Bo-rent Assen Azieweg

Bo-rent Assen Azieweg
Azieweg 19
9407TC Assen
Route

T: 0592-344179
F: 0592-345711
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Assen

In de provincie Drenthe is er genoeg te doen, met als kers op de taart natuurlijk de hoofdstad: Assen. Assen staat niet alleen bekend als de hoofdstad van Drenthe, het organiseert ook jaarlijks de TT van Assen. De TT van Assen is het grootste motorsport evenement van Nederland en is zeker een bezoekje waard. Wilt u zelf ook de coureur in uzelf naar boven halen, of wilt u gewoon een ontspannen weekendje in de mooie binnenstad van Assen en haar prachtige omgeving? Dan kunt u een auto huren in Assen en de omgeving verkennen. Met een auto van Bo-rent autoverhuur Assen maakt u het leuk en extra comfortabel!

Alleen de hoogste kwaliteit

Met een huurauto van Bo-rent autoverhuur in Assen hoef je je geen zorgen te maken om de technische staat van de auto. Elke auto die bij ons wordt geretourneerd, krijgt een uitgebreide mechanische en uiterlijke keuring. Mochten wij toch onverhoopt een beschadiging of defect tegenkomen, dan repareren wij deze direct zodat u in een veilige auto de weg op kan.

Niet alleen auto’s bij Bo-rent

Een auto huren in Assen doet u natuurlijk bij Bo-rent. Maar ook voor busjes, verhuiswagens en speciale voertuigen bent u bij Bo-rent autoverhuur in Assen aan het juiste adres. Een huurauto is namelijk niet geschikt voor elke klus. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen of verbouwen? Dan is een verhuiswagen of bestelbus de slimste keuze. Benieuwd naar al onze voertuigen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

Bij Bo-rent autoverhuur in Assen heeft u de keuze uit twee bijzonder compacte personenauto’s die u kunt huren. Zoekt u een kleine en praktische stadsauto? Dan is de Toyota Aygo de ideale oplossing. Dankzij de kleine draaicirkel is dit de ideale auto voor de krappe straatjes van Assen. Ook parkeren is met deze auto geen probleem. Zoekt u toch nog iets groters? Kies dan voor onze ruime Toyota Yaris. De Toyota Yaris is de ideale auto voor een weekendje weg. Hij biedt genoeg ruimte voor vijf personen inclusief bagage.

Bestelbus huren

Staat er een verhuizing of verbouwing op de planning, of bent u gewoon op zoek naar een ruime wagen voor een paar dagen? Ook dan zit u bij Bo-rent autoverhuur Assen helemaal goed. In ons wagenpark vindt u een breed aanbod aan ruime bestelbusjes en verhuiswagens. Voor de kleinere klussen kiest u bijvoorbeeld voor een Mercedes-Benz Citan of een Toyota PROACE. Wilt u toch iets groters? Ga dan voor en ruime Iveco Daily of voor één van onze verhuiswagens.

Snel en makkelijk online reserveren

Wilt u een auto huren in Assen? Dan moet u vaak al ruim op tijd langs de autoverhuurder om uw auto veilig te stellen. Gelukkig heeft u dit gedoe bij Bo-rent niet. Bij ons kunt u namelijk gemakkelijk en snel uw auto, bus of speciale voertuig online reserveren. In slechts enkele klikken heeft u uw auto gereserveerd, waarna wij voor de verdere afhandeling zorgen.
 
U ontvangt na 24 uur een reserveringsbevestiging. U kunt nu lekker achterover leunen en u zonder zorgen verheugen op uw huurauto.

Optimaal genieten van uw huurauto

Eindelijk is daar de dag waar u al zo lang naar uitkijkt. U mag eindelijk uw huurauto ophalen. Nadat u het huurbedrag en de borg betaald heeft, kunt u de weg op met uw huurauto. Aan het einde van de huurperiode moet u de auto natuurlijk ook weer terugbrengen. Hoe zonde is het dan als u de hele dag moet haasten om de auto nog binnen de openingstijden terug moet brengen? Gelukkig hoeft u zich daar bij Bo-rent geen zorgen om te maken. U kunt de auto de hele dag retourneren, zelfs na sluitingstijd! 

Bo-rent autoverhuur Assen

Wilt u een auto huren in Assen? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. U reserveert uw auto, bus of speciale voertuig makkelijk en snel online of telefonisch. U kunt natuurlijk ook eerst langskomen om een keuze te maken. U vindt ons aan de Aziëweg 19a in Assen. Rijdend op de A28 gaat u eraf bij afslag 34. Vanaf daar kunt u ons al bijna zien.
 
Auto huren in Assen? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur in Assen!