Busje huren Emmeloord

Staat er binnenkort weer een mooi project op uw planning? Dan is goed vervoer onmisbaar.  Gelukkig kunt u bij Bo-rent altijd een geschikte bus huren in Emmeloord. Met ruim 30 jaar ervaring en meer dan 50 vestigingen door het hele land is er altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt met ervaren en deskundig personeel!

De juiste bus voor elke klus

Bij Bo-rent autoverhuur vindt u een ruim wagenpark met een gevarieerd aanbod aan bestelwagens, bestelbusjes en verhuiswagens. Zo vindt u bij Bo-rent voor elke klus een geschikte bus. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan alvast een kijkje in ons online wagenpark!

Bestelbus huren in Emmeloord

Voor de meeste klussen bent u prima voorbereid met een bestelbus van Bo-rent. In ons aanbod bestelbusjes vindt u bijvoorbeeld een compacte Mercedes-Benz Citan met een inhoud van 3m³ of een ruime Iveco Daily met een inhoud van maar liefst 16m³. Wilt u ook een bestelbus huren in Emmeloord? Dan vindt u bij Bo-rent het meest complete aanbod!

Verhuiswagen huren in Emmeloord

Is zelfs onze grootste bestelbus niet ruim genoeg voor uw klus? Neem dan ook eens een kijkje bij onze verhuiswagens. Onze verhuiswagens zijn namelijk niet alleen erg ruim, maar beschikken ook over handige extra’s zoals een hydraulische laadklep. Daarnaast kunt u met onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook gebruik maken van een handige punt meubelbak. Zo kunt u zowel uw grote als kleine meubelen veilig vervoeren.

Veilig en vertrouwd op pad

Of uw klus nu groot of klein is, veiligheid is te allen tijde prioriteit nummer één. Dat is bij de busjes van Bo-rent niet anders. Wij hanteren enkel de strengste veiligheidseisen en zien er ook op toe dat al onze voertuigen hier aan voldoen. Zo worden alle voertuigen regelmatig gekeurd en controleren wij bij terugkomst op eventuele schade of defecten. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd een betrouwbare bus kunt huren in Emmeloord.
 
Komt u onverhoopt toch met pech stil te staan? Neem dan direct contact op met ons filiaal in Emmeloord. Onze medewerkers zullen er dan voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt met uw bus!

Reserveren met het grootste gemak

Zou u het liefst vandaag nog een busje huren in Emmeloord? Dat kan, dankzij de online reservering van Bo-rent. In slechts enkele klikken kunt u al een reservering plaatsen. Als wij uw reservering ontvangen hebben ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging en zorgen wij ervoor dat de door u gewenste bus voor u wordt klaargemaakt. Heeft u haast? Dan kunt u uw reservering tot een uur van tevoren plaatsen!

Retourneren zonder gedoe

Zit uw klus er weer op? Dan vragen wij u om de bestelbus of verhuiswagen weer te retourneren bij ons filiaal in Emmeloord. U kunt de bus parkeren op de aangegeven parkeerplaats en de sleutels afgeven bij de balie. Eén van onze medewerkers loopt samen met u de eindjota nog even door en zorgt ervoor dat de door u betaalde borg weer op uw rekening wordt teruggestort. Dit kan enkele dagen duren.
 
Loopt uw klus iets uit of bent u later terug dan gehoopt? Geen probleem! U kunt uw voertuig tot een half uur na sluitingstijd alsnog retourneren. In dit geval kunt u de sleutels achterlaten in de daarvoor bestemde dropbox. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over!

Busje huren in Emmeloord bij Bo-rent autoverhuur

Wilt u een busje huren in Emmeloord? Dan staat Bo-rent autoverhuur voor u klaar! Met meer dan 50 vestigingen is er altijd een Bo-rent bij u in de buurt. Zo ook in Emmeloord. U vindt Bo-rent autoverhuur in Emmeloord op de Randweg 30. Vanaf de A6 staat u met enkele minuten bij ons voor de deur. Hier staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van gepast advies te voorzien. Tot snel!