Bo-rent Apeldoorn Paramariboweg

Paramariboweg 92
7333PB Apeldoorn
Route

T: 055-5340135
F: 055-5341380
E:

Bo-rent Apeldoorn Paramariboweg

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Bouwvak (23-07 / 13-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Apeldoorn

Apeldoorn is een prachtige stad om te bezoeken. Historische huizen worden afgewisseld met veel groen en mooie stadsparken. Daarnaast zijn er in Apeldoorn ook genoeg andere dingen te beleven. Denk bijvoorbeeld aan een dagje Apenheul of een bezoekje aan Paleis Het Loo. Maar ook in de omgeving is er genoeg te doen. Zo kunt u bijvoorbeeld lange wandelingen maken in de uitgestrekte natuur van de Veluwe. Kortom, genoeg om van te genieten.
 
Wilt u ook van Apeldoorn en haar omgeving genieten? Dan kunt u bij Bo-rent autoverhuur een auto huren in Apeldoorn en genieten van uw uitje!

Het brede aanbod van Bo-rent

Bij Bo-rent autoverhuur in Apeldoorn hebben wij voor iedere gelegenheid het juiste vervoer. In ons wagenpark vindt u compacte stadsauto’s, praktische bestelbusjes en ruime verhuiswagens. Daarnaast heeft u bij ons ook de beschikking over verschillende speciale voertuigen. En dat allemaal voor een ongelofelijk scherpe prijs.

Personenauto huren

Trekt u er een dagje op uit met het gezin, maar heeft u geen zin in het openbaar vervoer? Een huurauto van Bo-rent autoverhuur in Apeldoorn is dan de ideale oplossing. In ons aanbod vindt u twee compacte stadsauto’s met elk hun eigen voordelen. Zo is de Toyota Aygo gemaakt voor de krappe straatjes van Apeldoorn en de krappe parkeerplaatsen, terwijl de Toyota Yaris dankzij zijn ruimte uitermate geschikt is voor een weekendje weg met meerdere personen.

Bus huren

Wilt u er een lekker dagje op uit? Dan kunt u natuurlijk het beste een auto huren in Apeldoorn. Gaat u verbouwen of verhuizen? Dan voldoet een huurauto helaas niet meer. Gelukkig kunt u bij Bo-rent ook terecht voor handige bestelbusjes en ruime verhuiswagens.
 
Voor de kleinere ladingen is een Toyota PROACE of een Mercedes-Benz Citan ruim genoeg. Zoekt u iets groters? Dan kan een Iveco Daily of Mercedes Benz Sprinter met laadklep uitkomst bieden.

Speciaal voertuig huren

Een speciale klus vraagt om speciaal vervoer. Gelukkig kunt u bij Bo-rent niet alleen een busje of auto huren in Amersfoort. Ook voor speciale voertuien zijn wij uw vertrouwde adres. Zo kunt u bij ons terecht voor golfkarretjes en ruw terrein carriers. Maar ook voor pick-uptrucks met speciale opbouw zit u bij ons goed. Bij Bo-rent autoverhuur in Amersfoort zit er altijd wel een geschikte wagen voor u tussen!

De kwaliteit die u mag verwachten

Een auto huren blijft vaak toch een spannende onderneming. Je weet immers maar nooit wat de staat van de auto is en hoe deze onderhouden is. Gelukkig kunnen we u bij Bo-rent autoverhuur in Apeldoorn garanderen dat al onze voertuigen in prima conditie zijn. Elke auto die bij Bo-rent geretourneerd wordt, krijgt een uitvoerige keuring, zowel mechanisch als uiterlijk. Eventuele schades worden direct verholpen zodat u in een veilige auto de weg op kan.

Eenvoudig online reserveren bij Bo-rent

Een auto huren in Apeldoorn is niet heel ingewikkeld. Maar wat als u niet in de buurt woont en toch graag over een auto wilt beschikken? Dan heeft Bo-rent de perfecte oplossing voor u. Bij Bo-rent kunt u namelijk uw auto, bus of speciale voertuig online reserveren. Met slechts een paar klikken heeft u uw voertuig al gereserveerd.
 
Heeft u uw online reservering afgerond? Dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. U hoeft nu helemaal niets meer te doen. Als de huurperiode eenmaal is begonnen, kunt u de auto ophalen bij Bo-rent autoverhuur in Amersfoort. Na het betalen van de huurprijs en de borg kunt u uw voertuig meenemen en deze op de afgesproken datum weer terugbrengen. Lukt het u niet om de auto tijdens onze openingstijden te retourneren? Geen probleem! U kunt uw auto ook buiten de openingstijden terugbrengen.

Bo-rent autoverhuur in Apeldoorn

Wilt u een auto huren in Apeldoorn? Dan doet u dat natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur in Apeldoorn. U kunt uw auto, bus of speciale voertuig online of telefonisch reserveren. Daarnaast kunt u natuurlijk ook eerst langskomen voordat u een besluit neemt. U vindt ons aan de Paramariboweg 92, op bedrijvenpark Malkenschoten.
 
Auto huren? Dat doet u bij Bo-rent autoverhuur in Apeldoorn!

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Apeldoorn?
  Dat kan zeker! Bij Bo-rent autoverhuur kunt u met het grootste gemak een auto huren in Apeldoorn. In ons wagenpark vindt u naast onze compacte huurauto’s ook bestelbusjes en verhuiswagens. U huurt uw auto bij Bo-rent natuurlijk voor de scherpste prijs en tegen de beste voorwaarden!
 2. Kan ik verschillende auto's huren in Apeldoorn?
  In ons wagenpark vindt u de compacte Toyota Aygo en de ruimere en luxe Toyota Yaris. Bent u op zoek naar passend vervoer voor uw volgende klus? Kijk dan ook eens naar onze bestelbusjes en verhuiswagens.
 3. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur in Apeldoorn?
  U vindt Bo-rent autoverhuur in Apeldoorn op de Paramariboweg 92, op bedrijvenpark Malkenschoten. Vanaf de A1 neemt u afslag 20 naar Apeldoorn-Zuid. Vervolgens staat u met enkele minuten bij ons voor de deur. U kunt ons ook met het openbaar vervoer bereiken.
 4. Kan iedereen een auto huren in Apeldoorn?
  Bij Bo-rent kunt u een auto huren in Apeldoorn wanneer u minimaal 2 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Bent u jonger dan 26 jaar? Dan betaalt u een leeftijdstoeslag.
 5. Hoeveel kilometer mag ik vrij rijden met mijn huurauto uit Apeldoorn?
  Als u de auto voor een dag huurt, rijdt u de eerste 100 kilometer vrij. Bij een 4-uurstarief heeft u 50 kilometer vrij. Huurt u een personenauto voor een lang weekendtarief, dan zijn de eerste 400 kilometer vrij. Kilometers die u boven dit aantal vrije kilometers rijdt worden aan u doorbelast.
 6. Kan ik vandaag nog een auto huren in Apeldoorn?
  Ja, dat kan! Door gebruik te maken van onze online reservering kunt u dezelfde dag nog een auto huren in Apeldoorn. U kunt uw reservering tot een uur van tevoren plaatsen, op voorwaarde dat het door u gewenste voertuig in Apeldoorn op voorraad is.
 7. Kan ik een huurauto uit Apeldoorn ook bij andere filialen retourneren?
  Nee, u kunt een huurauto alleen retourneren bij het filiaal waar deze vandaan komt. Al onze filialen beschikken namelijk over hun eigen wagenpark. U kunt uw huurauto uit Apeldoorn dan ook alleen retourneren bij ons filiaal in Apeldoorn.