Product Rental 

Complete with coupling

Spray lance for diesel compressor
 • Per day Max 24 hours
   
  € 38,72
 • Per week 1 till 4 weeks
   
  € 13,74 p/d
 • Per week After 4 weeks
   
  € 13,72 p/d
 • weekend short saterday 8:00 till monday 10:00 sat 8:00 / mon 10:00 € 38,72
 • weekend long friday 15:00 till monday 10:00 fri 15:00 / mon 10:00 € 58,08

· Tank capacity : 50 V
Max. press : 7 bar
· Length incl. drawbar : 3,000 mm
· Width : 1,400 mm
· Height : 1,300 mm
Price is based on usage of 8 hours per day and 40 hours per week

Diesel compressor 2.5 cubic
 • Per day Max 24 hours
   
  € 107,09
 • Per week 1 till 4 weeks
   
  € 46,07 p/d
 • weekend short saterday 8:00 till monday 10:00 sat 8:00 / mon 10:00 € 107,09
 • weekend long friday 15:00 till monday 10:00 fri 15:00 / mon 10:00 € 214,17


Typos and price changes reserved. All prices are in Euro and excluding VAT, insurences, fuel, consumables, wear costs and any transportcosts.

Diesel compressor huren

Werkt u met pneumatische gereedschappen? Dan is de kans groot dat u met een compressor moet werken. Echter, deze heeft u vaak niet direct tot uw beschikking. Gelukkig kunt u bij Bo-rent gereedschapsverhuur een dieselcompressor met een ruime tankinhoud huren. Daarnaast vindt u bij Bo-rent ook direct alle accessoires en gereedschappen die u voor uw klus nodig heeft. Wel zo handig!
 

Wat is een diesel compressor?

Voor gereedschappen die werken op luchtdruk heeft u een compressor nodig. De compressor heeft een ketel waarin aangezogen lucht samengeperst wordt. Hierdoor neemt de druk op de lucht toe. Deze lucht gaat via een slang naar de aangesloten machine, die hier vervolgens door aangedreven wordt. Dit kan een pneumatische sloophamer zijn of een nietpistool. Het is ook mogelijk om de compressor te gebruiken om banden op te pompen. 


De compressor die u bij Bo-rent huurt, werkt op diesel en heeft een tankinhoud van vijftig liter. Deze compressor is dus meer dan geschikt voor het werken met zwaardere machines of voor langdurige klussen.
 

De voordelen van een diesel compressor van Bo-rent

Compressoren zijn er in vele verschillende varianten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dieselcompressor of een elektrische compressor. Het voordeel van een diesel compressor is dat u hier ook mee kunt werken als er geen elektriciteit beschikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan nieuwbouwlocaties waarbij nog geen stroomaansluitingen zijn gerealiseerd. 


Een ander voordeel van de diesel compressoren van Bo-rent is dat deze zijn voorzien van wielen en een trekhaak, waardoor u de compressor makkelijk verplaatst. Reist u naar een nieuwe klus? Dan koppelt u de compressor eenvoudig met de dissel aan de trekhaak van uw auto en rijdt u zo naar uw volgende klus!
 

Een passende diesel compressor voor uw klus

Dieselcompressoren worden ingezet bij het gebruik van gereedschap op lucht. Denk bijvoorbeeld aan een pneumatische sloophamer die u gebruikt voor het afbreken van betonnen muren of het openbreken van stenen vloeren. Wilt u de compressor gebruiken om een gevel met luchtdruk te reinigen of wilt u onderdelen van een machine gericht schoonmaken? In dat geval huurt u samen met de compressor ook een spuitlans bij Bo-rent.
 

Voordelig een diesel compressor huren bij Bo-rent

Een dieselcompressor heeft u niet elke dag nodig. Daarom is het fijn als u deze gemakkelijk en snel kan huren wanneer u deze nodig heeft. Bij Bo-rent is het huren van een diesel compressor aan fluitje van een cent. Met onze online reservering kunt u in enkele klikken uw gewenste compressor reserveren en ophalen bij uw dichtstbijzijnde Bo-rent filiaal. Heeft u een auto zonder trekhaak? U kunt de compressor ook laten bezorgen op de door u gewenste bestemming of huur direct een geschikte auto of bestelbus bij Bo-rent autoverhuur!