Product Rental 

max. 200 KG lifting capacity on extending platform

Scissor lift 15m diesel
 • Per day Max 24 hours
   
  € 531,19
 • Per week 1 till 4 weeks
   
  € 189,62 p/d
 • Per week After 4 weeks
   
  € 189,60 p/d
 • weekend short saterday 8:00 till monday 10:00 sat 8:00 / mon 10:00  -
 • weekend long friday 15:00 till monday 10:00 fri 15:00 / mon 10:00  -


Typos and price changes reserved. All prices are in Euro and excluding VAT, insurences, fuel, consumables, wear costs and any transportcosts.

Diesel scharhoogwerker huren

Voor het werken op hoogte is een stabiele, horizontale ondergrond een vereiste. Een diesel schaarhoogwerker is daar een hele geschikte oplossing voor. Dankzij de schaarconstructie van de hoogwerker bereikt u iedere gewenste hoogte tot wel 15 meter. Op het platform heeft u voldoende bewegingsvrijheid om uw werkzaamheden veilig uit te voeren. Kortom, elke klus op hoogte gaat een stuk makkelijker met een diesel schaarhoogwerker.
 

Voor welke klussen huurt u een schaarhoogwerker?

Een schaarhoogwerker plaatst u buiten of binnen in een bedrijfspand op een stabiele ondergrond. Met een maximale hoogte van vijftien meter is deze hoogwerker geschikt om werkzaamheden aan daken, gevels of aan plafonds van industriehallen uit te voeren. Moet u op meerdere plaatsen werken? Dan rijdt u de hoogwerker makkelijk van plek naar plek. U verankert de schaarhoogwerker met de uitschuifbare steunpoten, die ervoor zorgen dat deze geen kant meer op gaat. 


Het uitschuif platform van de diesel schaarhoogwerker kan tot 200 kilo dragen, waardoor u ook uw gereedschap mee kunt nemen. Uw veiligheid tijdens de werkzaamheden wordt gewaarborgd door de opstaande hekken rondom het platform.
 

Professioneel werken op hoogte

Dankzij de scharende constructie neemt deze hoogwerker in verhouding weinig ruimte in. Daardoor is onze diesel schaarhoogwerker ook uitermate geschikt voor kleinere en smallere ruimtes. Ondanks het kleinere formaat van de diesel schaarhoogwerkers, is het wel van belang dat u veilig en verantwoord aan het werk gaat. Vanaf een hoogte van 2,50 meter is het verplicht dat u, of uw medewerkers, met valbeveiliging in de vorm van een veiligheidsharnas en helm werkt. Deze huurt u tegelijk met de diesel schaarhoogwerker gewoon bij Bo-rent!
 

Profiteer van goede huurvoorwaarden

De ene klus neemt meer tijd in beslag dan de andere. Daarom huurt u bij Bo-rent de diesel schaarhoogwerker ook gewoon voor de periode dat u deze nodig heeft. U heeft daarbij volop keuze. Dat betekent dat u de hoogwerker per dag of per week kunt huren. Omdat veel klussen waar u een hoogwerker voor nodig heeft over het algemeen langer duren, biedt Bo-rent u een gunstig weektarief. Daarnaast profiteert u bij Bo-rent ook van een ruim aanbod aan andere handige materialen en gereedschappen!
 

Diesel schaarhoogwerker huren bij Bo-rent

Een diesel schaarhoogwerker huren doet u natuurlijk snel en eenvoudig bij Bo-rent. Reserveren doet u direct online of door te mailen naar hoogwerker@bo-rent.nl of telefonisch (0229-270200). Met meer dan veertig vestigingen in het land is er altijd een filiaal bij u in de buurt. Profiteer ook van scherpe tarieven en uitstekende voorwaarden en kies voor de diesel schaarhoogwerkers van Bo-rent gereedschapsverhuur!