Altijd de goedkoopste
Snelle beschikking tot verschillende auto's
Meer dan 70 huurlocaties

Ons wagenpark

Toon prijzen:
 
Bekijk ons hele wagenpark

Snel berekenen

Auto huren bij Bo-rent

Een auto huren doet u eenvoudig en voordelig bij Bo-rent autoverhuur. Bij Bo-rent profiteert u van een uitgebreid wagenpark, uitstekende prijzen en prima voorwaarden. Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 50 vestigingen door het hele land is er altijd een Bo-rent autoverhuur bij u in de buurt. Ook een auto huren bij Bo-rent? Bezoek dan snel een vestiging bij u in de buurt of plaats een online reservering!

Een uitgebreid wagenpark

Bo-rent autoverhuur is niet alleen uw vertrouwde adres om een auto te huren. Ook voor bestelbusjes, verhuiswagens en speciale voertuigen bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een compacte personenauto, ruime bestelbus of meer gespecialiseerd voertuig zoekt, bij Bo-rent autoverhuur helpen wij u met het juiste vervoer. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan alvast een kijkje in ons online wagenpark!

Veilig en vertrouwd een auto huren

Bij Bo-rent staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij er ook voor dat al onze huurauto’s, busjes en speciale voertuigen aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Met periodieke keuringen houden wij de kwaliteit van onze voertuigen strak in de gaten. Daarnaast lopen wij elk voertuig bij terugkomst na op eventuele schades en defecten. Zo zorgen wij ervoor dat u elke keer met een veilig en vertrouwd gevoel op pad gaat!

Makkelijk en snel online reserveren

Wilt u zo snel mogelijk een auto huren? Plaats dan alvast uw reservering online. In slechts enkele klikken kunt u al een auto reserveren bij een filiaal naar keuze. Selecteer uw ophaal- en inleverdatum en tijd, uw eigen risico en het aantal te rijden kilometers. Kies eventueel nog voor één van onze vele extra’s, zoals een annuleringsverzekering of handige accessoires zoals een verhuiswagen of navigatiesysteem.
 
Heeft u uw reservering afgerond? Dan zorgen wij ervoor dat uw gewenste voertuig voor u klaar staat op de afgesproken datum. Zo kunt u direct weer op pad!

Een auto huren in de buurt

Wilt u graag een auto huren? Zoek dan snel een Bo-rent locatie bij u in de buurt. Met meer dan 50 vestigingen door het hele land is Bo-rent nooit ver bij u vandaan. Vind snel een vestiging bij u in de buurt en kom langs. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan u graag te woord!