Bo-rent Eindhoven Ruysdaelbaan

Ruysdaelbaan 31
5613DX Eindhoven
Route

T: 040-2373007
F: 040-2373334
E:

Bo-rent Eindhoven Ruysdaelbaan

Operational hours

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Closed

Vacation period

25/12/2022 (1e Kerstdag)
26/12/2022 (2e Kerstdag)

Bouwvak (06-08 / 27-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Closed


Auto huren Eindhoven Oost

Gaat u binnenkort naar Eindhoven en bent u nog op zoek naar een handige huurauto? Dan zit u bij Bo-rent autoverhuur in Eindhoven Oost helemaal goed! Bo-rent is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres op het gebied van autoverhuur in Eindhoven en de rest van Nederland. Met meer dan 70 vestigingen door het Hele land is er altijd wel een Bo-rent autoverhuur bij u in de buurt!

Voor al uw voertuigen

Een auto huren doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur in Eindhoven Oost. Maar wist u al dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs zogeheten ‘special cars’? Bij Bo-rent vindt u voor elke gelegenheid het juiste vervoer. Of het nou een zakenreis of een grote verbouwing is, in ons uitgebreide wagenpark vindt u altijd het geschikte vervoer!

Personenauto huren

In ons wagenpark vindt u twee bijzonder praktische personenauto’s die u zonder problemen van A naar B brengen. Neem bijvoorbeeld onze Toyota Aygo. Dankzij zijn kleine draaicirkel en gunstige verbruik is de Aygo de ideale auto voor de binnenstad van Eindhoven. Geen parkeerplaats is te klein en geen straatje te smal voor de compacte Aygo.
 
Heeft u behoefte aan iets meer luxe en ruimte? Ga dan voor onze verrassend ruime Toyota Yaris. In de Yaris neemt u met gemak 4 passagiers mee en houdt u alsnog meer dan genoeg ruimte over voor bagage. Ideaal voor een weekendje weg met vrienden of familie.

Een bus voor elke klus

Staat er binnenkort een grote verbouwing of verhuizing op de planning? Dan vindt u bij Bo-rent autoverhuur in Eindhoven altijd een geschikte bus. Voor de kleine klussen bent u bijvoorbeeld al goed voorbereid met onze compacte Mercedes-Benz Citan, terwijl u voor grotere klussen beter uit bent met één van onze ruimere bestelbussen.
 
Bent u op zoek naar een bus waarin u echt alles kwijt kunt? Overweeg dan één van onze ruime verhuiswagens met laadklep. Dankzij de laadklep kunt u met het grootste gemak zelf de zwaarste dingen inladen. Ideaal voor een grote verhuizing.

Speciale klus? Speciaal voertuig!

Naast onze huurauto’s, bestelbusjes en verhuiswagens vindt u in ons wagenpark ook een ruim aanbod aan speciale voertuigen, of zogeheten special cars. Denk bijvoorbeeld aan een accu aangedreven golfkar, ruw terrein carriers of pick ups met speciale opbouw.

Veilig op stap in uw huurauto

Bij Bo-rent autoverhuur in Eindhoven is uw veiligheid onze prioriteit. Vandaar dat wij er ook alles aan doen om de veiligheid en betrouwbaarheid van onze voertuigen te waarborgen. Elke auto, bus of speciaal voertuig wordt bij terugkomst direct grondig nagekeken op eventuele beschadigingen. Komen wij beschadigingen tegen, dan proberen wij deze altijd direct te verhelpen zodat u in een veilige auto op stap kunt. Uiteraard hoort daar ook nog een schoonmaakbeurt bij!

Reserveren doet u met het grootste gemak

Bij Bo-rent autoverhuur in Eindhoven kunt u al een auto huren met slechts enkele klikken. Dankzij onze online reservering kunt u met het grootste gemak uw gewenste voertuig reserveren. U ontvangt binnen 24 uur een reserveringsbevestiging van onze autoverhuur in Eindhoven Oost. Wij zorgen er vervolgen voor dat alles voor u klaarstaat op het door u gekozen moment.
 
Wilt u uw huurauto weer terugbrengen? Ook dat is bij Bo-rent geen probleem. U kunt uw voertuig ieder moment van de dag retourneren, zelfs na sluitingstijd! Parkeer uw auto, bus of special car op onze parkeerplaats en lever de sleutels in bij de daarvoor bestemde dropbox. Eén van onze medewerkers laat u graag zien waar deze zich bevindt.

Bo-rent autoverhuur in Eindhoven Oost

Een auto huren in Eindhoven doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur in Eindhoven Oost. Met een ruim aanbod aan betrouwbare huurauto’s en de beste voorwaarden zit u bij ons helemaal goed voor de beste huurvoertuigen. U vindt ons op de Ruysdaelbaan 31. Hier staan onze ervaren medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien.
 
Benieuwd of wij de juiste huurauto voor u hebben? Kom dan een keer langs en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij Bo-rent autoverhuur in Eindhoven Oost!

Frequently asked questions