Product Rental 
 • Per day Max 24 hours
   
  € 45,01
 • Per week 1 till 4 weeks
   
  € 16,08 p/d
 • weekend short saterday 8:00 till monday 10:00 sat 8:00 / mon 10:00 € 45,01
 • weekend long friday 15:00 till monday 10:00 fri 15:00 / mon 10:00 € 67,52
Sizes (lxwxh):  110x45x72 cm
Power supply:  230 V
Power:  1650 W
Required Wear costs brush scrubber:  € 12,50

· Dimensions (lxwxh) : 1100x450x720mm
· Nutrition : 230V
Power : 1650W
The machine scrubs the floor with water and detergent, the dirty water is absorbed again in the same cycle. Special cleaning agents also available.

Scrubbing and suction machine
 • Per day Max 24 hours
   
  € 64,37
 • Per week 1 till 4 weeks
   
  € 22,99 p/d
 • weekend short saterday 8:00 till monday 10:00 sat 8:00 / mon 10:00 € 64,37
 • weekend long friday 15:00 till monday 10:00 fri 15:00 / mon 10:00 € 128,74
* Prices are excluding required Wear costs brush scrubber of € 12,50.


Typos and price changes reserved. All prices are in Euro and excluding VAT, insurences, fuel, consumables, wear costs and any transportcosts.

Schrobzuigmachine huren

Grote vloeroppervlakken schoonmaken is een intensief karwei. Of het nu gaat om het boenen of schrobben van een vloer, met een schrobzuigmachine maakt u deze klussen een stuk makkelijker. Echter, wanneer u dit slechts eenmalig hoeft te doen is de aankoop van zo’n machine niet rendabel. Gelukkig kunt u bij Bo-rent tegen een voordelig tarief een schrobzuigmachine huren! 
 

Wat kunt u met een schrobzuigmachine?

Een schrobzuigmachine is een industriële boenmachine waarmee u zowel betonnen vloeren als tegelvloeren kunt reinigen. Ook parketvloeren en houten vloeren maakt u in een handomdraai schoon met een schrobzuigmachine. Met het schrobben van uw vloer verwijdert u hardnekkig vuil, waarna u met het boenen uw vloer weer kunt laten stralen als nooit tevoren.
 

Vind de juiste machine voor uw klus

Bij Bo-rent vindt u de perfecte schrobzuigmachine voor uw klus. Zo kiest u bij kleinere oppervlakken voor een draagbare woodboy boenmachine. Dit apparaat is voorzien van een verzwaring voor een goede aanraking met het vloeroppervlak, zodat u zeker weet dat u geen plek overslaat.
 

Heeft u grotere oppervlakken die u goed schoon moet maken? Dan kiest u voor de grotere schrobzuigmachine op wielen. Het voordeel hiervan is dat u het apparaat dus zelf niet hoeft te tillen. Deze schrobzuigmachine is bovendien voorzien van een ruim reservoir voor water en schoonmaakmiddel. Tijdens het schoonmaken neemt de machine het vuile water bovendien weer op, zodat u direct een droge vloer heeft na het schoonmaken.
 

Huur direct de juiste accessoires

Elke schrobzuigmachine is voorzien van een aantal benodigde accessoires om het apparaat te gebruiken. Denk hierbij aan een borstel of schuurschijf voor uw schrobzuigmachine. Deze worden automatisch toegevoegd aan uw reservering zodat u direct kunt beginnen met uw klus. 
 

Naast de benodigde accessoires kunt u ook aanvullende accessoires huren om uw klus meteen goed te doen. Wilt u bijvoorbeeld een betonnen vloer op een professionele manier goed schoon krijgen? Bestel dan tijdens uw reservering meteen een liter reinigingsmiddel voor het mooiste resultaat!
 

Schrobzuigmachine huren bij Bo-rent

Een schrobzuigmachine huren doet u natuurlijk bij Bo-rent gereedschapsverhuur. Dankzij onze online reservering kunt u uw materialen vaak dezelfde dag nog ophalen bij een filiaal bij u in de buurt. Wilt u liever dat de machine bij u afgeleverd wordt? Ook dat is mogelijk. Een medewerker van het door u gekozen filiaal neemt contact met u op om de aflevering te bespreken.
 

Kies ook voor gemak tijdens uw klus en huur vandaag nog een schrobzuigmachine bij Bo-rent gereedschapsverhuur!