Bo-Rent Autoverhuur is de grootste én goedkoopste van Nederland!

Bent u op zoek naar zowel het grootste als het goedkoopste autoverhuurbedrijf van Nederland? Zoek niet verder. Met onze scherpe prijzen en talloze vestigingen is Bo-rent namelijk uw ideale partner in de autoverhuur.

Voordelige autoverhuur in combinatie met uitstekende service

Bij Bo-rent Autoverhuur weten we dat het de prijs is die echt belangrijk is voor onze klanten. We streven er dan ook altijd naar de goedkoopste van Nederland te zijn voor autoverhuur. Toch betekent dit niet dat we inleveren op kwaliteit. Zo verkeren al onze huurauto's in uitstekende staat, beschikken we over een ruim aanbod van verschillende modellen en kunt u de auto zelfs na openingstijden weer bij ons inleveren. 

Méér dan alleen autoverhuur

Een ander sterk punt van Bo-rent Autoverhuur is dat we ons niet alleen beperken tot personenwagens. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor bestelbussen, verhuiswagens, laadruimtes en zelfs golfwagens. We richten onze autoverhuur zowel op particuliere klanten als op bedrijven. Het volledige en actuele aanbod van huurauto's vindt u op onze website, met tevens de mogelijkheid telkens per vestiging te zien welke auto's beschikbaar zijn. Met bijna 70 filialen door heel het land heen, zult vindt u altijd wel een vestiging bij u in de buurt.

Reserveer direct online

Hoewel we al meer dan 35 jaar in het vak zitten, gaan we ook met de tijd mee. Zo kunt u eenvoudig via onze website of via onze App op uw mobiele telefoon al een huurauto reserveren. Na het aanvragen van een reservering van een huurauto krijgt u binnen 24 uur een bevestiging van uw reservering door het filiaal van uw keus. Wanneer u de auto komt ophalen, kunt u het totaalbedrag inclusief de borg contant, via pin of creditcard afrekenen aan de balie. De betaalde borg wordt direct na het inleveren en de eindinspectie teruggestort.

> Bekijk ons wagenpark