Product Rental 

P.O.A.

Telescopic boom lift 23m caterpillar


Price to be agreed

P.O.A.

Telescopic boom lift 16m caterpillar


Price to be agreed

P.O.A.

Telescopic boom lift 23m 4wd


Price to be agreed

P.O.A.

Telescopic boom lift 27m 4wd


Price to be agreed


Typos and price changes reserved. All prices are in Euro and excluding VAT, insurences, fuel, consumables, wear costs and any transportcosts.

Let op: Alleen te reserveren bij Bo-rent Hoogwerkerverhuur 0229-270200 of per mail via hoogwerker@bo-rent.nl

 

Telescoophoogwerker huren

 
Bij bepaalde werkzaamheden die op grote hoogte moeten gebeuren, volstaat een ladder of een rolsteiger niet meer. In dat geval biedt een telescoophoogwerker uitkomst. U werkt hiermee niet alleen op grotere hoogte, maar doet dit ook op een veilige en verantwoorde manier. Ga voor een professionele oplossing en kies voor een geschikte telescoophoogwerker van Bo-rent hoogwerker verhuur.
 

Wat is een telescoophoogwerker?

Afhankelijk van het type dat u huurt, rijdt de hoogwerker op rupsbanden of op stabiele, brede wielen. Aan de hoogwerker zit een kraan met een bak bevestigd. In deze bak neemt u tijdens de werkzaamheden plaats, waardoor u uw werkzaamheden veilig kunt uitvoeren.
 
Een telescoophoogwerker heeft een kraan of een arm die uitschuifbaar is. Bo-rent heeft diverse opties waaruit u kunt kiezen. Zoals een telescoophoogwerker met een bereik van 16 meter, 23 meter of 27 meter.
 

Wanneer kiest u voor een telescoophoogwerker?

Een telescoophoogwerker komt op meerdere momenten van pas. Denk aan een dak dat gerepareerd moet worden en waar u met een ladder niet bij kunt komen. Of wellicht wilt u schilderwerkzaamheden aan een gevel uitvoeren of de ramen van een appartementengebouw wassen. Een ladder is vaak geen stabiele oplossing en een steiger is niet flexibel, omdat u deze niet eenvoudig kunt verplaatsen. Telescoophoogwerkers zijn dan een goed alternatief!
 

Telescoophoogwerker huren bij Bo-rent

Wilt u een telescoophoogwerker huren of eerst een prijsopgave ontvangen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via nummer 0229-270200 of stuur een mail naar hoogwerker@bo-rent.nl. Wij kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor uw klus!