto kunt huren. Bij Bo-rent maken wij het u graag makkelijk. Bij ons reserveert u een auto bus, verhuiswagen of speciaal voertuig in slechts enkele klikken, dankzij onze online reservering. U ontvangt binnen 24 uur een reserveringbevestiging en wij zorgen ervoor dat uw huurvoertuig voor u klaarstaat op de afgesproken datum.
 
Wilt u uw huurauto terugbrengen maar bent u helaas niet voor sluitingstijd bij onze vestiging in Maastricht? Geen probleem! U kunt uw auto, bus, verhuiswagen of speciaal voertuig ook na sluitingstijd retourneren. U zet de auto gewoon op de parkeerplaats en deponeert de sleutels in de daarvoor bestemde dropbox.

Bo-rent autoverhuur in Maastricht

Een auto huren in Maastricht doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Bij Bo-rent autoverhuur in Maastricht huurt u met het grootste gemak een personenauto, bestelbus, verhuiswagen of speciaal voertuig. U vindt ons op de Molensingel 17, in Maastricht. Vanaf de A2 staat u met enkele minuten bij ons voor de deur!
 
Auto huren in Maastricht? Bo-rent autoverhuur helpt u graag!