Buitenland

Ontdek Europa met Bo-rent

Wanneer u op vakantie wilt naar het buitenland, dan kunt u bij Bo-rent ook een auto huren om naar het buitenland te rijden. Met de auto reist u op uw gemak naar uw bestemming in het buitenland. Daarnaast heeft u op deze manier zelf uw route en reistijd grotendeels in de hand. Wilt u ook een auto huren voor uw reis naar het buitenland? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres!

Waarom bij Bo-rent een auto huren voor naar het buitenland?

Een auto huren om naar het buitenland te rijden doet u niet iedere dag. Daarom wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Bij Bo-rent autoverhuur profiteert u van verschillende voordelen waardoor u met een goed gevoel een auto kunt huren voor een reis naar het buitenland.

Met een goed gevoel naar het buitenland

Wilt u bij Bo-rent een auto huren voor naar het buitenland? Dan kunt u er zeker van zijn dat u een auto huurt waarop u kunt vertrouwen. Onze auto's worden goed onderhouden en ondergaan periodieke keuringen. Ook controleren we iedere auto bij terugkomst op schade of defecten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alle auto's die wij verhuren u veilig naar uw bestemming brengen. En natuurlijk ook weer terug. U kunt dus met een gerust hart een auto huren voor uw reis naar het buitenland.

Een ruim aanbod aan huurauto’s voor naar het buitenland

Bij Bo-rent bieden wij u graag de mogelijkheid om een auto te huren voor een reis naar het buitenland. Daarom kunt u bij ons kiezen uit verschillende compacte en ruime huurauto’s die u zonder problemen naar uw bestemming in het buitenland brengen.
 
Wilt u een compacte auto huren voor naar het buitenland? Kies dan voor onze Toyota Aygo. Dankzij zijn compacte vormgeving en zuinige brandstofverbruik is dit de ideale auto voor ritjes naar bijvoorbeeld Duitsland of België. Kiest u liever voor wat meer ruimte en luxe? Huur dan onze Toyota Yaris.
 
Gaat u met een grotere groep op stap of moet u grotere ladingen vervoeren? U kunt ook een busje huren voor uw reis naar het buitenland. Kies voor een personenbusje of huur één van de vele ruime bestelbusjes bij Bo-rent.
 

Extra's

Wanneer u een auto huurt om naar het buitenland te reizen, kunt u ook kiezen voor handige extra’s van Bo-rent. Zo kunt u onder andere een inzittendenverzekering afsluiten alsmede een annuleringsverzekering. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om voor 24/7 pechhulpservice te kiezen, zodat u nooit lang stil komt te staan in het buitenland.
 
Naast onze aanvullende verzekeringen kunt u ook een aantal handige accessoires huren die uw reis een stuk comfortabelere maken. Huur bijvoorbeeld een handig navigatiesysteem zodat u zonder oponthoud naar het buitenland kan rijden. U kunt al uw extra’s selecteren bij het reserveren van uw bus of auto!

Buitenlandtoeslag

Wilt u een auto huren voor uw reis naar het buitenland? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres. Wanneer u naar het buitenland reist, betaalt u een buitenlandtoeslag van slechts €10,- per dag. Zo gaat u niet alleen veilig en vertrouwd, maar ook nog eens voordelig op pad!

Auto huren voor uw reis naar het buitenland

Gaat u op vakantie of wilt u graag een dagje weg? Dan kunt u bij Bo-rent een auto huren voor naar het buitenland. Met een huurauto van Bo-rent kunt u onder andere naar de volgende landen:
 • België
 • Denemarken
 • Duitsland
 • Finland
 • Frankrijk
 • Ierland
 • Italië
 • Liechtenstein
 • Luxemburg
 • Malta
 • Monaco
 • Noorwegen
 • Oostenrijk
 • Portugal
 • San Marino
 • Spanje
 • Verenigd Koninkrijk
 • Zweden
 • Zwitserland                    
 
Kortom, bij Bo-rent kunt u veilig en vertrouw een auto huren voor een reis naar het buitenland, ongeacht waar u heengaat!

Online reserveren

Wanneer u een auto huurt om naar het buitenland te gaan, kunt u deze makkelijk en snel reserveren met een online reservering bij Bo-rent. Op deze manier kunt u alle auto’s en busjes die we aanbieden op uw gemak bekijken en vergelijken. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt.
 
In slechts enkele klikken kunt u een reservering plaatsen voor een auto of bus naar wens. U kunt ook direct een aanvullende verzekering afsluiten of één van onze handige extra’s huren. Tijdens de reservering kunt u ook direct het land aangeven waar u naartoe wilt gaan reizen.
 
Wanneer het tijd is om de auto weer terug te brengen, dient u deze in te leveren bij hetzelfde filiaal als waar u de auto heeft gehuurd. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u de auto op tijd inlevert op de juiste locatie. De datum en tijd wanneer u de auto weer dient in te leveren, kunt u vooraf zelf bepalen.

Een auto huren voor uw reis naar het buitenland bij Bo-rent

Wilt u een auto huren voor een reis naar het buitenland? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres! Kies uit een ruim aanbod aan auto’s en busjes en geniet van de extra vrijheid tijdens uw reis naar het buitenland. Waar u ook naartoe wilt, bij Bo-rent kunt u de perfecte auto huren voor een reis naar het buitenland!