Product Rental 
Sizes (lxwxh):  180x65x25 cm
Sound (Lwa):  111 dB
Required Wear costs Triangular blade Brushcutter:  € 6,00

· Sound (Lwa) : 111 dB
· Length : 1800 mm
· Width : 650 mm
· Height : 250 mm

Equipped with thread, max speed 10,000 per min.
Equipped with blades, max speed 11,500 per min.

Brushcutter/Brushcutter Petrol
 • Per day Max 24 hours
   
  € 65,34
 • Per week 1 till 4 weeks
   
  € 23,34 p/d
 • weekend short saterday 8:00 till monday 10:00 sat 8:00 / mon 10:00 € 65,34
 • weekend long friday 15:00 till monday 10:00 fri 15:00 / mon 10:00 € 98,01
* Prices are excluding required Wear costs Triangular blade Brushcutter of € 6,00.


Typos and price changes reserved. All prices are in Euro and excluding VAT, insurences, fuel, consumables, wear costs and any transportcosts.

Maaimachine huren

Heeft u voor een grote klus een extra maaimachine nodig of bent u bezig met het opknappen van uw tuin? Voor grotere grasvlaktes of hoog uitgegroeid gras heeft u zelf niet altijd het juiste materieel tot uw beschikking. Daarom kunt u bij Bo-rent een maaimachine huren waarmee u grasvelden, groenstroken en bermen in een handomdraai weer mooi kort maait!
 

Welke maaimachine huurt u bij Bo-rent?

Bij Bo-rent kunt u grasmaaiers huren die geschikt zijn voor zowel professioneel als particulier gebruik. De bosmaaiers van Bo-rent zijn vooral geschikt voor het maaien van lang, uitgegroeid gras. Daarnaast kunt u ze eventueel ook gebruiken om onkruid en fijn kreupelhout te maaien Onze bosmaaiers zijn licht en daardoor goed draagbaar, waardoor u geen last krijgt tijdens het maaien. Zelfs de grootste maai klussen maakt u daardoor zonder problemen af.
 

Hoe werkt een bosmaaier?

Een bosmaaier beschikt over een lange steel, met aan het uiteinde het zaagblad waarmee u het gras maait. Dit zaagblad wordt aangedreven door een benzinemotor. Met de beide handvatten die aan de bosmaaier zijn bevestigd, bedient u de bosmaaier. U beweegt het zaagblad op de gewenste hoogte over het gras, waardoor de grassprieten, of het onkruid, afgesneden worden.
 

Afhankelijk van het gehuurde model heeft u de beschikking over een zaagblad met draad of een zaagblad met messen.Een zaagblad met draden maakt maximaal 10.000 toeren per minuut, maar snijdt wel iets preciezer. Een zaagblad met messen maakt maximaal 11.500 toeren per minuut en is beter geschikt voor grovere materialen. Houdt hier ook rekening mee bij het huren van uw bosmaaier.
 

Veilig aan het werk met een bosmaaier

De bosmaaiers van Bo-rent worden aangedreven door een benzinemotor. Het kan dus gebeuren dat u tijdens een grote klus zonder benzine komt te zitten. Afhankelijk van uw te maaien oppervlak moet u misschien tussentijds bijvullen.
 

Daarnaast raden wij u ook aan om gehoorbescherming te gebruiken, om gehoorschade te voorkomen. Deze huurt u ook gemakkelijk en snel bij Bo-rent gereedschapsverhuur!
 

Maaimachine huren bij Bo-rent

Geef uw tuin een opknapbeurt met de bosmaaiers van Bo-rent gereedschapsverhuur. U kunt deze bij Bo-rent gemakkelijk online reserveren voor de periode die u wenst. Daarbij heeft u niet alleen de keuze uit de duur van de huur, zoals een weekend of een dag, maar u bepaalt ook zelf wanneer u de grasmaaier op wilt halen bij een filiaal bij u in de buurt. Ontdek ook het gemak van Bo-rent gereedschapsverhuur en huur uw bosmaaier gemakkelijk online!