Product Rental 
Articulated boom lift on trailer 17m
 • Per day Max 24 hours
   
  € 287,38
 • Per week 1 till 4 weeks
   
  € 102,63 p/d
 • weekend short saterday 8:00 till monday 10:00 sat 8:00 / mon 10:00 € 287,38
 • weekend long friday 15:00 till monday 10:00 fri 15:00 / mon 10:00 € 431,06


Typos and price changes reserved. All prices are in Euro and excluding VAT, insurences, fuel, consumables, wear costs and any transportcosts.

Knikgiekhoogwerker op aanhanger huren

Bij werkzaamheden op hoogte is het wel zo fijn als u een stabiel platform heeft. Helemaal wanneer u ook nog eens op verschillende plekken moet zijn. Met een knikgiekhoogwerker op aanhanger bespaart u uzelf een hoop moeite en tijd. U heeft namelijk een machine tot uw beschikking waarmee u op hoogte kunt werken en, dankzij de uitschuifbare knikarm, de werkrichting naar links of naar rechts kunt instellen. Hierdoor hoeft u de hoogwerker slechts eenmalig neer te zetten en komt u zonder te hoeven verplaatsen op de moeilijkste plekken.
 

Voor welke klus huur je een hoogwerker op aanhanger?

Een hoogwerker op aanhanger wordt vaak gebruikt voor schilder- of bouwwerkzaamheden aan gevels of muren. Met een maximale hoogte van 17 meter kunt u moeiteloos tot wel vijf verdiepingen hoog werken. Denk bijvoorbeeld aan schilder- en metselwerken, reparaties aan uw dakgoten of grotere bouwwerkzaamheden op hoogte. 


Let op: Indien u de hoogwerker wilt afhalen, dient u rekening te houden met het totale gewicht van uw combinatie. Is de combinatie van uw auto met de aanhanger zwaarder dan 3500 kilo? Dan is een rijbewijs BE verplicht.

 

Werken met een knikgiekhoogwerker op aanhanger

Met een knikgiekhoogwerker bent u extra wendbaar tijdens uw werkzaamheden. Daarnaast profiteert u dankzij de stevigheid van de aanhanger van extra stabiliteit. De uitschuifarm maakt het mogelijk om op moeilijk bereikbare plekken te komen, zoals schuine daken of lastig bereikbare plafonds in grote gebouwen.

Dankzij de grote reikwijdte van 17 meter kunt u alle kanten op. Dit kan de hoogte in gaan, maar ook zijdelings. Aan het einde van de knikarm zit een cabine waar u tijdens de werkzaamheden in kunt staan. Draag tijdens het werk voor de veiligheid een veiligheidshelm en een veiligheidsharnas.


Wanneer u op hoogte werkt, wilt u wel kunnen vertrouwen op uw materiaal. Onze knikgiekhoogwerkers worden regelmatig gecontroleerd op slijtage en eventuele defecten. Zo weet u zeker dat u veilig en verantwoord kunt werken!
 

Voordelig en snel een hoogwerker op aanhanger huren

Een hoogwerker op aanhanger huren doet u niet elke dag. In de meeste gevallen huurt u deze alleen wanneer er een grote klus op u staat te wachten. Dan is het wel net zo fijn als het reserveren van uw materiaal soepel verloopt. 


Een knikgiekhoogwerker op aanhanger reserveert u bij Bo-rent gemakkelijk en snel online. Met slechts enkele klikken kunt u al een reservering plaatsen. Kies eventueel voor aanvullende verzekeringen of huur accessoires naar wens. Reserveren is zo gebeurd!
 

Knikgiekhoogwerker op aanhanger huren bij Bo-rent

Een knikgiekhoogwerker op aanhanger huren doet u natuurlijk bij Bo-rent gereedschapsverhuur. Met meer dan 40 filialen door het hele land is er altijd een Bo-rent bij u in de buurt waar u terecht kunt voor passend advies en professioneel gereedschap. Ontdek ook het gemak van Bo-rent en huur een knikgiekhoogwerker op aanhanger voor uw volgende klus!