Bo-rent Assen Azieweg

Azieweg 19
9407TC Assen
Route

T: 0592-344179
F: 0592-345711
E:

Bo-rent Assen Azieweg

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

09/04/2023 (1e Paasdag)
10/04/2023 (2e Paasdag)
27/04/2023 (Koningsdag)
18/05/2023 (Hemelvaartsdag)
28/05/2023 (1e Pinksterdag)
29/05/2023 (2e Pinksterdag)
25/12/2023 (1e Kerstdag)
26/12/2023 (2e Kerstdag)

Bouwvak (30-07 / 20-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Assen

In de provincie Drenthe is er genoeg te doen, met als kers op de taart natuurlijk de hoofdstad: Assen. Assen staat niet alleen bekend als de hoofdstad van Drenthe, het organiseert ook jaarlijks de TT van Assen. De TT van Assen is het grootste motorsport evenement van Nederland en is zeker een bezoekje waard. Wilt u zelf ook de coureur in uzelf naar boven halen, of wilt u gewoon een ontspannen weekendje in de mooie binnenstad van Assen en haar prachtige omgeving? Dan kunt u een auto huren in Assen en de omgeving verkennen. Met een auto van Bo-rent autoverhuur Assen maakt u het leuk en extra comfortabel!

Alleen de hoogste kwaliteit

Met een huurauto van Bo-rent autoverhuur in Assen hoef je je geen zorgen te maken om de technische staat van de auto. Elke auto die bij ons wordt geretourneerd, krijgt een uitgebreide mechanische en uiterlijke keuring. Mochten wij toch onverhoopt een beschadiging of defect tegenkomen, dan repareren wij deze direct zodat u in een veilige auto de weg op kan.

Niet alleen auto’s bij Bo-rent

Een auto huren in Assen doet u natuurlijk bij Bo-rent. Maar ook voor busjes, verhuiswagens en speciale voertuigen bent u bij Bo-rent autoverhuur in Assen aan het juiste adres. Een huurauto is namelijk niet geschikt voor elke klus. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen of verbouwen? Dan is een verhuiswagen of bestelbus de slimste keuze. Benieuwd naar al onze voertuigen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

Bij Bo-rent autoverhuur in Assen heeft u de keuze uit twee bijzonder compacte personenauto’s die u kunt huren. Zoekt u een kleine en praktische stadsauto? Dan is de Toyota Aygo de ideale oplossing. Dankzij de kleine draaicirkel is dit de ideale auto voor de krappe straatjes van Assen. Ook parkeren is met deze auto geen probleem. Zoekt u toch nog iets groters? Kies dan voor onze ruime Toyota Yaris. De Toyota Yaris is de ideale auto voor een weekendje weg. Hij biedt genoeg ruimte voor vijf personen inclusief bagage.

Bestelbus huren

Staat er een verhuizing of verbouwing op de planning, of bent u gewoon op zoek naar een ruime wagen voor een paar dagen? Ook dan zit u bij Bo-rent autoverhuur Assen helemaal goed. In ons wagenpark vindt u een breed aanbod aan ruime bestelbusjes en verhuiswagens. Voor de kleinere klussen kiest u bijvoorbeeld voor een Mercedes-Benz Citan of een Toyota PROACE. Wilt u toch iets groters? Ga dan voor en ruime Iveco Daily of voor één van onze verhuiswagens.

Speciaal voertuig huren

Een speciale klus vraagt om een speciaal voertuig. Bij Bo-rent autoverhuur in Assen heeft u de beschikking over verschillende speciale voertuigen. Zo kunt u bijvoorbeeld een golfkar of ruw terrein carrier huren voor de op- en afbouw van bijvoorbeeld een festival of evenement. Maar ook voor pick-uptrucks met speciale opbouw bent u bij Bo-rent aan het juiste adres!

Snel en makkelijk online reserveren

Wilt u een auto huren in Assen? Dan moet u vaak al ruim op tijd langs de autoverhuurder om uw auto veilig te stellen. Gelukkig heeft u dit gedoe bij Bo-rent niet. Bij ons kunt u namelijk gemakkelijk en snel uw auto, bus of speciale voertuig online reserveren. In slechts enkele klikken heeft u uw auto gereserveerd, waarna wij voor de verdere afhandeling zorgen.
 
U ontvangt na 24 uur een reserveringsbevestiging. U kunt nu lekker achterover leunen en u zonder zorgen verheugen op uw huurauto.

Optimaal genieten van uw huurauto

Eindelijk is daar de dag waar u al zo lang naar uitkijkt. U mag eindelijk uw huurauto ophalen. Nadat u het huurbedrag en de borg betaald heeft, kunt u de weg op met uw huurauto. Aan het einde van de huurperiode moet u de auto natuurlijk ook weer terugbrengen. Hoe zonde is het dan als u de hele dag moet haasten om de auto nog binnen de openingstijden terug moet brengen? Gelukkig hoeft u zich daar bij Bo-rent geen zorgen om te maken. U kunt de auto de hele dag retourneren, zelfs na sluitingstijd! 

Bo-rent autoverhuur Assen

Wilt u een auto huren in Assen? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. U reserveert uw auto, bus of speciale voertuig makkelijk en snel online of telefonisch. U kunt natuurlijk ook eerst langskomen om een keuze te maken. U vindt ons aan de Aziëweg 19a in Assen. Rijdend op de A28 gaat u eraf bij afslag 34. Vanaf daar kunt u ons al bijna zien.
 
Auto huren in Assen? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur in Assen!

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Assen?
  Ja, u kunt bij ons een auto huren in Assen. In ons wagenpark vindt u voor elke gelegenheid een passende oplossing. Zo hebben wij naast onze compacte huurauto’s ook bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Natuurlijk huurt u uw auto bij Bo-rent altijd voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden!
 2. Welke auto’s kan ik huren in Assen?
  Bij Bo-rent autoverhuur vindt u de Toyota Aygo en de ruimere en luxere Toyota Yaris. Daarnaast vindt u in ons wagenpark ook handige bestelbusjes, zoals een compacte Mercedes-Benz Citan of Iveco Daily.
 3. Tegen welke voorwaarden kan ik een auto huren in Assen?
  U dient minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs om een auto te huren in Assen. Bent u jonger dan 26 jaar? Dan betaalt u een leeftijdstoeslag bovenop de huurprijs.
 4. Hoe veel vrije kilometers heb ik met een huurauto uit Assen?
  Huurt u een auto voor één dag? Dan kunt u de eerste 100 kilometer vrij rijden. Bij een 4-uurstarief heeft u 50 kilometer vrij en bij een lang-weekendtarief heeft u de eerste 400 kilometer vrij. Kilometers die u boven het aantal vrije kilometers rijdt, worden aan u doorbelast.
 5. Kan ik mijn huurauto uit Assen bij andere Bo-rent filialen retourneren?
  Nee, u kunt uw huurauto alleen retourneren bij ons filiaal in Assen. Alle filialen onderhouden hun eigen wagenpark. Hierdoor is het ook niet mogelijk om een auto te huren in Assen en deze ergens anders te retourneren.
 6. Is het mogelijk om vandaag nog een auto huren in Assen?
  Dat is zeker mogelijk! Met een online reservering kunt u dezelfde dag nog een auto huren in Assen. U kunt uw reservering tot een uur van tevoren plaatsen en de auto ophalen, mits de door u gewenste huurauto beschikbaar is.
 7. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur in Assen?
  U vindt Bo-rent autoverhuur in Assen op de Aziëweg 19, gelegen op bedrijventerrein Peelerpark. Komt u met de auto? Dan staat u vanaf de A28 zo bij ons voor de deur. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar.