Product Rental 

Mains voltage : 230V
Radiation range m2 : 42
Power consumption : 1.5-3.0kW/12A

Infrared heater Red Rad 42m2 230V
 • Per day Max 24 hours
   
  € 45,38
 • Per week 1 till 4 weeks
   
  € 12,96 p/d
 • weekend short saterday 8:00 till monday 10:00 sat 8:00 / mon 10:00 € 45,38
 • weekend long friday 15:00 till monday 10:00 fri 15:00 / mon 10:00 € 90,75


Typos and price changes reserved. All prices are in Euro and excluding VAT, insurences, fuel, consumables, wear costs and any transportcosts.

Elektrische infrarood heaters huren

Tijdens bouwwerkzaamheden is het soms wel zo fijn om verwarming bij de hand te hebben. Een gewone verwarmingsinstallatie is in een nieuwbouwhuis vaak nog niet aangesloten. Of de warmte die de bestaande installatie geeft, is niet voldoende om een ruimte te laten drogen of de nog open ruimte te verwarmen. Met een elektrische infrarood heater verwarmt u gericht en energiezuinig een ruimte op.
 

Hoe werkt een elektrische infrarood heater?

Een elektrische infrarood heater werkt met stralingswarmte. Dat betekent dat de heater niet de lucht verwarmt, maar de directe omgeving waar de kachel staat. Hierdoor gaat er minder warmte verloren, met als gevolg dat de ruimte eerder de gewenste temperatuur heeft. Daarnaast kunt u de warmte ook beter richten, bijvoorbeeld enkel in de richting van uw werkplek. 
 

Wilt u een specifiek deel van een muur verwarmen of het drogen bevorderen? Zet dan de elektrische infrarood heater op de plek waar u het snelste resultaat wilt. De heater werkt op stroom, dus een stroomaansluiting op de te verwarmen locatie is noodzakelijk.
 

Geschikt voor alle ruimtes

Hoewel een elektrische infrarood heater gerichte stralingswarmte afgeeft, betekent dit niet dat u de kachel alleen voor kleine ruimtes kunt gebruiken. Een professionele heater kan een stralingsbereik van 42 vierkante meter hebben. Deze heaters komen dus ook goed van pas bij grote ruimtes, zoals een bedrijfshal of open ruimte. 
 

Alles voor uw bouwproject

De elektrische heaters die u bij Bo-rent huurt, zijn geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik. U verplaatst de heater eenvoudig door de ruimte dankzij de wieltjes onder het apparaat. Voor extra veiligheid tijdens het gebruik zijn de verwarmingselementen afgeschermd met een rooster. 
 

Naast elektrische heaters vindt u bij Bo-rent alles om uw klus succesvol af te ronden. Of er nu een grote klus op de planning staat of een weekendje klussen in uw eigen huis, Bo-rent heeft precies het juiste gereedschap voor u. Vind precies wat u zoekt in ons uitgebreide aanbod!
 

Elektrische infrarood verwarming huren bij Bo-rent

Bij Bo-rent kunt u snel en eenvoudig een elektrische infrarood heater online reserveren in slechts enkele klikken kunt u een reservering plaatsen voor uw gewenste gereedschap. Is uw gereedschap beschikbaar bij uw dichtstbijzijnde filiaal? Dan kunt u deze vaak dezelfde dag nog ophalen of laten bezorgen op uw gewenste locatie. Zorg ook voor aangename verwarming op uw werkplek en kies voor een elektrische infrarood heater van Bo-rent gereedschapsverhuur!