Product Rental 

Max. ltr/h 22
· Mains voltage 230V
· Airflow m3/h 280
· Energy consumption 0.65kW/2.9A

* NB!! Machine must be transported upright.

Building dryer max. 22 liters per day
 • Per day Max 24 hours
   
  € 45,01
 • Per week 1 till 4 weeks
   
  € 16,08 p/d
 • weekend short saterday 8:00 till monday 10:00 sat 8:00 / mon 10:00 € 45,01
 • weekend long friday 15:00 till monday 10:00 fri 15:00 / mon 10:00 € 67,52

Max. ltr/h 96
· Mains voltage 230V
· Airflow m3/h 1,350
· Energy consumption 1.8kW/8A

* NB!! Machine must be transported upright.

Building dryer max 96ltr per 24 hours
 • Per day Max 24 hours
   
  € 63,22
 • Per week 1 till 4 weeks
   
  € 18,06 p/d
 • weekend short saterday 8:00 till monday 10:00 sat 8:00 / mon 10:00 € 63,22
 • weekend long friday 15:00 till monday 10:00 fri 15:00 / mon 10:00 € 126,45


Typos and price changes reserved. All prices are in Euro and excluding VAT, insurences, fuel, consumables, wear costs and any transportcosts.

Bouwdroger huren

Heeft u een vochtige ruimte in huis of in uw bedrijfspand, en wilt u dit graag verhelpen? In dat geval kunt u een bouwdroger bij Bo-rent huren. Met een bouwdroger droogt uw ruimte sneller dan met normaal ventileren of verwarmen. Hierdoor kunt u uw bouwklussen weer snel hervatten en voorkomt u dat er schimmel of rotting in de ruimtes ontstaat.
 

Waarvoor kunt u een bouwdroger huren?

Een bouwdroger kan in verschillende situaties van pas komen. Zo zijn veel nieuwbouwwoningen nog niet lucht- of waterdicht en invloeden van het weer dringen dan ook nog gewoon binnen. Dit belemmert u in het uitvoeren van uw werkzaamheden, want vloer- en muur oppervlakken moeten droog zijn om er materialen op aan te brengen. Maar ook bij wateroverlast of lekkage komt een bouwdroger goed van pas.


Onze bouwdrogers hebben een capaciteit variërend van 20 tot 96 liter per etmaal. Zo kunt u voor iedere situatie een bouwdroger huren die uw klus versnelt.
 

Het voordeel van Bouwdrogers van Bo-rent

Met een bouwdroger van Bo-rent gereedschapsverhuur verloopt uw klus een stuk soepeler. In tegenstelling tot natuurlijke ventilatie kunt u met een bouwdroger in sommige gevallen binnen enkele dagen alweer verder met uw klus. Bent u in meerdere ruimtes tegelijk bezig? Dan kunt u de bouwdroger makkelijk en snel verplaatsen dankzij de handige wieltjes.Plug de stekker van de bouwdroger in het stopcontact en laat de bouwdroger het vuile werk doen.
 

Bouwdrogers voor professioneel en particulier gebruik

De bouwdrogers van Bo-rent zijn geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik. Zo kunt u de bouwdroger bijvoorbeeld huren na het stucen van uw kamer, of bij een grootschalig bouwproject. U kunt de capaciteit van de bouwdroger makkelijk afstemmen op de vochtigheid en grootte van de ruimte. U kunt de bouwdroger dus ook toepassen bij meerdere verschillende werkzaamheden achter elkaar.
 

Huren zolang u wilt

Huur een ontvochtiger zolang u deze nodig heeft. Dit kan een dag zijn, maar ook een weekend of een week. Hoe lang u de bouwdroger ook wilt huren, bij Bo-rent profiteert u altijd van de scherpste tarieven en goede voorwaarden. Daarnaast kunt u de bouwdroger ophalen bij meer dan 40 filialen door het hele land, en dus ook bij u in de buurt!
 

Bouwdroger huren bij Bo-rent

Een bouwdroger huurt u natuurlijk eenvoudig en snel bij Bo-rent gereedschapsverhuur. Reserveren doet u direct online of bij een filiaal bij u in de buurt. Onze medewerkers kunnen u desgewenst adviseren om de juiste bouwdroger voor uw klus te vinden.
 

Ook een grote klus voor de deur? Huur de juiste bouwdrogers voor uw klus bij Bo-rent gereedschapsverhuur!