Product Rental 

· Dimensions (lxwxh) : 525x140x212mm
· Nutrition : 230V
Power : 2000W
· Bin contents : 0.34m3
· Dim. platter collapsed : 1100x800mm
· Dim. platform unfolded : 2060x1600mm
Click here for the instruction video.

Moving lift 18m hydraulic 230V
 • Per day Max 24 hours
   
  € 183,92
 • Per week 1 till 4 weeks
   
  € 65,69 p/d
 • weekend short saterday 8:00 till monday 10:00 sat 8:00 / mon 10:00 € 183,92
 • weekend long friday 15:00 till monday 10:00 fri 15:00 / mon 10:00 € 275,88


Typos and price changes reserved. All prices are in Euro and excluding VAT, insurences, fuel, consumables, wear costs and any transportcosts.

Ladderlift huren

 

Heeft u een verhuizing in het vooruitzicht en staan de meubels die u gaat verhuizen niet op de begane grond? Sommige meubelstukken passen niet in de lift of zijn te zwaar om via een trap naar beneden te sjouwen. In dat geval biedt een ladderlift uitkomst. De ladderlift, ook wel verhuislift genoemd, huurt u namelijk eenvoudig bij Bo-rent. Of u nu op een, twee of drie hoog moet zijn, met een ladderlift van Bo-rent gereedschapsverhuur verplaatst u op een veilige manier allerlei soorten goederen naar boven en beneden!
 

Voordelen van een kanalenlift

Voordat u een ladderlift huurt is het goed om te kijken of u ter plaatse genoeg ruimte heeft om deze neer te zetten. U rijdt de ladderlift makkelijk op zijn plaats en zet deze stevig vast met de uitschuifbare poten. De ladder plaatst u schuin tegen de muur van het gebouw aan. Door de schuine plaatsing moet u ook rekening houden met de afstand van de lift tot de gevel. De ladder is geschikt voor afstanden tot achttien meter lang en beschikt over een laadbak van 0,34 m³, waardoor u met gemak uw meubels naar beneden haalt!
 

Tips bij het huren van een verhuislift

Een ladderlift wordt vaak gebruikt voor verhuizingen van hogere etages, maar kan ook erg goed van pas komen op bouwplaatsen of tijdens een grote verbouwing. Voor welke klus u de ladderlift ook nodig heeft, het is belangrijk dat u het draagvermogen van de ladderlift niet overschrijdt. Komt de verhuislift in een woonwijk of aan de openbare weg te staan? Informeer dan ook voor de zekerheid bij uw gemeente of het nodig is om een vergunning te hebben voor het plaatsen op de openbare weg. Zo voorkomt u problemen tijdens uw klus!
 

Particulier of professioneel huren

Bij Bo-rent kunt u voor elke situatie een ladderlift huren. Dit kan voor een dag of voor een kort of lang weekend zijn, maar ook voor langere periodes. Denk bijvoorbeeld aan een grote verbouwing of renovatie waarbij u op de bovenste etages moet zijn. Daarbij heeft u zelfs de mogelijkheid de ladderlift voor langere periode te huren. 

Een ladderlift huren doet u bij Bo-rent uiteraard voor de scherpste prijs en met uitstekende voorwaarden. Daarbij kunt u rekenen op ladderliften van hoogwaardige kwaliteit. 
 

Ladderlift huren bij Bo-rent

Een ladderlift huren doet u bij Bo-rent met het grootste gemak. Met slechts enkele klikken plaats u een online reservering. Heeft u vragen of wilt u graag eerst advies? Kom dan langs bij een filiaal bij u in de buurt. U kunt de ladderlift ophalen op de door u gekozen datum, of deze laten afleveren op de gewenste bestemming. Ontdek ook het gemak van onze ladderliften en plaats vandaag nog uw reservering!